Bron YT - NOS

Kazim-Richards naar campagneteam Hillary Clinton

Feyenoorder noemt nieuwe uitdaging onvermijdelijk

Colin Kazim-Richards vertrekt per direct bij Feyenoord. De spits gaat aan de slag bij het campagneteam van Hillary Clinton. Het is onduidelijk of het om een betaalde functie gaat.

Kazim raakte bij Feyenoord uit de gratie na het verliezen van zijn basisplaats en het bedreigen van een journalist. De Britse Turk noemt de nieuwe uitdaging onvermijdelijk: “De laatste dagen bleek dat er bij mijn huidige werkgever geen enkel perspectief meer was. Langzaam werd duidelijk dat er niets anders op zat dan Hillary Clinton te steunen in haar strijd om het Amerikaanse presidentschap. Dat kan ik beter doen vanuit Amerika dan vanaf de bank.”

Kazim is niet de eerste Europese voetballer die naar Amerika vertrekt. Eerder werd de oversteek gemaakt door Andrea Pirlo, David Beckham, Johan Cruijff en Thierry Henry. “Een mooi rijtje,” aldus Kazim.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, met zo’n ingewikkelde multiculturele naam en diffuse etniciteit kan je plaats van bestemming in feite alléén de Big Melting Pot zijn; “New York. New York: if I can make it there, I can make it anywhere”. Dus waarom niet bij het campagneteam van Hillary Clinton? Of bij I.S.? Daar is een vacature ontstaan na het overlijden van I.S. John, the Decapitator uit Londen..

Reageer
gravatar

Eerder van de VVD: corrupte bank-gefinancierde bende. Natuurlijk is de VVD in Amerika een linkse partij dus vandaar de verwarring.