Hilarische stunt: Johnny trainde 5 minuten mee met Ajax

Undercover-actie gaat viral

De 31-jarige Johnny Heitinga uit Amsterdam beleefde gisteren de dag van zijn leven. Zonder dat iemand het doorhad, trainde hij vijf minuten mee met het eerste elftal van Ajax. Het filmpje van de hilarische undercover-actie is inmiddels meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube.

Op het filmpje is te zien hoe Johnny op een handige manier de beveiliging omzeilt: “Ik was superzenuwachtig. Toen de spelers het veld opkwamen, ben ik over het het hek gesprongen en het veld opgelopen. Niemand had iets door.”

Pas na vijf minuten werd Johnny opgemerkt, waarop hij het veld moest verlaten. Trainer Frank de Boer kon er achteraf wel om lachen: “Ik hoorde dat die jongen al z’n hele leven fan is van Ajax. Dan is het hartstikke leuk voor hem om een keer op het veld te hebben gestaan.”

Ook Johnny kijkt tevreden terug op de stunt: “Het is echt een droom die uitgekomen is. Op een gegeven moment stond ik gewoon op een meter afstand van Riechedly Bazoer. Bizar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een achterlijk gelul is dat stuk over immers. Moet die jongen nou per se problemen krijgen Door zulke achterlijke praktijken de wereld in te sturen? Degene die dat heeft geschreven moet maar eens achter zijn oren krabben en zich afvragen waar hij (of zij) mee bezig is.

Reageer
gravatar

Zolang horen zien en zwijgen overheerst bij zowel Ajax als het NL elftal van trainers en er niet betaald word naar prestatie zal er weinig veranderen

Reageer
gravatar

Da’s kinderspel. Ene Kolbein heeft al eens 4 seizoenen lang wedstrijd na wedstrijd in de voorhoede meegelopen. Niemand die er wat van merkte.

Reageer
gravatar

Ajax is wat je vaak ziet op websites. Dat een pagina geladen is en er dan een stukje van de pagina later wordt ingeladen en dan wordt ingevuld (of pas wordt ingeladen als je op een knop drukt)

Dat weet toch iedereen?

gravatar

Daar is in de wetenschap nog geen consensus over. Advies is rustig blijven en met een strakke glimlach op het gezicht achteruit lopen, struikelend over iets waar men tevoren nog luchtigjes overheen sprong. En dan zo snel mogelijk Brussel bellen.