Bezorgde moeder spietst varkenskop op hek

'Ik dacht dat ze nooit meer thuis zou komen'

Afgelopen zaterdag ging Anne naar een feestje. Ze had met haar ouders afgesproken om 12 uur naar huis te komen, maar als het onverhoopt toch later werd zou ze dat laten weten door haar moeder even te bellen. Om 00:02 uur had de moeder van Anne echter nog steeds niets van haar dochter vernomen. De moeder was doodongerust: “Ik dacht ze nooit meer thuis zou komen, toen heb ik een varkenskop op het hek gespietst.”

Twee weken terug gooide de moeder van Anne nog een steen door de ruit omdat Anne was vergeten te vertellen dat ze niet thuis at.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat moeder ongerust was, begrijp ik…! Haar lugubere reactie volstrekt niet! Stel je voor dat een vluchteling dat zou hebben gedaan….!! Dan zou heel Nederland hoog in de boom zitten. .. Laten we met z’n allen ons gezond verstand gebruiken… En beseffen dat wij allemaal blij mogen zijn dat wij in ons eigen land mogen en kunnen blijven…..

Reageer
gravatar

Is het geen beter idee (en niet véél effectiever) om de kop van de betreffende loverboy op het hek te spietsen? Zo komen we langzaam maar zeker van dit soort mutanten af.

Reageer
gravatar

Die loopt waarschijnlijk niet bij de voedselbank.
Ingrediënten

Doe de varkenskoppen en de kinnebak in een grote pan. Voeg 8 tot 10 liter water en de kippenbouillonblokjes en runderbouillonblokjes toe. Breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat minimaal 5 uur sudderen op laag vuur.
Doe ongeveer een liter bouillon uit de pan in een andere pan van 10 liter. Haal de koppen uit de pan. Verwijder al het vlees van de botten. Draai het vlees door een gehaktmolen. Het gemalen vlees…

Reageer