Wij mogen 2 tickets voor Adele weggeven maar dat doen we niet

Fantastisch nieuws!

Fantastisch nieuws voor de fans van Adele: wij mogen 2 gratis backstage tickets weggeven voor haar uitverkochte concert in de Ziggo Dome op 2 juni 2016, maar dat doen we niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zal heel graag naar Adele willen ben al heel lang groot fan. Kon helaas geen kaartje scoren voor allebei de avonden. Ik zou er heel blij mee zijn. Heb haar ook nog nooit live gezien.

Reageer
gravatar

Ik zou heel graag naar Adele, ben al jaren fan van .En hebt 2 dagen met spanning achter het internet om 2 kaarten te kunnen bemachtigen . maar helaas waren ze snel uitverkocht .Dus ik hoop dat ik in aanmerking komt .. alvast bedankt Colin

Reageer
gravatar

Ik heb paar jaar geleden toen haar album 21 uitkwam beloofd aan mijn vader om naar een concert te gaan! Maaaar laat ze vervolgens 3/4 jaar niks meer van haar horen :’) ik Had de tickets besteld Was na 2 uur wachten erdoorheen….. alles geregeld, wil ik betalen doet ideal betaal pagina het niet! Ik baal er nog steeds van! Het zou veel beteken om mijn vader dit te geven en te gunnen xx

Reageer
gravatar

nou ja dikke pech voor ons dat jullie ze niet willen geven maar toch bedankt voor deze leuke niet weg geef kans hihih 😉 ik lag echt in een deuk toen ik verder las waahahahahaha

Reageer
gravatar

Lieve Adele,

Ook al kan ik hier geen kaartjes winnen voor jou concert, ik wil toch even zeggen hoe fantastisch ik je vind. Ik geniet van alle nummers je ooit hebt gemaakt/ gezongen. Je bent een inspiratie en voorbeeld voor vele. Ik baal gigantisch dat ik na super veel moeite niet naar je concert kan, maar blij dat ik je cd’s en dvd’s kan beluisteren en daarvan genieten.

Groetjes Ramona

Reageer
gravatar

Denk je nou echt dat ik dit ooit onder ogen krijg Ramona? Ik heb geen tijd voor satirische grappen.

Je hebt supergigantisch veel moeite gedaan om te zorgen dat je niet naar mijn concert kan, daar geniet ik dan weer van. Als ik iets anders niet voor je kan doen laat het me weten.

Greetz, A.

gravatar

dat zou heel jammer zijn als je dat niet doet ik zou de kaartjes heel graag willen voor mijn oom en tante die heel veel voor mij betekenen om bepaalde redenen, en ik zou wel een keer iets terug willen doen. De kaartjes voor adele leek mij een geweldige verassing voor ze maar omdat ik zo snel niet aan het geld kon komen waren ze al uitverkocht en ik baal hier echt van en jullie mogen ze wel weggeven, en dat doen jullie niet je kunt er iemand heel gelukkig mee maken. denk er aub nog een x over na

Reageer
gravatar

Ik zou ontzettend graag met mijn nicht Julia willen gaan. Dit vooral omdat wij samen niet zo vaak dingen doen, en wij allebei groots fan zijn van Adele, maar helaas geen geld hebben, om hierheen te gaan.

Reageer
gravatar

Ik zou die kaarten heel graag willen winnen, ik en een vriendin hebben 2 keer met 12 computers etc. Proberen kaartjes te krijgen, maar niet gelukt…. We willen ze heeel graag!

Reageer
gravatar

OMG ik zou echt ALLES doen voor die kaartjes, Adele brengt zoveel emoties in me los, ze is ook heerlijk zichzelf wat mijn zelfvertrouwen echt een boost geeft. Pffff ik zou serieus het gelukkigste meisje zijn als ik haar stem live kan horen! Pls geef ze weg!!!! AAN MIJ!

Reageer
gravatar

Adele? Dat is toch die mevrouw van de ‘Hello’?

Enorme hype.

Nog erger zijn kufferts van de kuffert. Ik ben al een ‘male version’ van de kuffert van Adele van Lionel Richie tegengekomen.

En dan zitten het hier opeens vol met mensen die zitten te hengelen naar de ‘vrijkaartjes’! Nog nooit zoveel reacties hier gezien.

‘Hello’?! Dit is de Speld!

Mensen schijnen nog steeds niet te begrijpen wat dat is.

