EO slaat brug tussen criminele homotransgenders en drugsverslaafde moslims

‘Groepen leven nu nog te vaak langs elkaar heen’

De EO komt dit najaar met een nieuw tv-programma waarin gedetineerde homo-transgenders met een alcoholprobleem veertig dagen in gesprek gaan met drugsverslaafde moslims in de prostitutie. Het programma zal gepresenteerd worden door Bert van Leeuwen.

Van Leeuwen: “Het valt me op dat er vaak wordt gepraat óver gedetineerde homo-transgenders met een alcoholprobleem maar nooit eens mét gedetineerde homo-transgenders met een alcoholprobleem. Dit was drugsverslaafde moslims in de prostitutie ook opgevallen. Daarom is het goed dat we deze twee groepen, die nog te vaak langs elkaar heen leven, met elkaar in dialoog brengen.”

Volgens Van Leeuwen slaat de EO een nieuwe koers in met het project: “We hebben vroeger wel eens documentaires gemaakt over dakloze heroïnehoeren met een Hindoestaans verleden en over bilaterale metroseksuelen met een gehandicapte halfbroer, maar een show die criminele drankverslaafde homo’s die in het verkeerde lijf geboren zijn in contact brengt met islamitische junks die hun lichaam verkopen, dát is nieuw. Zoiets bestond nog niet, althans niet in Nederland.”

Drinking Trans Gay Prisoners and Muslim Prostitutes on Crack met Bert is vanaf 5 oktober elke maandagavond te zien, om 20.45 uur bij de EO op NPO2.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De EO gaat een brug SLAAN tussen drugsverslaafde moslimbroeders en homotransgenders?
Dat zal dan waarschijnlijk net zo’n brug worden als in Alphen aan den Rijn; al ingestort met veel collateral damage, voor hij goed en wel op zijn plaats ligt.

Bovendien zal Erdogan dit soort verbroedering op zijn toekomstige grondgebied nooit goedkeuren. Bert van Leeuwen kan zich beter vast bekeren, vóór de I.S. vriendjes van Erdogan dat hoofdelijk gaan doen.

Reageer
gravatar

Ach, ik herinner me programma’s als ’12 steden 13 ongelukken’ dat was nog een christelijke televisie! Dan kwam er na het huis-tuin-en-keuken ongelukje een blanke man van middelbare leeftijd in beeld, om de toch al zonneklare moraal er nog eens in te stampen.
“Laat dus noooit een werkende broodrooster onbeheerd achter!” baste deze dan met geheven vinger

Ja, dat was nog eens christelijke televisie.

gravatar

WAARSCHUWING: Dit is een veels te serieuze reactie op een absurd artikel. Gericht aan de schrijvers!

De Speld waak er voor dat je geen 2e GeenStijl wordt. Als ik een pittig opkikkertje annex doordenkertje nodig heb bezoek ik jullie. Als ik heel sombere/cynische gedachten heb lees ik geenstijl. Jullie zijn niet populistisch op een kwetsende manier, maar op een prikkelende manier, blijf alsjeblieft bij die essentie.
(@Redactie: Gelezen, maar past niet, plaats niet svp)

Reageer
gravatar

Ligt er net aan welke geloofsovertuiging je er op na houdt. Veel van die ahkbar-religies beschouwen bruggen gewoon als minderwaardig en is een kameel gewoon belangrijker, niet de cavia.

gravatar

Hoi Margootje. Om eerlijk te zijn interesseert het mij helemaal niets.

Moslims, criminelen, broodpoten, transgenders, drugsverslaafden, alcoholisten of een combinatie ervan zijn allemaal aandachttrekkers. Daar moet je geen aandacht aan besteden.

Liever had ik een artikel over zwarte Piet willen lezen.

Corrie.

PS: Heb je dit weekeinde nog wat leuks gedaan ?

gravatar

Ik vertrouwde het al niet; alle Diederikken hebben een belast verleden, Diederik Stapel in wetenschappelijke duimzuigerij, Diederik Samson in radio-activiteit en quasi linksdraaiende politiek. Diederik Caramellus (toneelnaam van een zéér bekende VVD’er) in witwassen van zwart geld. en nou ook nog die Diederik Smit. Ik snap niet dat ouders hun zoon Diederik nog dúrven noemen. Maar ‘as we speak’ worden in Wassenaar en Aerdenhout nog Diederik-Jans ingeschreven in het geboortenregister

gravatar

Dat zou hij wel willen maar hij zit nu nog even (ergens in de Caraïben) contractueel vast aan een exhibionistisch getint tv-reclamespotje voor een smaak- en calorie-arm vruchtenwatertje. Arie doet daar ‘terloops’ ook nog even voor hoe je over water kunt lopen, tót je gaat twijfelen. Copyright: Jezus C., die voerde de oorspronkelijke wandeling uit. Oerversie beschreven in: Het Nieuwe Testament, plaats van handeling: Meer van Galilea.