Zure snol eindelijk even naar de wc

Beste vriendinnen dachten dat teef Tanja nooit weg zou gaan

Nu Tanja (20) even naar de wc is, is de sfeer eindelijk ontspannen. Dat zeggen haar hartsvriendinnen Renske (19) en Mirte (20), die bij Tanja zijn komen eten om te vieren dat ze een nieuw huis heeft. “Ik word helemaal gek van die nasale stem en dat gezeik over die kutrelatie met haar vriend,” zegt Mirte.

Renske en Mirte zitten op één lijn als het om hun vriendin Tanja gaat. “Sorry hoor, maar ik heb echt geen zin meer om te luisteren naar die bullshit over die gast,” zegt Mirte. Renske sluit zich daarbij aan: “Ik word helemaal leip van dat gezeik! En flikker op met die lelijke foto’s van je pony. Dat is toch debiel?” vraagt Mirte. “Ja, maar echt. Ik vind haar verder heel aardig hoor, maar soms is ze gewoon zo’n zure snol.”

Als Tanja terugkomt van de wc slaat de stemming meteen weer om. Mirte: “Hey Tan, zo leuk geworden hier met die lamp. Enig!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is allemaal leuk en aardig van Mirte en Renske dat ze Tanja een zure snol vinden. Maar hoe denken ze over vluchtelingen? Zij kunnen best wel de laatsten zijn waarvan we de mening nog niet in de media hebben gehoord. Jammer de Speld, een gemiste kans.

Reageer
gravatar

met zulke vrienden heb je geen veianden nodig en ze zijn er nog trots op ook als je wat tegen me heb moet je het gewoon in me gezicht zeggen en achtebaks achter me rug om over me gaan praten blij dat ik liefdevolle mense om me heen heb om gelukkig het niewe jaar in te gaan

Reageer
gravatar

Die Renske hè… dat is zo’n domme doos, daar rijden zelfs grasmaaiers met een boog omheen. Maar neuken, jongen ! Een beest in bed, echt. Dat ze verder een takketeef is die het vmbo niet heeft afgemaakt – ach…

Reageer
gravatar

Nee, echt serieus….ik ken Tanja. Wát een over de pony getilde tuttebel. En die vriend van haar, die klaphark, heeft nog geprobeerd “em” in mij te steken. De ranzuil. Echt zo gigaklaar met die wazige figuren. Goed dat jullie hier nu eens aandacht aan besteden. Renske en Mirte hebben het echt niet normaal zwaar met die doos. Tjonge…..

Reageer