Reageer
gravatar

Hee wat fijn! Wij wilden er gewoon zo graag niet heen! Wat een vervelende zangeres met een slechte muziek. We willen onszelf en onze oren beschermen tegen deze slechte muziek en gaan liever een avondje weg naar een gave band of show van iemand die wel kan zingen!

Reageer
gravatar

Houd die kaarten maar hoor
Dan kun je zelf ervaren dat ze echt niet zo goed is als iedereen gilt
Want gillen kan ze, Adèle

Reageer
gravatar

Op 1 juni wil ik vertrekken naar een Oranje-camping ergens in Frankrijk. Maar dankzij Blind en zijn (AJAX-)maten moet ik dus gewoon thuisblijven.
Gelukkig, Adele komt mij opvrolijken met een concertreeks begin juni. Maar ja, door drukte op mijn werk kan ik niet vrij nemen om kaartjes te bestellen.
Dus geen Oranje en geen Adele, wat een ‘rampen!!!’

Reageer
gravatar

Tja, wat moet ik hier nu op zeggen. Ik had ook wel graag naar Adele gewild. Maar blijkbaar zijn er zoveel gegadigden en zit het zo dichtgetimmerd dat je er niet doorheen komt. En als dan 40% al in de voorverkoop blijkt te zijn verkocht blijft er niet veel over. Proficiat en veel plezier voor de gelukkigen!

Reageer
gravatar

Tja, wat moet ik hier nu op zeggen. Ik wil ook wel naar Adele. Maar het zit blijkbaar zo dichtgetimmerd dat het bijna onmogelijk is om, op een normale manier, aan kaartjes te komen. Hoewel sommige mensen gewoon geluk hebben gehad. Proficiat en veel plezier!

Reageer
gravatar

Om alle teleurgestelde fans tegemoet te komen hebben wij besloten van het geplande extra concert op 6 januari in de Ziggodome een thuisconcert te maken bij één van de fans van Adele. Voor dit thuisconcert kunt u zich als gastvrouw/ heer vanaf nu telefonisch aanmelden bij Mojo, 015 – 2121 980.

* Gelieve er bij aanmelding rekening mee te houden dat de kaartverkoop voor 6 januari gewoon doorgaat en dat u bezitters van een geldig toegangsbewijs dan ook toegang tot uw woning dient te verschaffen

Reageer
gravatar

Maakt u allemaal € 84,95 naar mij over dan stuur ik uw kaartjes per kerende post!

(Plaats en datum zijn nog niet bekend, en u hoeft uw adres niet eens aan mij door te geven!)

Zak van Sinterklaas
IBAN: NL13DSB0123456789

gravatar

Dat is nou jammer. Ik, bijna een halve eeuw jong, ben nog nooit naar een concert geweest en even dacht ik…..Dit is mijn kans. Adele…..een geweldige zangeres….die zou ik wel in het echt willen zien en vooral horen zingen. Maar ik snap dat kaartjes weggeven van deze wereld ster te moeilijk is. Daar wil iedereen naartoe.

Reageer
gravatar

Ook ik ben vanochtend kaarten misgelopen zoals velen met mij. Niet leuk, kan gebeuren. Maar met deze droge humor heeft u een glimlach op mijn gezicht getoverd.

Reageer
gravatar

Ook ik ben vanochtend kaarten misgelopen zoals velen met mij. Leuk is anders maar kan gebeuren. Maar met deze droge humor heeft u toch nog een glimlach op mijn gezicht getoverd.

Reageer
gravatar

Nou hier kan ik geen speld aan vastknopen is dit een grap of echt ?

Mocht dit echt zo zijn nou dat vind ik dan heel erg fijn?
Daar wil ik dan mee aan doen want voor de kaartjes heb ik geen poen!
Hello zijn jullie daar mocht je willen stuur ze maar!

Reageer
gravatar

maar om ff terug te komen op de pieten discussie.. Piet is zwart van het roet uit de schoorsteen, piet is een hulpje van Sinterklaas GEEN SLAAF
Gele, groene, stroopwafelpiet is nog steeds een hulpje van Sinterklaas

Reageer
gravatar

Uiteraard is dit DE perfecte manier om de aandacht te trekken van de lezers! Ik was ook zo’n lezer die dacht van “HUH?”. Maar toch reageer ik in de hoop dat wij de kaartjes kunnen bemachtigen .
Vol verwachting klopt ons hart!

Reageer
gravatar

Ik las op Facebook dat de concerten niet doorgaan, omdat het Adele zelf ook niet gelukt is om aan kaartjes te komen. Ze kan dus niet.

