‘Ik had een keer seks’

En toen gingen we slapen

Ik weet het nog goed, ik zat al jaren in een vaste relatie en toen had ik seks met haar. Het gebeurde in bed. We hadden allebei bijna geen kleren aan en na een kwartier was het klaar en toen gingen we slapen.

Het begon allemaal toen ik een relatie kreeg met mijn vriendin. We kenden elkaar van de afdeling automatisering van een bakkersbedrijf. Eerst waren we gewoon vrienden maar toen niet meer. Sindsdien doen we wel eens leuke dingen met elkaar. Dat is fijn.

Steeds vaker dacht ik hoe het zou zijn om seks met haar te hebben. Die gedachtes waren moeilijk om los te laten. Ik dacht ook wel eens aan seks als ik met haar in bed lag. “Seks,” dacht ik dan.

Mijn vriendin is heel aardig. Ze komt uit Drenthe en ze houdt van paarden. Als ze naar de manege gaat doet ze wel eens een strakke broek aan. Ze houdt ook van films kijken, op de bank zitten met een dekentje en thee drinken. Nashville is een leuke serie.

Op een gegeven moment zaten we op de bank en toen zei ik tegen haar: “Zullen we een keer seks hebben?” En toen zei zij: “Ja is goed.” Toen zijn we opgestaan en hand in hand naar bed gelopen. Van het een kwam het ander en voor ik het wist hadden we seks. Daarna voelde ik me heel goed.

We hebben altijd contact gehouden. Misschien gaan we ooit samen wonen. Dat is fijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier tekent zich een aanloop naar promiscue seks in de bakkerij-automatiseringsbranche af: lees namelijk wat er werkelijk staat: “Ik had één keer seks en toen gingen we slapen”. Eén keer 15 minuten seks per annum ligt zelfs ver beneden het Drentsch Gereformeerde Gemiddelde; qua uitvoering was het niet meer dan een inhoudsloos vluggertje : “Wham, bam, thank you ma’am” drop en drover. Dáár krijg je een vrouw niet enthousiast en coöperatief mee. Wahabistische geleerden (bekend van het gedonder in Keulen) denken daar anders over, maar die moeten nog wennen aan en accultureren in een nog niet volledig Islamitische maatschappij. Angela Merkel zei nog zo: “Wir schaffen das”, maar ze sprak waarschijnlijk in majesteitelijk meervoud

Reageer
gravatar

Wat een ranzig verhaal dit en dat nog wel op zo een kwaliteitssite.Ook is dit voor de jong volwassene lezers die in dit digitale tijdperk nog ver afstaan van dit soort pornografische verhalen waarschijnlijk een behoorlijke cultuurschok.

Reageer
gravatar

Nee neen lieve kind!

In den huidighe tijt wort er alsch sodanigh alreedsch genoegh ende in oovervloede gesonghen, ende blijckens niet tot eeniedersch welbevinden.
Lieden dienen teneersgtenmaele eene contract met elkander aen te gaen, alvorensch eene potighe aria kan worden ingheset.

Sijt gij bereijt tot eenen paragraef, dan kan den hant Godsch uw innerlijke uijtermate doen vibreeren, opdat uwen delicaetheyt in ‘t ligt van den Heijligen Geescht openbaert wordt.

Eenen uijtglijder uwerzijdsch omtrent ‘t eene ende ander alhier, sijt in ‘t verleden meerdre maelen voorgekoomen.

Ondanksch dat gij onder eenen andre naem publiceerde; God hebbe uwen siel sowieso tenslotte.

gravatar

Ik kan de geestelijk constitutie van de deelnemers aan deze vrijpartij enkel omschrijven als: Bijzonder gelukkig met elkaar. En dan nog: Je zult maar hoogbegaafd zijn en nooit seks hebben! Da’s balen!

gravatar

Hoogbegaafd is alweer zo’n groot woord. Maar ik vind het wel nogal een uitdaging om op een intellectuele manier van het een het ander te laten komen. De oplossing die uh, anoniem hierboven koos is wel erg modern. Meer iets voor de jaren ’70.