Humberto Tan biedt excuses aan voor inhoudelijke uitzending

‘Vandaag wordt het gewoon weer leuk’

RTL Late Night-presentator Humberto Tan betreurt de ophef die is ontstaan na de uitzending van maandagavond. Daarin was Roger Williams, de maker van de CNN-documentaire ‘Blackface’, te gast. Tan biedt de kijkers zijn excuses aan voor de inhoudelijke uitzending.

“RTL Late Night is een leuk programma waarin leuke mensen met een leuke presentator komen praten over leuke onderwerpen. Helaas zat er gisteravond iemand met een mening aan tafel, waardoor er een serieus gesprek is ontstaan. Dat is nooit onze bedoeling geweest. Vandaag wordt het gewoon weer leuk”, aldus Tan in een verklaring.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is echt een “foute Surinamer”.
Onder het mom van; “allemans vriend, en echte begane Surinamer” schopt hij stiekem en met corrupte argumenten; persoonlijk tegen zaken aan zoals; “slavernij”, “zwarte piet”, in Nederland,maar ondertussen is zijn Italiaanse rip-off kleding merk; “Humberto” alleen te koop in Nederland.
Wanna be nep intellectueel die nooit zijn rechtenstudie heeft afgemaakt, en nu poogt de lievelings- Surinamer van Nederland te zijn met zijn blanke vrouw en, foute…

Reageer
gravatar

Hoe kan het, dat de Surinaames kliek in Amsterdam Zuid Oost altijd het over “discriminatie” heeft? Wie 1 vinger naar een ander wijst; wijst er 4 naar zich zelf.
En als je hier zo gediscrimineerd wordt; ga dan terug naar Suriname?! Daar wordt je niet gediscrimineerd….toch?!!…(echt wel..). Lekker bij dat fout rolmodel: Bouta aansluiten past bij je.

gravatar

Umberto, waarom moet je die gast over zwarte Piet issue weer in je programma laten komen? waar maakt die gast zich druk om/ Er is nog steeds veel discriminatie in de wereld, ook in USA. In India waar vrouwen verkracht worden en niet worden gezien als volwaardig mens, natuurrampen, armoede enz. De Nederlanders die nu ook van de ene dag op de andere dag tegen zwarte Piet zijn, hebben zich al die jaren ook niet laten horen. In onze tijd is er nooit een woord over discriminatie gevallen. Stoppen!

Reageer
gravatar

En wat het nog erger maakt; in Suriname viert de ganse natie op 5 december gewoon Witte Klaas, de schimmel tussen zijn benen en Zwarte Piet. En op belastingvluchter’s eilanden Aruba, Bonaire en Curacao spelen de premiers elke dag Sinterklaas met ontwikkelingsgelden uit Nederland. Op Saba, St. Eustatius en VOORAL St. Maarten ziet het zwart van de Pieten die het benauwende fiscale regime in Nederland zijn ontvlucht. Eén vlucht Zwarte Regenpieten.

gravatar

Humberto had Arnold Jan Scheer moeten lezen, interviewen en zijn documentaire moeten promoten ipv een ongeinformeerde Amerikaan met beschuldigingen van racisme uit te nodigen, die in 15 minuten dacht een wereld primeur en wellicht nog een Oscar binnen te slepen. Alle best begrijpelijke opmerkingen van deze Amerikaan hadden door de historische feiten weerlegd kunnen worden. Beter nog, ze hadden zijn walging kunnen sussen en in de juiste context kunnen plaatsen.

Reageer
gravatar

Natuurlijk is Roger Willams geen leuke man. Die komt hier ONS kinderfeest “beoordelen” terwijl wij niet oordelen over de Amerikaanse kerstman, een bejaarde met obesitas. Wij oordelen niet over Thanksgiving, een massale kalkoenen-moordpartij. En wij oordelen niet over Halloween, een absurde lijkenfeest, Leuk was geweest als RTL Late Night onze kinderen had laten zien die blij waren Zwarte Piet te zien: de man die grappig, lief, zorgzaam en hulpvaardig is en zonder wie Sinterklaas gewoon niet…

Reageer
gravatar

Duidelijk dat je niet de leukste thuis bent. Maar het zij je vergeven. Kan uit Bant bij Luttelgeest iets goeds komen? Het antwoord is duidelijk: NEE NEE NEE!

gravatar

De pietendiscussie is dan ook een uiterst inhoudelijk onderwerp, waar veel meer over gediscussieerd zou moeten worden. Gebeurt gewoon niet genoeg deze dagen voor 5 december!

Reageer
gravatar

Nou nou Spuit, wat zijn we toch weer leuk voor elkaar. Denk je nu echt dat ik naar dat negerprogramma op RTL kijk? Geef mij maar leuke shows en spelletjesprogramma’s.

Die zijn echt leuk.

Corrie.