Flowchart: Hoe moet ik reageren op de terroristische aanslagen in Parijs?

Ook handig bij andere aanslagen!

De gebeurtenissen in Parijs hebben tot veel geschokte reacties geleid. Omdat het moeilijk is om meteen tot de reactie te komen die het beste bij u past, hebben we een handzaam stroomschema opgesteld om u verder te helpen. Ook handig bij andere aanslagen! Full size versie.

Flowchart door Peter Buurman


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Solide geconstrueerd die flowchart. Politiek correct had geweest de vertaling in Turks, Swahili, Marokkaans en Urdu toe te voegen. Nu zitten onze Medelanders met een vertaalprobleem. Beter is ook de doelwitbepaling meer algemeen te houden; Parijs was weliswaar doelwit van I.S. bij de aanslagen op Charly Hebdo, het Joods Museum en Verviers maar een geëngageerd prediker beloofde ons dat meer Europese steden aan de beurt komen. AK-47’s en bomvesten gratis op vertoon van een dubbel paspoort

Reageer
gravatar

Ik ben niet Peter R.de Vries en niet Annabel Nanninga. Bovendien waren bij mij op het dorp alle Pieten zwart. De Speld veroorzaakt zo wel een identiteitscrisis bij mij. Ik denk maar dat ik in retraite ga in Nieuw Zeeland of zo totdat de Speld weet wat er werkelijk aan de hand is in dit diagram.

Reageer
gravatar

Hoezo kan ik dit gebruiken bij andere aanslagen? Ik ga niet ieder jaar naar Thailand en lust ook wel eens wat anders dan brie. De Speld heeft zich duidelijk weer laten verleiden tot het overnemen van informatie die de Psychologie Magazine nog niet gehaald had. We moeten ons niet zo laten tricoloriseren met zijn allen.

Reageer
gravatar

Mijn reactie komt ook wat later. Ik zit voorlopig vast tussen “Is de Islam de wortel van het probleem?” en “Wilt u nu iets doen?” en zie zo-even geen uitweg

gravatar

Frankrijk is een terroristische staat, waarin moslim vrijheidsstrijders zomaar zonder enige vorm van proces in het openbaar doodgeschoten worden als er ergens schermutselingen zijn.
“Wilt u nu iets doen?”
Ja, natuurlijk: we gaan allemaal Frankrijk boycotten. Dat zal ze leren!

Reageer
gravatar

Zeer raak getroffen, “Iemand”: “Moslim vrijheidsstrijders die zomaar zonder enige vorm van proces in het openbaar worden doodgeschoten als er ergens ‘schermutselingen’ zijn”. Uw vrienden El Zawahiri en Kalief Abu Bakr Al Baghdadi zijn u uiterst dankbaar voor uw genuanceerde recensie op hun recente expedities in Parijs. U wordt uitgenodigd in het Kalifaat met 7 vrienden op uw gemak ieder 7 magazijnen van gratis ter beschikking gestelde Kalashnikoff’s leeg te schieten op Christenen, Yezidi’s en Shi’iten. Warm bomvest is op aanvraag verkrijgbaar. Reis- en verblijfskosten zijn voor rekening van I.S.
P.S. ik ben gestopt met du vin, dus pain et du Boursin. Is dat o.k.?

gravatar

Begrijp helemaal niets van de flowchart. Het heeft ook teveel tekst. Wat is het eigenlijk een flowchart?

Anyway, de islam is een gewelddadige ideologie die niet bij ons hoort. Een geluk bij deze tragedie is dat het verdrag van Schengen zijn laatste loodje heeft geslagen.

Nederland heeft een visionair leider nodig zoals meneer Wilders van de PVV. En heeft het de hulp van Israël nodig. Zij weten wel hoe je tuig moet aanpakken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Frankrijk is een terroristische staat, waarin de politiemacht zomaar zonder enige vorm van proces een moslim ter plekke doodschiet als er wat schermutselingen zijn.
En dat hoort dan bij Europa.
“Wilt u nu iets doen?” Ja, natuurlijk: Frankrijk boycotten.

Reageer
gravatar

“Gekkigheid terzijde, waarom zou ik hierop moeten reageren? Laat het internationaal strafhof eerst eens reageren tegen de gruweldaden die zijn aangedaan in het Midden Oosten, door het Westen.”

Anders is deze laffe daad op onschuldige burgers in Parijs niets anders dan een ziekenhuis in Kunduz dat in rook opgaat, een Syrisch dorp dat door USA-gesponsord gifgas wordt getroffen of een Palestijnse hoogzwangere vrouw die door Zionistisch beleid nooit haar baby in de ogen zal kijken…

Reageer
gravatar

Zeker Thomas, en al die reptilische joden die onze emoties oogsten voor goud productie moeten ook weg uit israel

Wordt wakker schaapmensen!

gravatar

Hoezo de spijker op z’n kop? Het is lang en nodeloos ingewikkeld. Neen, dan onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dik Schoof. Die heeft het allemaal in één zin samengevat: “oplettendheid blijft van belang.”

Geen mens staat hierbij stil en hij zegt het toch maar mooi.