PVV: gehele Rijksbegroting naar onze ouderen

‘Grof schandaal dat kabinet geld uitgeeft aan andere zaken’

De PVV heeft vooruitlopend op Prinsjesdag al een tegenbegroting gepresenteerd. De partij wil het volledige budget van de Rijksoverheid aan onze ouderen geven.

Volgens PVV-leider Geert Wilders is het een grof schandaal dat het kabinet geld wil uitgeven aan andere zaken dan onze ouderen: “Rutte en zijn vriendjes van de PvdA geven miljarden uit aan Europa, asielzoekers, ontwikkelingshulp, veiligheid, wegen, onderwijs, defensie, zorg, sociale zekerheid, aflossing van de staatsschuld en het creëren van banen, terwijl onze ouderen die 260 miljard keihard nodig hebben.”

Wilders noemt het een gotspe dat het kabinet weigert om een kleine 87.000 euro per persoon naar de 3 miljoen Nederlandse 65-plussers over te maken.

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem ziet niets in de plannen van de PVV: “Welja, geef gratis geld aan bejaarde gelukszoekers. Wat een verraad. De vergrijzingstsunami slaat keihard toe en die malloot van een Wilders wil Russische roulette spelen met onze belastingcenten. Er moet geen extra geld naar bejaarden, ze moeten juist allemaal het land uit. Genoeg is genoeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na Van Gogh en Pim Fortuyn (!) blijft het voorlopig goed gaan.

De meeste moslims deinzen terug van Griet zijn kapsel. Omdat ze denken dat Griet een homo is.

Voor een Arabier is het ondenkbaar om er zo bij te lopen. Hier verven sommigen hun haar PAARS of GIFGROEN. Als Hitler zijn snor knalgeel zou geverfd hebben? Dan zou het zo ver niet gekomen zijn.

Over die snor is heel hard nagedacht. Een Hollander of een Jap zouden zo een snor niet eens kunnen uitvinden.

Reageer
gravatar

Gelukkig het land dat een Wilders bezit, om alle opgekropte ergernis over onrecht en fraude op af te reageren. Alle stemvee wordt belazerd door elke politieke partij, elke politicus liegt door alle poriën heen en toch zijn er nog mensen die geloof hechten aan politieke beloften. Conclusie: de wereld WIL bedrogen worden. Zie De Speld: een interactieve groep DHZ’ers met zowel gematigden als met holle vaten (die klinken het hardst) zoekt een centrale zondebok en verdomd: dáár was Geert Wilders

Reageer
gravatar

Kwam inderdaad heel goed uit: daar was een gigantisch hol vat om op te trommelen. Wij ook weer blij, want dat getrommel op die massieve leugenachtige politici werd toch wel wat eentonig.

gravatar

Intrigerend is (óók in De Speld) dat voor- noch tegenstanders van immigratie zich echt realiseren wat er aan de hand is. Politici wel, maar die liegen bewust. Er zijn volksverhuizingen gaande van oost naar west en van zuid naar noord, wet v.d. communicerende vaten. Er komt een balans tussen de armoede uit Zuid en Oost en die in Noord en West. Afrika loopt leeg; dus Noordwest-Europa wordt werkterrein van Taliban, IS en Al Nusraa. Onze elites wonen dan al belastingvrij in Westindië

Reageer
gravatar

Wat een raar bericht, er klopt niets van. Dit moet zeker een linkse site zijn.
Wilders wil toch juist alle buitenlanders eruit hebben? Dat vind ik juist zo goed aan hem. Maar nu zegt die man van de PVDA dat iedereen het land uit moet. En wilders dat hij alles aan de ouderen wil geven!
Heel mijn politieke spectrum is hierdoor van het padje af, ik stem voortaan maar Partij van de ouderen, want die zullen nu vast verschoven zijn om alles wat maar een kleurtje heeft eruit te sodemieteren

