Frank ter Wiele is van buiten een konijn

En ondervindt daar hinder van

Dit is Frank ter Wiele uit Blaricum. Van buiten is hij een konijn. Op schoot zegt Frank daar zelf over: “Soms vinden mensen het moeilijk om mijn gevoelsleven te koppelen aan mijn uiterlijk. Dan vergeten ze dat ik diep van binnen een die-hard accountant ben met een voorliefde voor de verschillende btw-tarieven voor het MKB, maar kijken ze enkel naar de buitenkant en zeggen ze dingen als ‘Ha, een konijn.'”

“Mensen zijn zo oppervlakkig. Ze kijken alleen maar naar je uiterlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Corrie, mama

Wat hou ik veel van je.

Ik heb Derk Bolt gevraagd jou op te sporen, zodat we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Natuurlijk ben ik een gans, want jij bent toch ook een dom gansje ?

Niet tegen Joep vertellen hoor.

Liefs van je Wammes

Reageer
gravatar

Gek is dat.

Zomaar ineens moet ik aan die film denken over die konijnen. Ben even de naam kwijt, maar het was met dat zeurliedje van Art Garfunkel.

Trouwens, konijn past goed bij een eenvoudige, doch voedzame maaltijd, vooral als er een fijne Speyside whisky bij wordt geschonken.
Balvenie 12 jaar, bijvoorbeeld.

Reageer
gravatar

Lachen. Op de reactiesite is ook een scribent die denkt dat hij een beest is. In zijn geval denkt hij dat die een vrolijke opgewekte eend is. Hij noemt zich Wammes Waggel.

Opvallend van Wammes is dat hij altijd mij in zijn reacties betrekt. Diep van binnen denkt hij dat ik zijn moeder ben.

Een hechte moederband is een kenmerk van eenden.

Corrie.

Reageer
gravatar

Voor een wereldvreemde xenofoob die denkt dat we (citaat Corrie) “al 15 jaar in het tweede millennium leven”, lijken me de Bommels uit de 60’er en 70’er jaren leesvoer waar je nog heel veel van kan opsteken.

Bovendien is iedere pagina voorzien van plaatjes (!) en daarom is de hoeveelheid tekst beperkt wat de kans op prikogen beperkt.

Aanrader!

gravatar

Maar wel een duinkonijn dat tot zandverstuivingen in staat blijkt indien verwikkeld in impulsief procreatieve activiteiten. Gezien de konijninklijke voortplantingscoëfficient waarschuwt Staatsbosbeheer voor overpopulatie in drinkwaterwinningsgebieden. Dus Corrie, neem voortaan wel je duinkaart mee als je op expeditie gaat in de Haagse duinen. Met vriendelijke groet, Outsider

gravatar

Ah nu snap ik het.
Bij Kim Holland kijkt iedereen ook alleen maar naar de voorgevel, maar van binnen is zij natuurlijk een die-hard politica met een voorliefde voor Hypotheekrenteaftrek.

Reageer
gravatar

Is dat Kim Holland?
Ik heb altijd gedacht dat Kim Holland een man was die zich op internetfora voordoet als een op seks beluste domme gans.

gravatar

dan is de humor van alexander er in twee jaar tijd eigenlijk alleen op achteruit gegaan want een pauw is natuurlijk veel grappiger dan een konijn