Wintertijd: u kunt een uurtje langer neuken

Let op

Vannacht, van zaterdag 28 op zondag 29 oktober gaat de wintertijd weer in. Dit betekent het einde van de zomertijd. De wintertijd is eigenlijk de gewone tijd en duurt vijf maanden. De klok gaat vannacht om 3.00 uur een uur achteruit. U kunt dus een uurtje langer neuken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Waarom lees je in Europa nergens helder over de deal met Turkije over een vrij toelatingsbeleid van Turken in Europa en toetreding tot de Europese Unie in ruil voor het tegenhouden van vluchtelingen, uiteraard ruim gefinancierd door de EU, aan de Turkse kust? En wat mogelijk erger is: opvangcentra voor vluchtelingen in Turkije waar ze al geen recht hebben om van de ene naar de andere stad te trekken?

• Reageer
gravatar

Als ze in die landen waar ze vandaan komen wat minder (of beter nog, helemaal niet) hadden geneukt, hadden we nu geen vluchtelingenprobleem…

gravatar

Bemoei je met je eigen zaqen.
Bij dit soort zure reacties qan iq alleen maar vermoeden dat spuit elf helemaal niets gegeven heeft in dat extra uurtje…

gravatar

Zelf heb ik de klok een half uurtje teruggezet omdat het nog maar herfsttijd is. Zo bewaar ik een half uurtje neukerij voor als de echte wintertijd aanvangt..

• Reageer