Bron YT - DWDD

Vanavond in DWDD: Patricia Paay over haar ervaringen met vier potentiële Kamervoorzitters

‘Ton Elias was vroeger zo’n zweverig figuur’

Vanavond staat de uitzending van de DWDD volledig in het teken van de verkiezing voor een nieuwe Kamervoorzitter. Diva Patricia Paay zal alles vertellen over haar ervaringen met de kandidaat-Kamervoorzitters.

Aan ons gaf ze alvast een voorproefje: “Ton Elias kende ik al toen hij nog directeur communicatie bij Aegon was. Hij was zo’n zweverig figuur. Hij vroeg aan mij of ik zin had in een avontuurtje. Dat heb ik geweigerd. Hij had toen nog veel te weinig status.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even off-topic: de reclame van Hendrick’s Gin is verdomd hinderlijk, af en toe popt hij up boven tekstgedeelten. Het gaat goed met de reclame-inkomsten van De Speld, maar deze vorm van reclame irriteert mateloos. Men kan nu ook ‘member’ worden van een zuiplappencollege onder het wakend Oog van de Vrijmetselaars (Society of the Unusual), dus geheelonthouders hebben niets meer te zoeken op Speld.

Reageer
gravatar

Een eerbetoon aan Ton Elias? Hoezo? Hij is zonder twijfel de grootste zwaargewicht in de parlementaire geschiedenis die het tot Kamervoorzitter brengt: hij voiert de lijst aan in de buitencategorie Sumo-worstelaar. Bij de VVD is men al bezig met een speciale heftruck om hem in de zetel van Van Milfenburg te hijsen. De voorzitterszetel zal daartoe worden verbreed en ondersteund met pijlers van gewapend beton.
De uitlating van Paay dat Ton Elias ooit “zweverig” was, stamt uit de tijd dat Ton voor Aegon in een andere gewichtsklasse uitkwam: vlieggewicht?

gravatar

Intussen is gebleken dat de sponsoring vanuit Mekka geslaagd is, mevrouw Arib is voorzitter geworden van de Tweede Kamer en voortaan krijgt men in Mekka het laatste interne politieke nieuws en de AEX uit de eerste hand. Niemand zit daar op Nieuwspoort te wachten. En: goed nieuws, de herstelbetalingen aan Marokkaanse dwangarbeiders blijven welvaartsvast. Deysselbloem heeft verdergaande binnenlandse bezuinigingen op ouderen en uitkeringstrekkers aangekondigd.

gravatar

In eens werd een mooie uitzending en ode aan Bowie smerig. Paay bedankt . En ja Mathijs had het moeten stoppen, sufferd het is zijn programma.

Reageer
gravatar

helemaal niks aan de hand…Patricia vertelde gewoon haar ervaring; gezeur van mensen die iets tegen P.P. hebben….

gravatar

Zal best misselijkmakend zijn geweest eigen schuld je houdt het zelf in stand met je gekijk naar een incompetente sukkel en zijn supersaaie gasten. Kijk gewoon naar wat anders dan houdt het vanzelf op. Ooit. Denk ik.
Doei.

gravatar

Wat een ongelooflijk dom wijf, die alleen maar aan zichzelf dacht en de hele uitzending van DWDD versjteerde. .

Heel triest dat Matthijs niet ingreep om die kutmadam terecht te wijzen

Reageer
gravatar

Matthijs wist dit allang. Iedereen wist alles van tevoren over Bowie. Ze hadden alleen Blokhuis erbuiten gehouden, anders had de top tien van de Top 2000 helemaal volgestaan met DB

gravatar

Hallo?! Mijn kandidaat is Maurice Dix!
Patricia Paay

Maurice Dix (24), de jonge vriend van polderdiva Patricia Paay (66), kuste haar na hun eerste ontmoeting meteen plat op de mond. Het was liefde op het eerste gezicht voor Maurice en ook Patricia was meteen gecharmeerd van de brutale automonteur. De tortelduiven overwegen zelfs te gaan trouwen. ,,Hij is een van de leukste mannen die ik heb meegemaakt.”

http://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/4181510/2015/11/08/40-jaar-jongere-vriend-kuste-Patricia-Paay-bij-eerste-ontmoeting-plat-op-mond.dhtml

Reageer
gravatar

Dit is de speld.
Maar als je zo’n reactie in zo’n situatie maakt moet het je eigenlijk ook gewoon verboden worden om in dergelijke situaties op tv te komen.
Gadverdamme.

gravatar

Gelukkig heeft Ton in de jaren erna de schade ruimschoots ingehaald, wat hem dan ook een gratis lidmaatschap van de VVD heeft opgeleverd.

Dus met die status is het allemaal goed gekomen. Wellicht dat La Paay nu wel het e.e.a. eens van onderen wil bekijken?

Reageer