Briesende Martins Indi: ‘Jasper moet die penalty gewoon pakken’

Verdediger ook kritisch over wisselbeleid Blind

Bruno Martins Indi heeft na de verloren EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland fel uitgehaald naar Danny Blind. De verdediger vindt het onbegrijpelijk dat de bondscoach Klaas-Jan Huntelaar naar de kant haalde toen Oranje met tien man kwam te staan.

“IJsland speelde maar met één spits, dus je had gewoon met drie verdedigers kunnen blijven staan”, brieste Martins Indi, die het echter te ver vond gaan om Blind als enige de schuld te geven. “Jasper moet die penalty gewoon pakken, dat was een houdbare bal. En als je heel eerlijk bent, zou Gregory daar ook geen sliding moeten inzetten.”

Martins Indi was ook kritisch op aanvoerder Arjen Robben, die na een halfuur geblesseerd uitviel: “Die jongen is nooit helemaal fit. Ik vind dat niet kunnen op dit niveau, daar kun je gewoon aan werken. Dat is een kwestie van uren maken in het krachthonk.”

Toch steekt de verdediger de hand ook in eigen boezem: “Uiteindelijk is voetbal een teamsport, dus ook ik ben medeverantwoordelijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De ijzersterke uitschakeling van Nederland door Turkije, geeft Danny Blind de kans een heel nieuw elftal op te leiden en al die uitgebluste multimiljonairs de WW of het buitenland in te sturen. Een dubbelblind begin met F-jes, voor het WK 2032 in Dubai.
De zwaarbevochten nederlaag heeft zeer positief gewerkt op de verbroedering met onze Turkse Medelanders. Strikt juridisch gezien, zijn er nu tóch voetballers van Nederlandse komaf op het EK van 2016. Wie had dat nou gedacht? Alluha Akbar

Reageer
gravatar

jan weet je zeker dat je geen roland suidman heet hoewel hij het woord geblesseerd wel kan spellen volgens mij hij heeft wel de pest aan hoofdletters en leestekens maar spaties gooit hij er gewoon tussendoor anders krijg je woorden als aanhem die geen mens kent en dat is gewoon jammer nou ik ga een blowtje roken roland doet het niet en iemand moet het doen groetjes mieke

gravatar

Hahaha die Martins Indi is een drama voor het NL team, onvoorstelbare kluns achterin zonder enig talent. Ik zou ook woest zijn op Blind maar eerder omdat hij BMI in het veld zet…. (Geldt ook voor prutser Vd Wiel…)

Reageer
gravatar

Treffend; de Body Mass Index van BMI is niet hoger dan 24 zoals het een ware topsporter betaamt. En ruwweg de helft van het IQ van betrokkene. Tekorten aan hersencellen en synapsen compenseert men thans in de topsport met EPO, overdoses testosteron en neurotransmitters, hetgeen soms resulteert in het z.g. Bokito-syndroom.
Waar in de vorige eeuw zulke patiënten nog kansloos terzijde stonden in het maatschappelijk leven, worden zij -anno nu- in korte tijd multimiljonair. ‘t Kan verkeren.

gravatar

Ik vind dit een infame, discriminierende referenz naar de Zwarte Komponent in de Nederlandse Mannschaft, es speelden sluitelijk ook nog blanken mee. Die hebben dus ook Schuld aan deze kanzlose Werdegang van Traineerder Blind en zijn Equipe. De Hoofd-überführer KNVB, endverantwoordelijk voor deze schmadelijke Afgang, moet met een paar miljonen afkoopsom met spoed naar de Seychellen en in het Direktorat van de FIFA.