Reageer
gravatar

Mijn vriendin is super fan van adele ze is 3 jan. Ik wilde voor haar verhaardag de kaartjes cadeau doen helaas bn ik niet door de kaartverkoop heen gekomen.. We zijn nu een jaar samen en t zou super leuk zijn om haar hiermee te verassen… We zijn net allebei uit een zware fase uit ons leven en dit zou ons allebei okk echt goed doen. Ik hoop dat ik de kaartjes win zodat ik haar kan verassen het zou haar echt goed doen en een duwtje in de goeie richting geven…

Reageer
gravatar

Waarom niet mijn lieve dochter heeft de hele ochtend achter 5 computers gezeten.Maar helaas was al uitverkocht ze moest zo huilen Ze wilde het zo graag voor haar mama doen die aan het herstellen is van Borstkanker. Dominique Schunselaar je bent een topper lieverd.Love you mama

Reageer
gravatar

Zou ik ook niet doen als je twee kaartjes hebt om naar zo’ n fantastische zangeres te kunnen gaan. Lekker zelf houden. Veel plezier.

Reageer
gravatar

Godzijdank, gelukkig maak ik geen kans op die kaarten want mijn zoon en schoonzoon willen er zo graag niet heen! hoef ik ze ook niet helemaal debiel mee te maken als ze dit niet horen!

Reageer
gravatar

Kom op niet zo flauw, ik zeg HALLO gewoon doen! Lekker doe je als je ze zou geven aan mij hihi. HALLO aan wie moet je ze nou anders geven als aan mij. kom nou maar op met die kaartjes voor mijn geweldige artiest!

Nou we preken elkaar wel over de kaartjes.
HALLO en doei van Esmeralda

Reageer
gravatar

Ik vin Adele een erg goeie zangeres, en zou graag naar haar concert willen gaan. Helaas waren ze uitverkocht toen ik ze wilde bestellen. Ik zou het leuk vinden als ik win aangezien ik nooit wat leuks doe met mijn moeder. Omdat ze niet in de buurt woont. Ook is ze een hele grote fan van Adele!!

Reageer
gravatar

gho backstage, zo een beetje daar achteraan staan en liggen te kijken op de rug van deze, ja laat ons zeggen toch wel, gho ja… daimn fantastische zangeres? Nee bedankt! Bel me eens als je tickets hebt voor in de zaal zelf he, daar zijn we tenminste iets mee.

Maar moest je nu toch niet kunnen, allé dan zal ik mijn goed hart weer eens tonen en dan zal ik misschien eens gaan kijken.Maar alleen om je een plezier te doen hé!

Reageer
gravatar

Hallo
Via mastertickets is het ons nog nooit gelukt om kaartjes te bemachtigen.
Altijd staan we 30 tot 60 minuten in de wachtrij.
Groetjes van ziele Piet

Reageer
gravatar

Goh, helemaal achteraan op dat podium staan.
Zo dicht in de buurt van een van de meest fantastische stemmen van dit moment…
Ik kan jullie begrijpen, dat jullie deze tickets liever houden! Zou ik ook doen 🙂

Reageer
gravatar

Ach, ik geef jullie groot gelijk. Backstage tickets, ik moet er niet aan denken! Mijn veertienjarige puberdochter speelt aan de lopende band die irritante liedjes van Adele op de piano, daar zingt ze dan ook nog eens bij (nou ja, ze doet een poging – dat er mensen zijn die vinden dat ze goed zingt, dat is het ergste, daardoor wordt ze extra aangemoedigd). O, en om mij te pesten schrijft diezelfde dochter op WordPress over dat takkenmens: kwijl, kwijl. Nee, groot gelijk!
Groet van Joyce

Reageer
gravatar

Mevrouw de Stadsdichter, de link naar de WordPress heb je hierboven al gepost dus voor anonimiteit is een beetje laat nu. Omdat je duidelijk nieuw bent zal ik het deze keer bij een waarschuwing laten, Joyce. Willemse. Mocht dit nog een voorkomen dan kan ik niet garanderen dat uw dochters blog niet gebruikt zal worden voor onze volgende anonieme vergadering. Verder: Badjas, slippers, laptop, boek, haarspullen, kapper, manicure, zomers weer, fiets en sneakers.

gravatar

Jullie mogen de twee kaartjes weggeven aan mij, ook al ‘doen jullie het niet’. Ik zit momenteel in Canada, trouw voor de presale en de gewone sale minimaal rond 3 uur ‘d nachts voor mij klaar voor de sale en het lukt niet. Ik ben bang dat het ook aan het internet ligt waar ik verblijf, maar daar kan ik niet zoveel aan doen. Rond dat tijdstip is er geen internetcafe open waar ik vanaf weet ook. Dus mochten jullie je kaartjes niet weggeven, maar toch misschien stiekem wel; ik houd mij…

Reageer
gravatar

Want jullie willen ze als prijs beschikbaar stellen voor een nader te noemen competitie, bedacht door lezers.

ps, als ik win zijn ze voor mijn vrouw die er helemaal weg van is.

