Poetin wint potje Monopoly na mysterieuze verdwijning neefje Vlad (8)

Russische president komt terug uit geslagen positie

Vladimir Poetin is als overwinnaar uit de strijd gekomen tijdens een potje monopoly. Lange tijd leek het erop dat de Russische president tijdens een familieavond in huize Poetin het onderspit moest delven, maar de voormalig KGB-agent won alsnog toen zijn neefje niet meer terugkwam van een bezoekje aan de wc.

Vlad, die speelde met het slagscheepje, had al een hotel op het Rode Plein, terwijl het hondje van Poetin door een kanskaart naar de goelag was gestuurd. Nadat oom Vladimir zijn neefje voor de vierde maal een glaasje aanmaaklimonade had aangeboden, die hij overigens niet mocht weigeren, kondigde het blonde knulletje aan dat hij naar de wc moest.

“Daarna hebben we hem niet meer gezien”, vertelde de Russische leider na afloop. “De spelregels schrijven voor dat je na een half uur niet spelen af bent. Heel lullig natuurlijk, maar ik heb het ook niet bedacht.”

Het is voor de tweede keer op rij dat Poetin zijn familieleden weet te verslaan bij het bordspel. Vorig jaar won hij op het laatste moment van zijn neef Stanislav toen deze door een algemeen fonds-kaart voor twintig jaar naar een strafkamp werd gestuurd.

Geruchten dat Poetin zelf verantwoordelijk is voor de mysterieuze verdwijning van de kleine Vlad wijst de president resoluut van de hand: “Dat zijn westerse verzinsels. We hebben satellietbeelden waarop heel duidelijk te zien is dat ik op dat moment op de Barteljorisstraat stond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dank Benny, en eigenlijk heb je gewoon gelijk.

Baas over je eigen dobbelstenen zeg maar.

Toch goed mogelijk dat ‘Lucky Fuck Vladi’ (L.F.V.) daar ook zo over denkt.

In dat geval is die hamer zo gek nog niet.

Sikkel dorst snikkel?

gravatar

Putin blijft mijn ideaal blauwe ogen en lichtjes kaal…

Hij is tenminste een leider die iets voor zijn volk doet en zijn land niet verkwanselt en hij is ook de man die eindelijk in Syrië daden ging stellen.

Maar, dat alles mag natuurlijk niet van het decadente smegma westen.

Reageer
gravatar

Vampire Putain (Frans) is in Syrië alleen maar bezig voor zijn eigenbelang: de marinehaven in Syrië en de wapenverkoop.

Het is niet eens het belang van Rusland waar hij aan denkt, maar aan zijn eigen megalomane machismo.

Dat hij massamoordenaar Adolf Assad helpt is vergelijkbaar met de hulp van Hitler aan Franco met zijn bombardementen op het Spaanse Guernica.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Guernica

http://nos.nl/artikel/2021869-russische-oppositieleider-nemtsov-vermoord

gravatar

Het is maar goed dat hij Assad helpt want Assad is een garantie voor stabiliteit en verhindert in de toekomst irakeese toestanden.

Het door u veronderstelde eigenbelang van Poetin loopt hier paralel met het belang van Rusland.

gravatar

Oja, de mythe van ‘stabiliteit’.

De meeste Syriërs zijn niet gevlucht voor de barbarij van Islamitische Staat, maar voor de vatenbommen van Assad.

In de Syrische oorlog zijn inmiddels ruim 250.000 mensen om het leven gekomen. Het Syrische regime is verantwoordelijk voor veruit het hoogste aantal burgerslachtoffers.

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2057303-alleen-vertrek-van-assad-kan-vluchtelingen-stoppen.html

En dan hebben we nog niet gehad over gifgas, en andere oorlogsmisdaden.

Dit is ook een goeie:

In augustus 2013 smokkelde een militaire deserteur met de schuilnaam Caesar meer dan 53.000 foto’s van gemartelde en gedode gevangenen het land uit.

http://nos.nl/artikel/2075676-hrw-caesar-foto-s-bewijzen-moordpraktijken-assad-regime.html

gravatar

Ja, net zoals toen bij Saddam Hoessein. Dictators als Saddam, Assad en Kadaffi functioneren nu eenmaal in die landen, het is er gewoon anders.

De NOS heeft bij mij echt niet het prestige dat u er m.i. onterecht aan toekent. De informatie is er zwaar partijdig.

gravatar

Ja, jouw resultaten zijn nog steeds zichtbaar in Irak, Libië en Afghanistan.