Reageer
gravatar

Als hij zijn medespelers zwart maakt krijgen we weer dat gezeur dat het geen ‘nederlands’ elftal meer is. Dat kan Blind gewoon niet goed vinden, tenzij hij met de spelers in het vervolg uit wil komen onder de vlag van Centraal Afrika o.i.d. (betalen misschien beter dan de KNVB).
En los daarvan: een goede zwarte piet is niet geschminkt, maar helemaal echt.

gravatar

Blind heeft van Joop Alberda een mobiele app gekregen voor de spelers waarin de boodschap ‘adem in, adem uit’ wordt meegegeven

Ik vermoed dat dit bij Van der Wiel niet gaat werken, die doet het precies andersom

gravatar

Na zo’n domme rode kaart zou ik het niet in mijn hoofd durven te halen om kritiek te leveren op mijn medespelers. Dit typeert weer de onozelheid van voetballers, de meeste spelers van het Nederlands elftal hebben niet het niveau van intelligentie wat bijvoorbeeld de spelers van Barcelona wel hebben. Hoe is het mogelijk dat er spelers opgesteld worden die geen spelritme opgedaan hebben en bij hun club al weken op de bank zitten. We missen professionaliteit bij het Nederlands elftal.

Reageer
gravatar

Steek ff je hand in eigen boezem Martins Indi. Door jouw onprofessionele gedrag, hadden we een man minder op de grasmat. Heel onsportief dat je anderen verwijten maakt.

Reageer
gravatar

Geen spelers opstellen die bij hun club geen of nauwelijks speeltijd hebben gehad. V.d.Wiel en Matins Indi zijn hier weer de voorbeelden van….. Foutje van Blind.

Reageer
gravatar

Na al die negatieve kritiek en gescheld: Het gaat tijd worden dat nederland eens rustig aan een nieuw elftal gaat bouwen. Volgend jaar gewoon niet mee doen in Frankrijk. Goed wat oefenwedstijden spelen tegen landen die wel mee gaan doen. Die staan dan gewoon in de rij. En………….. wij hebben dan een lekkere rustige zomer zonder Nederlands voetbal op het EK. Behoeven we ons ook wat minder druk te maken.

Reageer
gravatar

Kijk eens terug naar alle kwalificatiewedstrijden, Martins Indi is debet aan 70% van ALLE tegendoelpunten, tel daarbij op de tientallen kansen waar ook uit gescoord had kunnen worden!!

Reageer
gravatar

Iemand die zich zelf niet eens onder controle kan houden heeft geen enkel recht op commentaar. Laat hem maar gewoon een baan zoeken geen voetbal meer voor hem.

Reageer
gravatar

Hij moet zijn bek houden en naar zichzelf kijken. Is gvd al de 2e keer dat het hem gebeurt. Hij laat keihard zijn team vallen en coach vallen. Nooit meer
Oproepen die vent. Kansloos figuur!!!

Reageer
gravatar

Wat een gezwam allemaal, we moeten juist blij zijn.
Met Blind hebben we eindelijk weer een goede bondscoach, een waardig opvolger van Advocaat.
Wissels waarmee je er vooral voor zorgt niet te winnen, daarmee bespaart de KNVB op de kosten voor het EK. Dit bespaarde geld zal ongetwijfeld ten goede komen aan een lobby bij de Blatter-opvolger bij de FIFA.
KNVB komt in een prima blaadje te staan zo.

Reageer
gravatar

Laat die gek lekker thuis blijven en nooit meer laten spelen in Oranje als je zoveel commentaar hebt op anderen. Gewoon de Ajax verdedigers in het vervolg.

Reageer
gravatar

Waar blijft de Kromme met een reactie, doet er een Feyenoorder mee, loopt hij tegen een superdomme rode kaart aan, en dan om zijn gezicht te redden alleen maar afgeven op allerlei spelers die iets met Ajax te maken hebben of te maken hebben gehad. Niet doorzichtig hoor meneer Indi. Het liet zich trouwens lelijk inpakken door die IJslander, oh ja dat was toevallig ook een ex-Ajacied

Reageer
gravatar

Lekker makkelijk om op iedereen kritiek te hebben. Hij was wel de aanleiding tot dit alles met dat domme, onprofessionele gedrag. Uitgelokt of niet. hij maakte die slaande beweging.
En dan nu op alles en iedereen kritiek en alleen maar kunnen zeggen “Uiteindelijk is voetbal een teamsport, dus ook ik ben medeverantwoordelijk.”
Ik hoop echt dat hij nooit meer wordt opgesteld.

