Blind selecteert pak vla voor Oranje

‘Deze vla oogt fris’

Danny Blind heeft een pak vla toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. Het zuivelproduct kan in de oefenwedstrijd tegen Italië zijn debuut maken. De bondscoach verklaarde zijn keuze met de woorden ‘Nou en?’.

Critici vinden dat het pak vanillevla niets te zoeken heeft in Oranje, maar daar is Blind het niet mee eens: “Ik heb dit pak vla meerdere keren bekeken. De vla oogt fris. Ik vind het een pak met mogelijkheden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goede keus, hij viel natuurlijk ook al goed in de smaak tijdens de training. Vooral zijn vlaflip in de rechterbovenhoek was voor de fijnproevers.

Reageer
gravatar

Mooiste is ook dat het pak vla meer verstand heeft dan die D. Blind want die heeft meer inzicht in het voetbalspel dan dat hij ooit zal krijgen. Welke coach wisselt een spits voor een verdediger, terwijl hij achter staat en MOET winnen ??? Ja, 1 die luistert naar de naam Danniet Blind 😉 Ergste is dat de KNVB ook nog zo’n flapdrol heeft lopen met de naam Bert Oostveen en die heeft net zo veel verstand van voetbal als een pak yoghurt.

Reageer
gravatar

Nu we toch zo lekker bezig zijn in voetbalzuivel-sfeer, heb ik nog wel een paar suggesties voor onze coach Blind (nomen est omen).
1) noem jezelf voortaan Aveugle (Frans voor: Blind) komt op ‘t zelfde neer maar klinkt gewoon beter, internationaler, transferabeler.
2) vraag BosKalis en de Zout-Unie om de levering van transfervrije zand- en zoutzakken voor de middenlinie en Siemens om een stofzak als Ausputzer achter de spitsen.
3) Perry Sport kan nog wel een slaapzak in het doel leveren

Reageer
gravatar

Deze man speelt bij vlagen behoorlijk goed, maar had liever gezien dat Blind een kans zou geven aan Gortepap, bij die man blijft geen enkel team heel..

Reageer
gravatar

De KNVB is al in onderhandeling met de Melkunie of ze iets in het assortiment hebben om in geval van nood de taken van de bondscoach waar te nemen. Naar verluid zou de Karnemelkse Pap hoge ogen gooien mede door de perceptie dat in ieder geval Daley Blind pap kan blijven zeggen zonder in conflict te komen..

Reageer
gravatar

Wat is de houdbaarheidsdatum / t.h.t. van Danny zelf ? ..en.. hij houdt helemaal niet van toetjes? Ergens in t jaar 2000 kwam hij bij ons restaurant eten met zn vrouw. Hij was jarig wat lief hè. Hij wilde geen toeters en bellen gewoon eten. Zn vrouw vond dat niet zo leuk. En vroeg of we wat konden doen met het dessert. De klant is koning. Spuitvuur in een opgeleukt granddessert . Wat een sacherijnig gezicht trok hij. Stond op betaalde en ging weg. Danny kreeg thuis “zeker” geen Toetje meer..!

Reageer
gravatar

Ugh, zo typisch Nederlands weer, vanillevla. Weet Blind dan niet vanillevla voorbijgestreefd is door modernere verbeterde vlasoorten? Tegen een team van Duitsland kan je niet meer aankomen met iets als vanillevla, dan moet je gaan spelen met stroopwafelvla, bitterkoekjesvla, Michiel Kramer en bosvruchtenvla. Alleen zo kan je nog verrassen op dit niveau.

Reageer
gravatar

Er staan zoveel plumppuddingen in het veld waarom dan geen vla. Neem ook bruine vla anders beginnen ze weer over discriminatie

Reageer