Hans Beuker zegt verjaardag schoonmoeder af vanwege terreurdreiging

‘Je kan ook al gewoon niet meer naar een verjaardag’

Vanavond wordt de tachtigste verjaardag van zijn schoonmoeder groots gevierd in Partycentrum de Looier in Wezep. Hans Beuker heeft op het laatste moment toch afgezegd voor het festijn: “Erg jammer natuurlijk, maar gezien de terreurdreiging lijkt het me veiliger om binnen te blijven en op de bank James Bond te kijken.”

Hoewel hij niet te veel op de details in wil gaan, heeft Hans ‘serieuze signalen opgevangen’ over op handen zijnde terreur rondom het verjaardagsfeest. “Er is Turkse catering besteld. Een perfecte dekmantel voor die klootzakken. Bovendien vertrouw ik mijn schoonmoeder voor geen cent. Zij is nietsontziend en drijft op haat. Alle ingrediënten voor een onveilig feest zijn aanwezig, mij niet gezien.”

Op het feest komen ruim vijftig mensen af en precies daar zit hem voor Hans Beuker de crux: “Terroristen willen zo veel mogelijk slachtoffers maken. Een grote groep mensen in een feestzaal; dat is gewoon de kat op het spek binden. Ik blijf dan liever thuis om James Bond te kijken. Wel vreselijk dat je tegenwoordig ook al niet meer gewoon naar een verjaardag kan, natuurlijk.”

Zijn vrouw Tinie en de kinderen zijn vanavond wel gewoon present. Erg moedig, vindt Hans: “Ik ben trots op ze. Als zij ook al niet zouden gaan, zouden de terroristen pas echt hebben gewonnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik denk dat Hans een belangrijk detail ontgaat. Die schoonmoeder wordt vermoedelijk helemaal geen 80. Dat evenement is waarschijnlijk een lokeend voor terroristen. Zodra zich enkel terroristen ter plekke melden worden ze door schoonmoeder de strot doorgebeten.
Want zo zijn schoonmoeders,

Reageer
gravatar

Bij Hans Beuker gaat het dan nog maar één (1) schoonmoeder. Bij gelovige landgenoten gaat het algauw om 72 patrouillerende schoonmoeders van maagden, die rondlopen in bomvesten met scherfwerking. Die macho terroristenjongens staat nog wat te wachten als zij zich in die vuurlijn wagen.

gravatar

Hans heeft groot gelijk, uit diverse criminologische studies komt immers naar voren dat slachtoffers van moord de daders in meer dan de helft van de gevallen kennen.

Derhalve een advies voor de terroristen onder ons om de efficiency te vergroten: ga eens netwerken met potentiële slachtoffers, bijvoorbeeld tijdens de congres of workshop!

Reageer
gravatar

Vanavond zal er wel aangebeld worden. Staan die randdebielen van RTL7 voor de deur om hem te interviewen voor het programma “Meer voor mannen”. Want voor dat soort kansloze lulletjes is iedereen die zijn schoonmoeder vernacheld pardoes een held!

Reageer
gravatar

Het is “iedereen….vernachel-t”. Iedereen is 3e persoon enkelvoud, dus stam + t.
Jammer dat zo weinig mensen denken interessant commentaar te geven dat bol staat van de spelfouten.