Reageer
gravatar

Jullie zouden me heel erg blij maken!! Stond uren in de wachtrij en vind haar stem zo mooi en zo’n leuke vrouw, zou heel graag met een vriendin amber van me haar willen zien!

Reageer
gravatar

Sander, sukkel, met iemand die mijn naam zonder hoofdletter schrijft wil ik niet naar een concert, al was het een top act.

gravatar

Helemaal geweldig ik wil ook heel graag geen kans maken op dit uitverkochte concert! Top actie, ik hoop dat het een succes wordt.

Reageer
gravatar

Dat moment dat je de comments aan het lezen bent en gewoon niet weet of mensen nu serieus reageren of niet.. priceless

Reageer
gravatar

‘Comments’ zijn een soort reakties hè?
En ‘priceless’ is een soort kostelijk, geloof ik.

Maar wel vet koel hoor.

Ongelooflijk dat een kleine 200 mensen deze grap serieus nemen.

gravatar

Onzin Lieuwe, ong. 40% van de reacties zijn van lezers die zwart op wit willen ventileren dat ze de grap wel degelijk snappen en vervolgens lacherig of minachtend hun verbazing uitspreken over het feit dat best veel andere mensen de grap juist niet snappen.

Geeft ze een goed gevoel. Denk ik.

Doei.

gravatar

O, gelukkig! ik geef jullie groot gelijk. Je denkt toch niet dat ik mijn puberdochter van veertien – die de hele dag die zeikliedjes van Adele op de piano speelt (en er ook nog eens bij zingt, nou ja, een poging doet) – zo’n backstage ticket zou gunnen? En kijk, om mij te pesten schríjft ze ook nog eens over dat takkemens: https://mayawillemse.wordpress.com/. Nee, blij dat jullie die kaartjes niet weggeven. Steek ze maar in… (zelf uitkiezen). Hatelijke groet, moeder van een fan, zucht.

Reageer
gravatar

Ik zou graag kaartjes willen winnen voor mijn moeder! We hebben een paar zware jaren achter de rug en ik vind dat ze dit heeft verdient. Ze is enorm fan van Adele en daarom zou dit het perfecte cadeau zijn voor alle liefde en steun die ze ons heeft gegeven en omdat ze altijd voor ons klaar staat. Mijn supermoeder heeft deze kaartjes echt verdient!!!! ❤️❤️❤️

Reageer
gravatar

Als straks de grenzen dicht gaan gaat dat concert toch niet door. En dan kunnen jullie de kaarten voor het vervangende concert van Anita Meijer ook niet weggeven.

Reageer
gravatar

Mijn dochter heeft 3 kwartier aan telefoon en computer gezetten om twee kaartjes te aan te kopen voor het concert van Adele. Wat een teleurstelling de kaartjes waren in een mum van tijd uitverkocht…dat gezichtje van mijn dochter sprak boekdelen wat een teleurstelling het gaat niet door in Juni 2016 …. Dan maar niet!!! Nu weer duimen voor een volgende voorstelling hopelijk gaat het dan wel lukken sprak ze met een kikkertje in haar keel.

Reageer
gravatar

Zou beide kaarten graag niet van u ontvangen. Mocht u eventueel frontstage kaarten niet in de aanbieding doen dan zouden we daar liever geen gebruik van willen maken. U kunt het bedrag niet automatisch en ook niet afschrijven van onze bankrekening NL48INGB000 5647954. Als u liever een ander niet blij maakt met uw aanbod, kunt u dit wat ons betreft niet doen. U kunt dit bericht overigens als niet verzonden beschouwen. Niet groetend, dhr en mevrouw Kafka.

Reageer
gravatar

Ja hoor. Lekker voor al die teleurgestelde fans. Doen of je wat te bieden hebt en dan zelf houden. Fijn voor een fan die al na twee dagen 5 uur naar het scherm heeft zitten turen en dat zeker ook gaat proberen voor de twee nieuwe concert data as maandag. Ach ja je moet maar zo denken er zijn ergere dingen maar blijer maak je me er niet mee.

