Deze mensen worden over 10 jaar vervangen door robots en dat is volkomen terecht


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit bij het vervangen van politici door robots significant toeneemt. De gebruikte robots waren crash test dummys.
Een vervolg onderzoek, waarbij geen robots ingezet werden maar placebo’s (paspoppen) gaf vergelijkbare resultaten.
Op basis van deze resultaten is 2 jaar terug besloten om alle ambtenaren op economische zaken te vervangen door placebo’s. Dit heeft in grote mate bijgedragen aan het einde van de economische crisis.

Reageer
gravatar

Wat een geluk voor mij dat mijn baan als Buitengewoon Opsporingsambtenaar in Den Haag nooit vervangen kan worden door robots. Met veel plezier ga ik nog altijd op pad om het allochtonenprobleem aan te pakken.

Trouwens, woensdagavond was het lachen in Geldermalsen. 🙂

Wij zijn het volk.

Corrie.

Reageer
gravatar

Zeg nicht Corrie, je mot echt je pillen blijven slikken hoor! Anders ziet je toekomst echt rooskleurig uit….

gravatar

Terecht! Ziet er toch niet uit die foto. Zet daar een vijftigtal robots neer, dan kunnen die mensen lekker ongestoord werken.

En waarom alleen deze mensen? Ik ben voor dat iedereen zijn eigen niet-van-echt- te-onderscheiden robot stand-in krijgt.
Ook makkelijk voor de vakantie: zet je robot op het vliegtuig naar een mooi vakantieoord met een smartphone en selfie stick, laat hem elke dag een stuk of twintig selfies op faceboek zetten, kan jij ondertussen fijn werken. ideaal!

Reageer
gravatar

Voorts aanschouwen wij een gemiddelde doorsnede van het electoraat.

Over 10 jaar zal men een upgrade hebben ontvangen, om zo het neoliberalisme 2.0 een ferme duw in de rug te geven.

Halve Zijlstra heeft o.a. deze piepeltjes als voorbeeld eerder op een partijcongres als ‘ballast’ omschreven.

En van ballast wil men simpelweg af nietwaar?

http://tinyurl.com/qy6mlts

Reageer
gravatar

Leendert, jongen, politici zijn áltijd structureel en principieel gehandicapt, in geestelijk en moreel opzicht. Is je dat nooit opgevallen? Dát vertellen ze ook niet bij de diverse Stemwijzers. “Stem-wijzer, stem niet!”; de VVD wint toch altijd alle verkiezingen, ongeacht welke schandalen er in, rond en aan de partij kleven. VVD-politici, fractieleiders en MP’s zijn reeds bij intrede in de partij met “Teflon” behandeld, geheugen en geweten worden vooraf operatief verwijderd.

gravatar

robots hoeven niet zonodig een groepsfoto. Dat is weer 3% van de dag productie verspild… en dan achteraf de troubles van waarom Pietje achter Victor moest staan en Jannie op de grond most zitten. Wanhopig gecompliceerde en inefficiente productiemiddelen zijn die werknemers. Dit is zo 2015…

Reageer