Reageer
gravatar

Belachelijk voorstel. Die ouderen hebben al hun hele leven de tijd gehad om kapitaal op te bouwen. En zo niet, dan zijn er nog voorzieningen voor ze. Bovendien verzieken en overbelasten ze de zorginstellingen. Daar kunnen ze niets aan doen – soms ook wel – maar om ze even bijna en ton over te maken is ridicuul. Vaak hebben ze al achterlijk hoge spaarrekeningen en fiks overwaarde op hun huis en goede pensioenen.

gravatar

De anti-Wilders-sekte is net als een bange vrouw die een verhouding begint met de ergste crimineel van al om zo veilig te zijn tegen de rest. Er zijn al zoveel van die verhoudingen in die sfeer. Dat verklaart veel.

Ook wel. ‘De blonde vrouw die contrast wil om haar haar (dubbelop) beter uit te laten komen.’

Weer een nieuw onderwijssysteem.

Reageer
gravatar

Geheel tegen mijn natuur in, beste Maia, begrijp ik niets wat er in u omgaat.

Misschien kunt u de reflecties op de door u ontdekte sekte eerst uitwerken, dan uw mijmeringen over relaties in het algemeen, vervolgens iets meer context geven bij het citaat aangaande blonde vrouwen, dan uw constatering over onderwijsvernieuwing toelichten, om tot slot het verband tussen deze zaken inzichtelijk maken?

Mijn excuses voor mijn trage begrip in dezen.

gravatar

Verbanden leggen is soms moeilijk voor een Nederlander. Ik ken de onderwijzer Joop van het terras van de museumboerderij die verbouwd is in Dreischor, met nieuw parkeerterrein. Hij had een verhaal. Toen ik daar op straat met de politie stond die zei dat ik ‘anders’ ben, stopte hij met de auto om te vragen hoe het zit. Hij kwam er daarna ook niet meer. Ik hoorde nu dat hij in een tehuis zit, omdat zijn familie dat in overleg met de dokter beter vond. Hij had uiteindelijk maar toegegeven.

gravatar

Ik vind het een beetje irritant. Iedere keer na Geerts seance met de overledenen moet er weer geld naar de ouderen. Ik snap niet waarom je geen geld aan Europa maar wel aan de eigen clan in hun hiernamaals zou geven. Daar komt nou pas echt niks van terug.

Reageer
gravatar

I do apologize.
Really sorry and all that…

Als rare buitenlander snap ik deze grap niet.
De Speld is een website met satire, toch?

Die Wilders hoor ik de laatste tijd meer van.
Klassieke musicus met gevoel voor PR, dacht ik altijd.

Kan iemand mij verlichten, alstublieft?

Kan ik trouwens iemand interesseren in een fijne single malt?

Black Burn.
Voordat de VN hem verbiedt.

Reageer
gravatar

Goh, valt die Wilders mij toch mee, maar zijn liaison met Corrie blijft hem achtervolgen. Enfin, ik hoop aan die sterk verhoogde AOW toch wel een jacht over te houden en dan bedoel ik niet een vossenjacht.

Reageer
gravatar

Wilders heeft volkomen gelijk! Alles naar de oudjes! Deze mensen hebben ons land helpen opbouwen, we moeten ze dankbaar zijn!
En bovendien, als ze geld genoeg hebben laten ze hun boodschappen thuis bezorgen en staan ze niet meer minutenlang voor me in de rij bij de kassa. En staan ze niet meer met die irritante rollators in de weg. Want als ik iets nog irritanter vind dan buitenlanders, dan zijn het slome oudjes wel. Mens, doe niet zo achterlijk, wordt gewoon 22!
Leven Geert!

Reageer
gravatar

Een lafhartige poging om het -overigens ook vrij misselijkmakende- 50Plus kapot te concurreren. En dan natuurlijk vlak na de verkiezingen glashard ontkennen, want dat zijn we ondertussen wel gewend van Wilders.

