Vanmiddag riep Frederik dat alle vrouwen hoeren zijn, nu zit hij op de bank met zijn vriendin Nashville te kijken

‘Rayna James is een sterke vrouw, dat bewonder ik’

Vanmiddag stond Frederik (23) nog in de voetbalkleedkamer luidruchtig te schreeuwen dat alle vrouwen hoeren zijn, maar nu zit hij weer knus thuis op de bank met zijn vriendin Nashville te kijken.

Frederik geniet van de zondagavond met Marianne: “Na het voetballen drinken we altijd samen een kopje sleepy-time thee en kijken we een aflevering van Nashville, soms zelfs twee afleveringen. Dat is echt ons momentje samen. Nashville is echt een leuke serie. Rayna James is een sterke vrouw, dat bewonder ik.”

Intimiteit is belangrijk is voor Frederik: “We zijn nu bijvoorbeeld aan het knuffelen, dat vind ik heel fijn. Zij iets minder, dus ik geniet ervan zolang het duurt. Ze krijgt wel snel koude voeten, dan maak ik altijd een kruikje voor haar.”

“Hmmmm Bon Bon Bloc, lekker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Officieel 18 reacties op dit artikel, plus nog een stuk of 25 à priori weggecensureerde bijdragen. Je vraagt je af of uitsluitend het selecterende algoritme op hol is geslagen, of ook de humanoïde software, niet alleen bij dit artikel. Er zijn weinig klachten; die worden gewoon weggefilterd.
Maar soms wordt, tot mijn stomme verbazing, één van mijn bijdragen ineens -patsboem- geplaatst. Net zoals vroeger. Dat is wél even aanhikken tegen nostalgie.

Reageer
gravatar

Outsider, een directe plaatsing viel mij nog niet ten deel, maar het zou kúnnen. Dan zijn nog niet alle resten van het oude limbische systeem opgeruimd. Dat is dan het voordeel van de beperkte technische kennis van goedkoepe amateur-programmeurs. Maar verwacht geen geolied werkend systeem, De Speld is een satirisch bedoeld medium met geringe diepgang, een gratis dagopvang van borderliners met oneliners en andere oprispingen.

gravatar

Dus iemand die hartstikke generaliseert mag rustig naar Nashville kijken ? Is dat de moraal van het verhaal ? Kennelijk wel !
Hier geldt dus de klassiek liberale theorie dat alles wat gebeurt kennelijk juist is, want anders zou het niet gebeuren.
Zijn daarop ook uitzonderingen ? Jazeker, alles wat klassiek liberalen vervelend vinden, gebeurt ten onrechte en moet worden verboden.

Reageer
gravatar

Toeval of redactionele gemakzucht? Ik bespeur een sterke inhoudelijke verwantschap met een item van ruim twee maanden terug (8 juli): “Ruud heeft geen spijt van incoherente …” Ook hier die karakteristieke neiging van wanhopige mannen om in vrouwen zowel de hoer als de Madonnate projecteren om dan bij beide categoriën uit de boot te vallen. Het verschijnsel is té algemeen om als individuele persoonlijkheidsstoornis af te doen. Men is gewoon te vroeg van de moederborst gehaald.

Reageer
gravatar

Fantastisch nieuws! De emancipatie tussen man en vrouw is voltooid. Daar waar de vrijheid van meningsuiting door de één wordt gerespecteerd, zijn het delen van interesses tussen de seksen dé nieuwe trend.

De ‘Dikke Ik’ mentaliteit is alweer passé, en daarmee ook het bestaansrecht van de VVD.

Reageer
gravatar

Het klopt, alle vrouwen zijn inderdaad hoeren. Sommige wippen eenmalig voor een vergoeding, andere sluiten een soort levenscontract waarbij wippen wordt verondersteld en de man soms moet afwassen en niet met zijn vrienden mag gaan stappen omdat dat te leuk voor hem is.

Reageer