Bron YT - CBSN

Saudi-Arabië: ‘Geweld mag nooit het antwoord zijn op onthoofdingen’

Saudische koning noemt bestorming ambassade flauw en barbaars

Saudi-Arabië heeft in felle bewoordingen afstand genomen van het geweld naar aanleiding van de massa-executies die het land vorige week uitvoerde. Afgelopen zaterdag bestormden Iraanse demonstranten de Saudische ambassade in Teheran, uit woede over de executie van een Iraanse geestelijke.

De Saudische koning Salman is geschokt door het geweld: “Dat je het niet eens bent met een onthoofding: prima. Maar geweld is nooit de oplossing. In een echte beschaving ga je het gesprek met elkaar aan of je hakt iemands hoofd eraf, maar je gaat niet zomaar onze ambassade bekogelen met brandbommen. Dat is flauw en barbaars.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die opmerking is een slag in het gelaat van IS. Net als koning Salman is Kalief Al Badr Al Bagdadi van IS van Soennitische huize. De I.S. (Internationale Soennieten) heeft zich al wereldwijd in plaatselijke cellen georganiseerd. En met succes! In Keulen werden al tientallen Westerse vrouwen door libidineuze Soennieten opgejaagd, aangerand en verkracht. Misverstandje natuurlijk: in eigen land worden vrouwen die worden verkracht terstond gestenigd, want: eigen schuld, dikke bult. de van onderdrukt testosteron overlopende daders krijgen een schouderklopje van de geloofspolitie. ‘s Lands wijs, ‘s lands eer.

Reageer