Wilders in 2016 heilig verklaard door EenVandaag

Opiniepanel erkent derde verkiezing als politicus van het jaar

Geert Wilders wordt in 2016 heilig verklaard. Het EenVandaag Opiniepanel heeft de derde verkiezing van de PVV-leider als politicus van het jaar erkend. Daarmee is de weg naar een heiligverklaring vrijgemaakt.

Voor Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel is de heiligverklaring geen verrassing: “Gezien onze methodiek is het niet bepaald een wonder dat Wilders al drie keer heeft gewonnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik zal u maar uit de droom helpen, het bericht is waar, want in 2016 krijgt Geert problemen met zijn gezondheid. dat komt door zijn islamfobie.
elke nacht droomt hij van de islam en als hij dan wakker wordt heeft hij een “opgeblazen gevoel”
groet sjaak

Reageer
gravatar

Ach, arme Geert. Zou de peroxide kunnen doorlekken naar de hersenen (indien aanwezig) en vervolgens zo’n geraaskal kunnen opleveren (indien dat opvalt) dat Geert aan het orakelen schijnt te slaan om vervolgens een heiligverklaring te verdienen?

gravatar

Grappig die schrijfvaut. Ik denk dat de heiligverklaring van onze volksheld heel dichtbij is. Hier vond ik een aardig overzicht van zijn internationale steun hiervoor: http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl/
Gezien het niveau van zijn vrienden all over the world is spelling in het vervolg geen item meer. Gewoon aitem. Makeluk hè?

gravatar

Hij heeft de boel als gewoonlijk belazerd:

Hij heeft fluoriderend materiaal aan zijn blonderingsmiddel toegevoegd, waardoor die stomme kiezers denken dat hij een aureool heeft.
😉

Reageer
gravatar

Meneer Wilders zij de glorie, opgestane Heer,
Meneer Wilders zij de victorie, nu en immermeer.
Uit een blinkend stromen daalde de PVV af,
heeft de steen genomen van ‘t verwonnen graf.

Zie Hem verschijnen, meneer Wilders, onze Heer,
Hij brengt al de zijnen in zijn armen weer.
Weest dan volk des Heren blijde en welgezind
en zegt telkenkere: “meneer Wilders overwint.”

Corrie.

Reageer
gravatar

Vreemd! In de eerdere verschenen gastenlijst 2016 kwam hij ook niet in voor. Beste Speldredactie, welke berichtgeving klopt nu? Gaarne rectificatie.

Reageer
gravatar

Geert Wilders zou ter wereld zijn gekomen via een supernatuurlijke geboorte. Volgens Noord-Limburgse geschiedenisboeken zou hij geboren zijn op St. Pietersberg, een heilige berg nabij Maastricht. Bij zijn geboorte zou een ster de hemel hebben verlicht en zou de winter spontaan in lente zijn overgegaan. Ook was er een dubbele regenboog zichtbaar. De jeugd van Geert ging uiteraard net zo voorspoedig als zijn geboorte. Er wordt gezegd dat hij na 3 weken al kon lopen en weer 5 weken later sprak.

Reageer
gravatar

Geen wonder dat meneer Wilders van de PVV heilig wordt verklaard. Al jaren lang roep ik dat hij de verlosser is. Van de verlosser heb ik zelfs een tattoo op mijn rug laten zetten.

En L. de Behanger heeft een prachtig fotobehangetje van hem recht voor de Lazyboy geplakt. Iedere keer wannneer ik relax op de Lazyboy raak ik tot een climax.

Bedankt De Speld voor het plaatsen van het artikel. xxx

Corrie.

Reageer
gravatar

Beetje jammer dit Corrie, ik droom er al maanden van om jou eens keihard van achteren te nemen. Maar met die tattoo ontgaat me de lust.

gravatar

Liefhebbers, wat een héérlijk nieuws. En eindelijk eens een nieuw en verfrissend geluid op de eerste plaats dit jaar.

Heer Jezus stond alweer ruim 2000 jaar op nummer 1 in die lijst. En die plaat kennen we nou wel.

Reageer
gravatar

Niemand hoeft te verklaren dat Sint Wilders heilig is, dat heeft hij niet nodig. Hij is al sinds zijn geboorte heilig of men dat nu wil verklaren of niet.

De verklaarders zijn smerige profiteurs die een graantje willen meepikken van de heiligheid van Sint Wilders!

Reageer