Reageer
gravatar

Ahh, ik dacht nog wel aan gratis kaarten te kunnen komen, want ik heb er echt recht op, mijn huisrat is gister doodgegaan, mijn hond vorig jaar verdronken, ben al 12 jaar niet op vakantie geweest en door een finaciele afpersing heeft mijn 6e ex mijn sieraden gestolen waardoor ik noodgedwongen 36 uur per week moet werken om mijn 20 katten eten te geven, duim duim

Reageer
gravatar

Hello!
I will be so haapy to get tickets for adele concert! I am waiting for this oppratunity 4 years… i’m a mother for 3 and didn’t have time to go for concerts for years. it could be a wonderfull winter gift!
thnak you!
limor

Reageer
gravatar

Beste redactie van de Speld,
wat een geweldige actie van Julie als Antie Held
Hello zeg, wie zou deze nou willen ontvangen
je kunt er beter mee behangen.
Want met welke reden zouden jullie de kaarten weggeven, voor Sinterklaas?
Nou als je dan wint, ben je mooi de (paas)haas.
Dan is mooi je middag en avond naar de maan,
kan je uren voor het concert in de file gaan staan.
Nee, ik denk dat jullie ze zelf maar moeten gebruiken,
einde discussie en alles is in kannen en kruiken.

Reageer
gravatar

“Hello from the other side”
“I let it fall, my heart.”
“All the things you’d say,
They were never true, never true.”
“You build me up, then leave me dead”
“We could have had it all
Rolling in the deep”
“What am I supposed to do to make you want me properly?
I’m taking these chances and getting nowhere”
“Should I give up?
Or should I just keep chasin’ pavements?”
“I dare you to let me be your one and only
Promise I’m worthy to hold in your arms
So come on and give…

Reageer
gravatar

“Hello from the other side”
“I let it fall, my heart.”
“All the things you’d say,
They were never true.”
“You build me up, then leave me dead”
“We could have had it all
Rolling in the deep”
“What am I supposed to do to make you want me properly?
I’m taking these chances and getting nowhere”
“Should I give up?
Or should I just keep chasin’ pavements?”
“I dare you to let me be your one and only
Promise I’m worthy to hold in your arms
So come on and give me the…

Reageer
gravatar

Amateurs. Ze belde vanmorgen of ze vanavond een huiskamerconcert mocht geven bij mij thuis. Ik heb gezegd dat ik aan die flauwekul niet kan beginnen.

Reageer
gravatar

Het kan zijn dat ik in de toekomst iemand ken die een enge ziekte krijgt, al dan niet terminaal maardatdoeternietechttoe en zijn of haar wens is om nog eenmaal naar een concert te gaan, hij of zij is echt superduperziek (denk ik, kaal hoofd en diegene ziet er dan vast echt geel/groen/wit-achtig uit, superzielig gewoon) dus lijkt het me niet meer dan logisch dat ik verreweg het meeste aanspraak maak op deze kaartjes die ik echt niet voor veel geld ga verkopen via Marktplaats ofzo, echtnietikzweer

Reageer
gravatar

Ik kan jullie moeilijk ongelijk geven want het gaat tenslotte over het concert van het jaar. Zou als ik in uw schoenen stond lekker met uw partner gaan en lekker genieten van het heerlijke stemgeluid van mejuffrouw Adele.

Reageer
gravatar

Oke, waar moeten we onze mening over geven? Over adele ofzo? Ik vind adele echt een top wijf dat zo prachtige stem heeft en hellukig niet zo bikini proof lichaam love her!!

Reageer
gravatar

ik wil niks zeggen, maar dit slat echt nergens op!!! Met die bikini enzo. Alsof je met een mooie bikinilijn niet zou kunnen zingen! Kom op zeg!

gravatar

Haha ik was er ook zowat ingetrapt.
“We” klopt niet, de prijsvraag is namelijk door maar 1 iemand uitgeschreven.

Ik hoop maar dat ik het goede antwoord heb en dan kan maar dat zal wel niet.

gravatar

Wowie doe graag Mee!!Zou Ontzettend Leuk Zijn Voor Mijn Dochter Ze Is Zes En Helemaal Fan Van ADELLEE! U Kuntmij Bereiken op 06-384075932 Groetjes Jannie

Reageer