Nieuw: kaas zonder karakter

Een sensatie voor de echte smaakhater

Nonchalante fabrikanten brengen binnenkort kaas zonder karakter op de markt. Slap van smaak, ondefinieerbaar van structuur. Een sensatie voor de echte smaakhater. De futloze kaas ontbeert iedere vorm van kracht en passie. Optimaal gezapig en onverschillig bereid door bloedeloze boeren die wachten tot ze een eenzame dood sterven.

In verwaarloosde centrifuges wordt al het karakter zorgvuldig uit de kaas gefilterd. Wat overblijft, is een ellendig hoopje zure melk. Deze amper belegen 48- kaas heeft niets wat aan kaas doet denken. Echte kaas waar je oma zich voor zou schamen. Voor mensen die geen karakter mogen van de dokter, is de karakterloze kaas een uitkomst. Ook is het ideaal voor mensen die geen kaas lusten maar wel een keer iets geels naar binnen willen duwen.

De kaas is te vinden in het karaktervrije schap in de supermarkt, vlak naast de rijstwafels.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het spijt me, Van den Berg en Smit, maar Ik vind dit redactioneel afkraken van “made in Holland” toch te kort door de bocht.
Waar onze tomaten wereldwijd als smakeloos bekend staan, onze paprika’s bol staan van insecticiden, onze kippen spontaan prematuur ploffen, onze melkboeren teveel water bij de wijn doen, zo hebben we nu dan eindelijk een multi-purpose kaas die ook als stopverf, kauwgom, bandenplak en substituut Tena-lady kan dienen.
Koopt in tijden van crisis louter Hollandsche waar

Reageer
gravatar

het smakeloze karakter van deze unieke kaas komt het beste tot zijn recht, wanneer u de elleboogjesmacaroni voordien kookt. menusuggestie: voor uw dessert, combineer all-bran ook eens zonder melk of yoghurt. u zult al gauw niets anders meer haten!

gravatar

Wij vinden deze kaas juist ideaal. Je scheurt de korsten er bij het stippellijntje af en klaar.

Wel afrekenen voordat mensen beginnen te eten, maar verder toppie!