Bron Flickr – Magharebia - Pixabay - CC - BY

Mali of Bali?

Weet jij waar deze foto’s zijn gemaakt?

Voor veel mensen zijn Mali en Bali één pot nat. Ze kunnen nog geen jeep vol Toeareg-separatisten onderscheiden van een gebatikte sarong. Doe deze quiz om te ontdekken of jij Mali en Bali wel uit elkaar kan houden.

1. We beginnen eenvoudig. Welke foto is Bali en welke Mali?

MaliBali1

 

2. Deze is al wat moeilijker..

MaliBali2

 

3. Nu gaan we echt de diepte in!

MaliBali3

 

4. Typisch Malinees of typisch Balinees?

MaliBali4

 

5. Deze is voor de echte kenners. 70 procent gaat bij deze foto’s de mist in!

Mali Bali 5

Antwoorden:
Antwoorden Bali - Mali

0-2 goed: Jij kan Mali en Bali absoluut niet uit elkaar houden! Surfen of een gijzeling, voor jou is dat hetzelfde. Je bent wel in voor avontuur en weet op die manier altijd het onderste uit de kan te halen.

3-4 goed: Jij weet wel dat Bali en Mali verschillend zijn, maar hoe dat ook alweer precies zat… Jij bent dus best wel redelijk van de wereld. Met een kleine opfriscursus kom je er wel in het leven!

5 goed: Jij denkt niet verder dan stereotypen. Probeer je wat meer open te stellen voor nieuwe ervaringen. In het echte leven zijn de dingen niet alleen zwart of wit, en dat geldt zeker in Mali en op Bali.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Paris, Texas: heb ik ooit een film over gezien van Wim Wenders, met Natascha Kinsky en Harry Dean Stanton Om te huilen, zo treurig. Nee, dan liever dat andere Parijs ergens onder LeHavre, met dat pretpark van Walt Disney, lachen geblazen.,

gravatar

Vooropgesteld dat deze Malinees een verblijfsvergunning krijgt en zich in een olijfkleurige schutkleur laat spuiten om niet op te vallen tussen de oorspronkelijke Milanezen.