Linkersok teruggevonden bij huiszoeking Brussel

Fleur Abdeslam: ‘Die was ik serieus al heel lang kwijt’

Tijdens een huiszoeking door de politie in Brussel heeft Fleur Abdeslam (27) haar favoriete linkersok teruggevonden. Het roze kledingstuk met een afbeelding van stripfiguur Garfield was al ruim anderhalf jaar spoorloos.

Abdeslam is blij met de vondst: “Hè, wat fijn dit. Ik was die sok dus serieus al heel lang kwijt. Ik snapte het ook niet, want ik heb maar één paar Garfield-sokken, dus die deed ik altijd tegelijkertijd in de was. Ik begrijp nog steeds niet hoe zoiets onder de vaatwasser kan belanden.”

De hervonden sok is niet het enige resultaat van de politieactie. Tijdens de huiszoeking kwamen meerdere objecten boven water, zoals een Zwitserse ansichtkaart uit 1981, een briefje van honderd franc, pesto, een kat, een terreurverdachte en een fietssleutel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oei hebben die drie ook nog een zusje? Fleur? Een slordige trut die de helft van haar sokken kwijtraakt.

Als het daarbij blijft is het goed voor mijn part. Het gebeurt wel vaker.

Reageer
gravatar

En dat 15 jarige snoepje dan, het smaakte nog goed, maar je moest het wel met papier en al opzuigen want dat ging er niet meer vanaf.

In die kat zat ook nog een dode muis en een verdroogde rups.

(Máxima denkt trouwens dat het enkelvoud van rups, rup is! ‘Ik maak mij zorgens vanvoor die ruppen’ verklaarde zij onlangs op een zijderupsensbedrijfje te China.)

Reageer
gravatar

Ja die tereurverdachten vallen altijd achter de koelkast he, durf er niet aan te denken hoeveel er bij mij liggen.

Wat me vooral fascineert is de vraag of Fleur een Vlaming of een Nederlander is. Ze komen beiden af en toe voor in Brussel en Fleur is voor beiden een gebruikelijke naam. Van een Vlaming had ik verwacht dat deze zou spreken van “serieus lang” waar de Nederlander doorgaans opteert voor “vet lang”. het zit er allemaal zo tussenin..

Reageer
gravatar

Fleur is fictief gezien slecht één van de 72 fictief toegewezen p.p.

Het fascinerende is wat daar zoal tussen zit.

Kortom, de middelmaat volgens u.

Wat nu als er eentje het doet?

gravatar

Na uitgebreid onderzoek blijkt de kat levenloos te zijn. Een van de mensen die de inventarisatie deed had de sok en garfield als twee dingen gerekend.

gravatar

Heel België was afgelopen zaterdag een zoekactie naar het beest op Twitter begonnen.

Helaas doet ‘ie het niet meer, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

gravatar

Na DNA-onderzoek bleek de kat die van Schrödinger te zijn en al ruimschoots gemummificeerd. Fleur verklaarde totaal onwetend te zijn geweest van de aanwezigheid van de terreurverdachte in de vaatwasser die, elke avond, hardop lemma’s uit de Koran citeerde. Fleur dacht met geluidsoverlast van de radio van haar I.S.-buurman te maken te hebben. De hele familie Abdessalam (68 koppen) viert de vondst van Fleur’s verloren geachte sok met vuurwerk en halal slacht-offers (schapen)