Onderzoek: Vrouwen komen uit Cuijk en Mannen uit Boxtel

Verschil tussen mannen en vrouwen eindelijk verklaard

Mannen komen van Boxtel en vrouwen van Cuijk, zo beweren onderzoekers van de Universiteit Tilburg. Ze ondervroegen diverse mannen en vrouwen (n=100) in twee verschillende dorpen in Brabant en kwamen erachter dat alle mannen uit Boxtel komen en alle vrouwen uit Cuijk.

De Universiteit van Tilburg publiceerde het onderzoeksartikel afgelopen maandag. In de resultatensectie is te zien dat alle vijftig ondervraagde vrouwen uit Cuijk kwamen. De 50 mannen die werden gevraagd naar hun afkomst gaven daarentegen aan uit Boxtel te komen.

Volgens hoofdonderzoekster Marieke van Driel verklaart dit onderzoek eindelijk waar de verschillen tussen mannen en vrouwen vandaan komen: “Mensen houden zich altijd bezig met vragen als ‘waarom vertonen mannen machogedrag?’ Het antwoord hierop blijkt simpel: ze komen van Boxtel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ze nou maar elk in hun eigen gemoedelijke stadjes zouden blijven, dan zou er weinig aan de hand zijn. Maar omdat dat het blijkbaar niet mogelijk is ze uit elkaar te houden, staan er elke ochtend enorme files op de A2 richting Randstad.

Reageer
gravatar

En sij, die de enclavesch Diemen ende Beverwijck bevolken, sijn destijdsch weghestuurt uijt Boxmeer. Eene enkelingh egter daergelaten; sij sijn immersch weghevoert uijt de buijtenghebieden rondom Gemert ende Ledeacker.

Brabant bleeck togh ietsch te groots voor onschen Hooftonderzoekster, om de evolutie -met name die tijdensch de kermisweken in eene stroomversnellingh verkeerende- ietwat nauwkeuriger vast te stellen.

Doch, met eene jaer of twee á drie, sal den bevolkingh van ‘t westen deschlands, volledigh op de hoogte sijn gesteld, alwaer iedersch wiegh heeft gestaen.

Reageer
gravatar

Eerwaarde, u weet toch dat het alleszins onmogelijk is ze uit elkaar te houden, zeker tijdens de carnaval en de kermis.
Is het niet uit ‘de bieght’, dan hoorde u het wel aan het ‘geruisch’ tussen de steunberen rond uwedele kerk.
Een explosief mengsel.

gravatar

Het betreft geen mutatie. We missen een compleet X-chromosoom! Het Y-chromosoom stelt helaas weinig voor.

gravatar

Ik vind het een interessant onderzoek met veel verklarende uitkomst. Dat vrouwen Cuijkens zijn zegt toch veel over de achtergrond van hun gepiep en gekakel, als ze eenmaal volgroeid zijn?

Reageer
gravatar

Da’s juust hè. Maar ‘t kan nóg erger; als man en vrouw beiden uit Maaskantje (Noordbrabant) komen en hebben meegewerkt aan de charismatische streekfilms van Reinout Oerlemans: New Kids Turbo en New Kids Nitro. Ten behoeve van het longitudinaal onderzoek door Van de Veenis, Willemsen et al: in Boxtel en Cuyk zijn pas recent maatschappelijke variabelen als leerplicht,. dienstplicht, stemrecht en WMO ingevoerd.

gravatar

Ik moet weer terugdenken aan vorig jaar toen ik heb geprobeerd vrede te brengen tussen de verschillende dorpen op Schouwen en Duiveland. In Zierikzee was er in de Tachtigjarige Oorlog een bestand tussen de Geuzen en de Spanjaarden. Het christelijk deel zit meer op Duiveland, waar ook de meeste afstammelingen zitten van de Spanjaarden.

Reageer
gravatar

In de meeste heterokoppels zie je er een donker en een blond, appeasement zit hier achter de idee van sexappeal dat de politiek in dit land en mondiaal heeft bepaald. Daarbij valt op dat de man in de regel donker is en de vrouw blond. Zo heb ik aan kunnen tonen hoe een politiek gegeven zodanig deel is geworden van onze fysieke evolutie als soort, dat deze verschillen zo goed als identiek zijn geworden aan de definitie van de seksen zelf.

gravatar

Noot. Uit het onderzoek dat ik heb verricht naar de achtergronden van de huidige soort door natuurlijke selectie, valt door deductie automatisch de hoge frequentie van homofilie onder blonde mannen af te leiden.