Spelerssmokkelaar helpt Boilesen te vluchten bij Ajax

Linksback in aftandse koeltruck onderweg naar Hajduk Split

Op de laatste dag van de transferperiode is Nicolai Boilesen er alsnog in geslaagd om te vertrekken bij Ajax. De Deen heeft gebruikgemaakt van een spelerssmokkelaar met goede connecties op de Balkan. De linksback heeft geen papieren en het is nog maar de vraag of hij kan worden opgevangen in de selectie van Hajduk Split.

Boilesen laat vanuit een aftandse koeltruck weten veel zin te hebben in een nieuwe uitdaging: “Ik heb veel gehoord over Hajduk Split en er schijnt in de achterhoede plek te zijn voor opvang. Dat ik daarvoor eerst mijn leven moet riskeren door de komende 48 uur in een zuurstofarme oplegger met Tonny Vilhena, Leonard Nienhuis en zestig overbodige Denen van Chelsea door te brengen, dat is het me meer dan waard.”

De Deen is niet de eerste eredivisiespeler die een spelerssmokkelaar in de arm neemt. Jürgen Locadia probeerde eerder deze maand te vluchten uit de PSV-selectie, maar werd bij de Oostenrijks-Hongaarse grens betrapt tussen een partij eierkoeken. “De clubs waren er al uit, alleen de douane wilde helaas niet meewerken.Toch blijf ik het proberen. Ik hoor goede verhalen over Paraguay. Mijn spelerssmokkelaar zegt dat ze daar met name in de tweede divisie attractief voetbal spelen. En met de boot ben je er zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat was ooit zóóóó Ralph Inbar en ingeblikt Patty Brard en nu zóóóó Frans Bauer. Geen beter beeldvermaak dan leedvermaak.

gravatar

Pech en geen prikogen.

Veel liefs.

Benny Doof.

Mocht je nog eens wat willen aanstekken.. bij de inductiekookplaat ligt nog een Zippo.

Doei !

gravatar

Een gewilde escape-route bij Ajax is via het WC-raam.De trainers dienen gespitst te zijn op transfervrije spelers die tijdens de late middag-training even “BELET” vragen voor een sanitaire stop en vervolgens niet meer terugkeren op het veld. Aan de andere kant van het WC-raam staan malafide spelerssmokkelaars klaar met een schepnet, discreet geblindeerde busjes en fiscaal onbelaste transfersommen. Op verzoek met lookalikes van Sabia en Sylvie.

Reageer
gravatar

Je moet een beetje denken aan je goeie klanten. Dat vereist visie, ik ben zelf supporter geweest van SV Dreischor dat in in 2009 samengegaan is met W Zonnemaire waardoor een nieuw tijdperk is aangebroken met Voetbalvereniging DZC’09. Hoewel de club er sterker voor staat, zijn er spelers die solliciteren in bijvoorbeeld Tall Rifat niet ver van Aleppo waar het gras veel groener is. Al hebben ze daar niet dezelfde kwaliteit vijvers. Ik blijf trouw aan mijn fundamenten, dat is soms best…

Reageer
gravatar

Je was de laatste.

Je hoopisschien dat hij/zij nog leeft..

Ik zal kijken of er meer te vertellen is.

Zo niet, dan is tie doof

gravatar

Van mij mag de Speld best wel met Zwarte Piet artikel komen. RTL-nieuws en Rutte hebben het er ook al over Zwarte Piet gehad. Het is hoog tijd.

gravatar

zal mij benieuwen hoe lang het duurt voor er weer zon focking moraal ridder komt mekkeren dat je hier geen grappen over moet maken en dat het allemaal hartstikke zielig is en dat je leestekens moet gebruiken en dan ook nog een beetje moeilijk gaat lopen doen ook

Reageer
gravatar

welnee maar ik vraag me wel af of dit soort voetballers niet liever in een gemengde voetbalcompetitie met vrouwen willen spelen dan in een ver land waar het altijd maar afwachten is of je wifi

gravatar

Jo Didrick.

Ik zoek nog een baantje en een slaapplaats om te slapen en te werken..

Geef niet wat. Ik ben normaal, geen homotransgender en isismonster.

Ik wil gewoon normaal leven met een knipoor.

Of oog, je weet zelf wel beter. ..