Bron Flickr: Sarah Joy CC BY-SA

Afgestudeerd? Kies voor een geenwerkervaringsplek bij het UWV!

Vergooi je talenten onder begeleiding van professionals

Ben jij net afgestudeerd en klaar om het sociale zekerheidsstelsel te bestormen? Ben je jong en gedreven en heb je nog genoeg dromen en ambities die als een nachtkaars uit kunnen gaan? Wil je echter eerst ervaring opdoen met uitzichtloosheid en onder begeleiding van professionals je talenten verder vergooien? Dan is een geenwerkervaringsplek bij het UWV iets voor jou.

Een geenwerkervaringsplek vormt de perfecte start van jouw glansrijke carrière in de bijstand. Geenwerkervaringsplekken worden aangeboden voor zowel hoger- als lageropgeleiden. Vooral mensen met een afgeronde studie psychologie, theologie, culturele antropologie of muziekwetenschappen krijgen vaak in no time een geenwerkervaringsplek aangeboden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ooit vertelde een wijs mens mij, dat niemand het in zijn botte hersens zou moeten halen om mij boos te maken of mij zo onbeschoft te behandelen als wat het UWV heeft gepresteerd. Jongens, jullie kunnen wel geld betalen, maar als je geen fatsoen hebt dan rot je toch gewoon lekker op. Als ik hier ooit nog 1 medewerker van UWV aan de deur krijg, zet ik die gewoon bij mijn dieren. Ik zal ze voeden zoals ik mijn dieren doe, slapen doen ze buiten en ik zal ze opsluiten in een kooi. Zo ben ik immers ook jarenlang behandeld door UWV. Als een stuk stront.

Reageer
gravatar

Nou was de arts in kwestie ook erg brutaal, agressief en onverzorgd. Hij had witte plekken op zijn pak en stonk naar urine. Dus ik had gelukkig alle recht om te weigeren en met mijn volle buik weg te lopen richting de frisse buitenlucht. Weg bij dat stinkende gribus.

Reageer
gravatar

Vindt u het vreemd dat wij pissig worden als op keuring verschijnt, wij u niet mogen betasten en dat dan vervolgens ook nog blijkt dat u al zwanger bent. U ontneemt ons alle werkplezier.

Moosje

Moosje is een UWV doosje zo te lezen. Ik ontneem de ratten van UWV het betasten van mijn welgevormde buik zeker. Ik wil een levend kind, geen besmeurd kind door een vieze medewerker van het UWV.

Reageer
gravatar

Het UWV moet de bezem door die Grijze bejaarden halen en normen en waarden leren. Fatsoen moeten ze opnieuw leren. Hersenspoelen en opnieuw opvoeden, dan kan het nog iets worden in Nederland. 10-tallen jaren zit de grijze massa het UWV een poot uit te draaien en presteren ho-maar. Ze zijn zo lui, hondsbrutaal en hun EQ is ook al afwezig. Erg jammer, Nederland had een mooi land kunnen zijn. Is het nog niet te laat ???????????????????? Jongens bij UWV, als je geen respect meer op kunt brengen voor zieken, werklozen en arbeidsongeschikten, neem dan lekker je ontslag of laat je behandelen bij de eerste de beste psycholoog.

Reageer
gravatar

Geenwerkervaringsplek ; zeker verzonnen door iemand die een cursus tarot kaart leggen via het UWV mocht volgen. Die cursussen worden nog wel vergoed.

Reageer
gravatar

En het is uiteraard prima een goed werkklimaat te hanteren en zoveel mogelijk banen te vullen. Echter het is algemeen bekend dat mensen van HBO/WO onderwijs op een ander niveau wel werk uit kunnen voeren, echter … Dat is de valkuil van burnouts, bore-outs en al die andere mode-ziekten. Hoe hersendood kun je worden als je met een hoge opleiding hele simpele handelingen moet verrichten. De bore-out komt al om de hoek kijken. Hierna ga je door en door en moet je steeds sneller de chocolade in het doosje proppen. Ook midden in de nacht en de dag erna overdag. En sneller, sneller. Dan krijg je problemen met je LBO collega’s, want die begrijpen het natuurlijk veel beter. Niet omdat zij laag opgeleid zijn, nee omdat zij een andere techniek beheersen. En zo raak je langzaam aan moe en krijg je misschien wel een burnout. Daarna, ziek uit dienst bij de werkgever. Hallo, UWV; ik ben ziek en nu. Nou, nu moet je maar naar een autofabriek ; elke dag dezelfde onderdelen op de auto zetten. Alleen de wieldoppen hoor. Tja, maar .. Nee, niks maar. En dat is het UWV, UWV denkt niet met je mee.

Reageer
gravatar

Dus als je daar aan de slag gaat, krijg je natuurlijk na verloop van tijd een ”out-placement” noemen ze dat. Dan sturen ze je naar de Mac Donalds, naar chocoladefabrieken en autofabrieken. Want ja, met een universitaire opleiding kan je ook chocolade in een doosje stoppen, aldus is de redenering van ”het doosje” wat je zult treffen. Ik waarschuw je maar, je hoeft niet te luisteren en volg vooral je hartje. Maar gooi je leven niet weg, omdat het UWV nu geen banen meer kan vullen…………………….. Want de asielzoekers spreken nog geen Nederlands, dus ook dat is lastig….. 🙂

Reageer
gravatar

Als je een afgeronde studie psychologie hebt, dan willen ze je met arbeidshandicap aan je armen graag aan een productieband in een fabriek zetten, met een advies van VMBO, niveau. Dit omdat de begeleiders van UWV zelf zwakzinnig zijn, zwakbegaafd of hersendood na al die jaren grijze muggen meppen.

Reageer
gravatar

Je kunt beter op je CV schrijven dat je je tijd hebt besteed aan zelfonderzoek, marktonderzoek en het gedrag van de mensen in Nederland. Dat Nederland hard achteruit gaat en dat je op basis daarvan een rapportage hebt gemaakt met daarin de absurde gedragingen van UWV medewerkers uitgebreid omschreven, inclusief hun geestelijke stoornissen.

Reageer
gravatar

Geen werk, geen begeleiding, nep trajecten bij criminelen en het schorsen van een uitkering als je om werkbegeleiding vraagt. Artsen van UWV die agressief worden als je zwanger bent en je niet mogen betasten en je vervolgens beschuldigen van Agressie. UWV, daar kom je ECHT NIET verder mee. Wat een Gribus volk.

Reageer
gravatar

18 met 32 jaar ervaring, stel je voor, prachtige vrijwilligers baan geregeld, is te leuk, dat kan niet , veel te positief, jaar later, geen vrijwilligers baan, geen gewone baan en al zeker geenwerkervaringsplek, jippie hier wordt ik zo zelfstandig van, bijna te.

Reageer
gravatar

Ik wil minder getwitter van de blonde reactionair.

En minder onzin van de Speld, want het wordt wel heel erg flauw de laatste tijd