Man met verwarde hijskraan verschanst zich in wc NOS-gebouw

Dader wil aandacht voor nepwapens

BREAKING – Volgens onbevestigde berichten heeft een man met een verwarde hijskraan en een nepwapen zich verschanst in een wc van het NOS-gebouw in Hilversum. Het gebouw is uit nazorg ontruimd.

De NOS kwam onmiddellijk met een extra journaal over het incident. MAX Geheugentrainer kwam hierdoor te vervallen. Hoe de man met de hijskraan het gebouw binnen kon komen, is nog een raadsel. Mogelijk had hij een Noord-Afrikaans uiterlijk.

Gerri Eickhof is op dit moment in Haren. Het is nog onduidelijk of er een verband is met de man die afgelopen maandag op de Dam schreeuwde dat hij een bommelding bij zich had in een verdachte koffer met waxinelichthouders. De koffer werd toen gedurende een paar uur ontruimd. Het is nog niet bekend of het treinverkeer rond Bunnik hervat zal worden.

Volgens de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding heeft minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie gezegd dat de AIVD opdracht heeft gegeven aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid om het incident te onderzoeken. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Benno Baksteen is luchtvaartdeskundige. Ab Osterhaus is viroloog.

Explosievenexperts vermoeden dat er een waterleiding is gesprongen, waardoor de wolf teruggekeerd is in Nederland. Of de wolf daadwerkelijk besmet is met het Mexicaanse vogelgriepvirus is niet zeker, maar uit voorzorg is de A50 in beide richtingen afgesloten.

Premier Rutte stuurt later vandaag een poederbrief over de kwestie aan de Tweede Kamer. Op sociale media is men vooral verontwaardigd dat de terroroehoe niet wil reageren. Buitenlandse media negeren het incident opzichtig. Duitse kranten pakken groot uit met ander nieuws.

Dit bericht wordt niet aangevuld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ter verduidelijking:
1. De man met de verwarde hijskraan is Volkert v.d. G. die zich de kont aan flarden lacht over het feit dat niemand iets doet aan zijn brutale provocaties. De verwarde ‘hijs’kraan is de tapkraan die hem overal vergezelt. Volkert mag onbeperkt ‘dóórhijsen’ op staatskosten.
2. De terror-oehoe is John de Mol’s “Terror-Jaap” die weer publiciteit zoekt
3. De wolf is illegaal, hij vroeg bij IND/COA asiel aan
4. Heeft Gerrie Eickhoff een Noord-Afrikaans uiterlijk?

Reageer
gravatar

Nou verzuimen ze alleen te melden dat de wolf in Noord Nederland zo’n ophef veroorzaakt heeft, dat de windmolens van Kamp begonnen te beven…

gravatar

Ongelofelijk, die gozer kan zo bij De Speld komen zitten om een toetsenbord op te vreten.

Heren gefeliciteerd, met dit artikel heeft u zichzelf waarlijk overtroffen!

Reageer
gravatar

“Een ontzettend trieste zaak, laat daarover geen twijfel bestaan. Maar ik kom hier niet om mijn medeleven te betuigen, ik kom om u juridisch advies te verlenen. Ik ga nu even zelf de situatie in ogenschouw nemen. Tot ziens vanavond op de hoorzitting”.

Reageer
gravatar

Hoe kan ik hier inloggen om een reactie te plaatsen? Ik zie wel dat ik wat kan typen en voor de plaatsing kom ik niet verder. Annemiek de Vette. En een afbeelding bij je naam how doen jullie dat? Leuke site om te lezen. O ik zie het al alleen niet je echte naam invullen

Reageer
gravatar

Herhaling: met het plaatsen van een reactie op deze site verleent U ons automatisch toestemming voor inzage in Uw electronisch patientendossier. Einde bericht.

gravatar

Is zo’n artikel wel gepast nu we in oorlog zijn met de moslims?

Ook al is het artikel waarschijnlijk satirisch bedoeld toch vind ik dat je die viezeriken geen podia moet geven.

Het spijt me De Speld want ik ga, wegens opruiing, hiervan aangifte tegen jullie doen.

In deze tijd is het ongepast.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ja, ja, klopt helemaal. Iedereen is in oorlog met de moslims. Niet alleen Israël, maar ook Europa, de USA en zelfs Rusland, China en Australië en Papoea Nieuw Guinea en……. en ……..

gravatar

Update:
De verwarde man met hijskraan bleek een man met geperoxideerd haar te zijn uit Venlo, die bovendien knettergek en van de pot gerukt was.

gravatar

Het Uddels Nieuwsblad meldt zojuist:
Ook Volkert van der G, zijn fotograaf, zijn advocaat, een bus slagroom, een zalm, een steur en een aalgladde paling zijn inmiddels op weg naar de plaats des onheils.
Vanuit Apelfoort worden er volgens PowNed ruim vierhonderd volle zakken aangeleverd om de gaten in de gevel te dichten. Een vliegtuig met aan de knuppel captain Foch cirkelt reeds urenlang boven Vlieland.
Extra douanecontroles worden uitgevoerd in containers in de gemeente Wassenaar.

Reageer
gravatar

De vraag voor de kijkers thuis is vandaag:

Wie heeft de terroroehoe met het Mexicaanse vogelgriepvirus besmet?

Was dat a: premier Rutte;
b: een man met mogelijk Noord-
Afrikaans uiterlijk;
c: Geert Wilders

Onder de goede inzendingen wordt een foto van Benno Baksteen verloot.

Reageer
gravatar

De man is later in een sigarenwinkeltje te A. gearresteerd. Volgens politiepsychiater V.C. gaat het om een zekere Erwin die 23 minuten geleden was gestopt met roken en last had van milde ontwenningsverschijnselen.

De verwarde patiënt kreeg een nicotine injectie waarvan hij spontaan begon te worteltrekken en ook een aantal redactiesommen maakte waarvan de uitkomst nog niet door onafhankelijke onderwijzers geverifieerd kon worden.

Reageer
gravatar

En er is nog zo gewaarschuwd voor die gevaarlijke XTC, maar daar hebben Diederik en Rudolf zich kennelijk niets van aangetrokken. Lekker afkicken, mannen.

Reageer
gravatar

Toch een kleine aanvulling:

Het lijkt erop dat de gevaarlijke GHB die recent opdook in Amsterdam er niets mee te maken heeft, ook al werd deze gedeald door een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Wel lijkt de vluchtelingenstroom een flauwe bocht naar het zuiden te maken.

Reageer