Hier straks nog titel over Week van de Werkstress

Later naar kijken

Week van de Werkstress, moest nog artikel over. Korte inleiding, misschien wat dingen over lezen eerst. Kan vanavond nog na vergadering, anders morgen tijdens ontbijt. Of op de fiets Janneke bellen en het aan haar dicteren, dat zij het intypt.

Kernboodschap: stress op de werkvloer wordt steeds erger blijkt uit nieuw onderzo- bladiebla. Iets met mensen die burn-outs krijgen, plaatje van vrouw achter laptop met handen in het haar? Nog naar kijken.

Moment, Rudy belt.
dinsdag as. 06 944 39588

Ben ik weer. Verder nog kritisch stukje over hoe nu verder als we niet uitkijken volksziekte nummer 1 bangmaak-shit en dergelijke. Misschien laten checken door Evert, die werkt bij het VUmc. Kut, heb ik nou de afslag gemist?

REMINDER: oppas regelen voor vanavond, boekpresentatie Ellen!!! Tegen Robert zeggen hond uitlaten geen idee wanneer dat voor het laatst is gebeurd, ik denk mei. Soof pizza bestellen na hockeytraining ZONDER ansjovis Charlotte allergisch!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja sorrie, un beitsje druk hieâhrau de laatste tèd.

http://tinyurl.com/438go69

Trâhwes, vollégende weik in anbieding:

Nummâhtsje 九热情:

Geraustâhde (cr)iesis-strèdâh, gefieleâhd met
kálasniekof, en blâhwe knoflaukbolle in bakkes op pláteau met zùidvrugte, en ès toe.

Lekkâh káne doeje bè: De Belsjineis!

(altèd aupe)

gravatar

Bedankt Belsjineis, hoewel ik die aanbieding van volgende week ff oversla!!
Ik neem die hanepootjes rechtsonder, wat ‘t is ken ik nie leze maar alles van de Belsjineis zal wel ok weze. Met saus en witte lijs.

gravatar

Waarom komt dit artikel pas vandaag uit? De week van de werkstress begint op maandag, zoals gewoonlijk. Ik denk dat we hier op terug moeten komen met je beoordelingsgesprek.

Reageer