Makkelijk die dooddoeners van jou, onnozel ook!

gravatar

Waar is de link tussen Poetin, smegma, het Westen, en een satirisch artikel op speld.nl ? Ik veeg mijn smegma nog maar eens af aan de gordijnen van de Transitbus.

gravatar

Het dreigt te gaan vriezen. Ben nog snel op de scootmobiel naar de Kalverstraat gegaan.Blijkt dat de helft van de straat is opgekocht door Poetin.Alle gasten hebben mijn 2 hotels verlaten en moest ik lopend weer terug.Mag die vent niet.

Reageer
gravatar

IS DIT NIEUWS? POETIN DOET DE MEEST VERSCHRIKKELIJKE DINGEN HEEFT DE MH17 UIT DE LUCHT GESCHOTEN EN DOOR HEM IS HET STRAKS DERDE WERELD OORLOG! WAT HIJ OP KERST DOET BOEIT NIET WE MOETEN HEM TEGENHOUDEN MAAR EUROPA HEEFT HET LEGER WEGBEZUINIGT EN HAALT ALLEEN MAAR MOSLIMS HIERHEEN ZOMETEEN WORDEN WE VAN BINNEN EN BUITEN WEGEVAAGD! OPEN JE OGEN MENSEN

Reageer
gravatar

Ik open mijn ogen en zie ‘wegevaagd’ staan. Dat klopt niet. Ik open nog een keer mijn ogen en zie ‘wegbezuinigt’ staan. Ook dat klopt niet. In wat voor wereld leven we. Het kan zo niet doorgaan!

gravatar

De MH17 is neergeschoten omdat de verantwoordelijken dit vliegtuig over oorlogsgebied lieten vliegen. In dat zelfde gebied hadden de Amerikanen hun burgerluchtvaart al verboden vanwege het gevaar. Het gevaar was wel degelijk bekend! In een oorlog schiet men nu eenmaal eerst want als je dat niet doet loop je alle kans dat je wordt beschoten.

gravatar

Poetin is oke, die laat niet met zich zeulen. Europ moet eens in zien dat we ons bij de Russen moeten aansluiten ipv die kloot Amerikanen die aan iedereen lak hebben.

Reageer
gravatar

Kennelijk loopt deze webstek ook al over van de Kremlintrollen. We mogen van hen geen kritiek op Poetin leveren ….tot het te laat is. Voor de 298 inzittenden van de MH17 is het al te laat. Maar de Poetinadepten zijn zelfs daardoor nog niet wakker geschud. Het wordt toch echt hoog tijd dat zij eindelijk eens hun oogkleppen afzetten!

gravatar

Frederik, dit heeft niets met trollen te maken ik trek zelf mijn conclusies.

Waarom kijkt men nog steeds niet naar die mensen die dat vliegtuig over oorlogsgebied stuurden terwijl men wist hoe gevaarlijk dat kon zijn? (Zie de Amerikanen die hun burgerluchtvaart daarom in dat luchtruim al verboden hadden.)

En waarom al die leugens over Oekraine waar het westen na een staatsgreep ineens tegen alle afspraken in aan de Russische grens kwam te staan?

gravatar

Door steeds maar te vermelden dat het de schuld is van de mensen die MH17 boven gevaarlijk gebied stuurden, wordt het dus kennelijk heel normaal gevonden dat vliegtuigen met onschuldige mensen omlaag wordt geschoten. Heel triest.

gravatar

Logi Ca,

Dat is het trieste kenmerk van oorlog, men schiet om niet beschoten te worden, men schiet onmiddelijk op alles wat beweegt.

Daarom moet je er niet in de buurt komen.

gravatar

@Martin.
Ik wil anders graag met hem zeulen, vermits hij goed gebalsemd in een kist ligt.
Jammer is dan wel, dat hij dan niet merkt dat er met hem gesold word.
😉

gravatar

Ik doe echt mijn best Bant, maar het hok van dat reactie-etende monster in de kelder van De Speld hebben ze weer eens vergeten op slot te doen.

Het bovenstaande hoofdletterorakel is naar alle waarschijnlijkheid weer die Hietbrink, alias de Algerijn. Mijden als de pest luidt het devies.

gravatar

Jammer is dit. Poetin is rechtsdragend.
( Ik doel hier op zijn polshorloge).
De foto is gespiegeld afgedrukt of hij heeft zijn stand-in gezonden voor de photo-shoot. Doet ie vaker.

Reageer
gravatar

Er is geen Bartiljorisstraat in de russische verschie van ons monopoly.

Als Putin daadwerkelijk in, erm, erm, wie weet in hemelsnaam in welke stad de bartiljorisstraat ligt ?
Haarlem ?
het is eentje na de gevangenis, dat vermoed ik dan weer wel.

Is dit wederom een gevalletje meteoriet ?

Net als toen prof. dr. ing. ir. B. Bokhoven ons uitlegde hoe het juist een meteoriet was die de MH17 neerhaalde.
Dat dan dus weer kwam door de afkeer van roodharigen en de voorkeur voor blondjes…

Reageer