Reageer
gravatar

martins indi heeft geen recht van spreken na zo een domme actie als ik Blind was maar dat ben ik niet zou ik hem nooit meer oproepen voor het nederlands elftal

Reageer
gravatar

Hij maakt zelf de grootste domme fout het kind. Eerst commentaar gaven en dan pas je eigen fout toegeven. voorlopig lekker thuis laten. Wees blij dat cillissen bij de bal zat met zij hand. De andere 999 keer ging hij de nadere kant op. En als 1st altijd bij je eigen kijken voor de fouten en niet de bondscoach. die word door de andere 15.000.000 miljoen coaches wel onder handen genomen. En wat betreft robben, op 2/3 kracht is nog altijd 100x beter als die indie.

Reageer
gravatar

Cillissen de meeste overschatte keeper van Nederland. En nog een heel enge uitstraling die jongen. BMI en VdW voorgoed eruit. Van Dijk erin, Peter Bosz bondscoach dan krijg je mooi aanvallend voetbal. Stoppen met die Ajax kliek.
Wat een suffe vertoning dit nl elftal. Pfffffffff

gravatar

De commissie tot aanwijzing van de meest intelligente reactie heeft weer een drukke dag ….. Ik zie een fors aantal potentiële winnaars. Sterkte en wijsheid toegewenst dames en heren commissieleden!

Reageer
gravatar

Moet hij juist zeggen die BMI.Krijgt rood omdat hij zijn handen niet thuis kon houden waardoor ze al vroeg met 10 man komen te staan.Geeft hij iedereen de schuld behalve zichzelf.

Reageer
gravatar

Als martins indi er niet uit werd gestuurd, hadden we misschien dat probleem ook wel niet gehad. Kijk naar jezelf eerst voordat je anderen de schuld geeft Martins Indi

Reageer
gravatar

gewoon minimum loon en en mooie premie voor iedere wedstrijd die ze winnen.

In BMI nooit meer in het Nederlands elftal evenals Robben die man heeft altijd wat.

Reageer
gravatar

Ik hoorde jou ook niet over Robben toen we in ’88 het EK wonnen. En nu krijgt hij door jou ineens de Martins Indi toegespeeld?

Ik vind dit niet oké.

gravatar

Wekelijk ongelovelijk. Hij wordt door een domme actie met rood het veld afgestuurd en dat dit soort praatjes. Niet normaal, weinig zelfkennis kennelijk.

Reageer
gravatar

Natuurlijk is het een collectief falen maar als Indi zijn handjes gewoon thuis houdt is er niks aan de hand.
Indi kijk eerst naar jezelf voordat je andere bekritiseert.

Reageer
gravatar

Zelf een onnodige overtreding maken, rood krijgen en vervolgens de schuld van het verliezen bij je teamgenoten neerleggen. Dit tekent de mentaliteit van sommige zogenaamde profs. In een woord SCHANDALIG !!!!!!!

Reageer
gravatar

je kunt van iemand die blind is niet verwachten dat hij ziet dat hij iets niet kan dus misschien is het beter om bert van oostveen als directeur van de knvb hier de schuld van te geven waarschijnlijk had hij die matig ingeschoten penalty wel tegengehouden als hij zijn verantwoordelijkheid had genomen en op goal was gaan staan

Reageer
gravatar

Ik ben het ergens wel eens met de kritiek op Robben. Nergens voor nodig om hem eruit te hebben gewisseld na zijn blessure. Die jongen heeft maar één moment nodig om te scoren, dat moet hij toch wel even kunnen opbrengen? Gewoon ergens voorin liggen kreperen van de pijn, en dan als het moment daar is, eventjes presteren. Ik zie daar geen probleem in.

Reageer
gravatar

Na zo’n domme rode kaart zou ik het niet in mijn hoofd durven te halen om kritiek te leveren op mijn medespelers. Dit typeert weer de onozelheid van voetballers, de meeste spelers van het Nederlands elftal hebben niet het niveau van intelligentie wat bijvoorbeeld de spelers van Barcelona wel hebben. Hoe is het mogelijk dat er spelers opgesteld worden die geen spelritme opgedaan hebben en bij hun club al weken op de bank zitten. We missen professionaliteit bij het Nederlands elftal.

gravatar

Met hem als voorbeeld kunnen we toch de zwarte pietendiscussie weer starten? Dat we zwarte piet wit maken zodat zwarte piet niet meer op briesende Martin Indi lijkt?

Reageer