Reageer
gravatar

Wilders is gewoon een held. Denkt aan henkies en Ingridjes. Modaal dus. Wat dat inhoud weet niemand ook hijzelf niet met 8000 euro per maand en de onkosten die het kost om Wilders te zijn.

Reageer
gravatar

Zo zie maar Margootje. Meneer Wilders van de PVV is lang niet zo erg zoals hij hier op het forum ge-framed wordt.

I have a dream Margootje.

Zou het niet geweldig zijn wanneer jij en ik op de markt in Meppel in een kek wit jasje met een vogeltje erop folders van de PVV uitdelen.

Corrie.

gravatar

D’r is ook net een Amsterdammer doodgegaan; wie stoppen we in die vacature? Lodewijk Asscher? Nee, die is al zwaar Amsterdams van huis uit. Daar valt niets leuks meer mee te beginnen. Lodewijk zit na de komende verkiezingen gewoon voor de VVD in de stadsdeelraad Grachtengordel. Wie dan? God’s Eigen bestuurlijke vernieler Alexander Pechtold dan, of dat meisje Schippers met haar hoofdpijnbudget? Of Jeroen Deysseldubloen die zo kundig ouderen van rechtswege berooft?

gravatar

Eindelijk heeft Wilders eens volledig gelijk! Vanmorgen bij de enquête van De Hondt stemde ik uit intuïtie al op hem.

De gevestigde partijen hebben al veel te lang de kans gehad en ons land verschacherd en naar de vernieling gebracht.

Reageer
gravatar

Het is wel eens goed dat iemand ons land verdedigt tegenover die enorme invasie van buitenlanders! Het is echt te gek hoe ons land versjacherd wordt.

Liever niet politiek correct – want dat softe gezeik lost niets op, integendeel!

gravatar

Dat heb je goed gezegd Godfried.

Als het aan de politiek correcten ligt vangen we, onder het mom van de barmhartige Samaritaan, zoveel mogelijk ‘vluchtelingen’ op .

En waar komen ze terecht? In de buurten waar de huren laag zijn oftewel de volksbuurten. Alsof we daar geen problemen genoeg met ze hebben.

Wanneer je de overlast overlaat aan een ander omdat je in een koophuis woont dan ben je een hypocriet.

Typisch links.

Corrie.

gravatar

Ik ben het helemaal met je eens Godfried Hildebrandt!
Waarom moeten die buitenlanders zo nodig met honderden tegelijk zelfmoord plegen in een bootje voor een of andere Middelandse zee kust? Als je graag zelfmoord wil plegen, dan doe je dat maar met een lading pillen, of je gooit jezelf op de eerste de beste snelweg voor een vrachtwagen!
Wat? Er zijn helemaal zijn geen pillen meer? En alle snelwegen zijn kapot? Dan neem je toch een stuk touw of een zwaard?

gravatar

Moest het berichtje van Corrie 2 maal lezen. ik las in eerste instantie dat Wilders de genitaliën van Bach heeft.

Als je dit zo leest, heeft het wel ballen.

gravatar

De manier waarop zowel ouderen als Geert Wilders in één lijn gestigmatiseerd en geridiculiseerd worden als fascisten is typisch Nederland dat de diaspora in wil. De rigide anti-Wilders sekte zijn geen helden en geen steun aan allochtonen, Arabieren of anderszins.

Volgende vliegramp.

gravatar

De truc van de rigide anti-Wilders sekte is de mensen die op meneer Wilders van de PVV stemmen te framen als Tokkies oftewel asociaal tuig.

Wanneer je dat doet hoef je de overlast die er in de volkswijk waar het ‘tuig’ woont zoals verloedering van de wijk, diefstal en bendes niet serieus te nemen.

Dat ‘tuig’ moet hun bek houden volgens anti-Wilders sekte. Wij zijn goed want zij zijn slecht is het motto van de anti-Wilders sekte.

Corrie.