Cambuur stelt weloverwogen paniekaankoop nog even uit

Laagvlieger koopt later geflopte Bulgaarse spits

SC Cambuur heeft na drie duels slechts één punt in de Eredivisie. Toch wacht de laagvlieger nog even met het doen van een paniekaankoop. Trainer Henk de Jong wil pas een overal geflopte Bulgaarse spits uit de Duitse Regionalliga Süd aantrekken als zijn ploeg zondagmiddag van Vitesse verliest.

“Je moet geen overhaaste beslissingen nemen en je paniekaankoop al te vroeg in het seizoen doen”, stelt De Jong. “Onze scouting heeft de waardeloze markt allang in kaart gebracht. Na zondag hebben we nog genoeg tijd om een onbruikbare speler te kopen die ons niet alleen sportief, maar ook financieel nog verder in de problemen brengt.”

Als Cambuur erin slaagt een puntje te stelen bij Vitesse, dan stelt de club de broodnodige paniekaankoop uit tot de winterstop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een gelul,je hebt verdomme een goeie spits hard nodig voor de doelpunten stelletje voetbal kennis,breek me de bek niet open naar wat ik in het veld zie gebeuren jullie komen voorin veel te kort

Reageer
gravatar

Die bulgaar is wel heel erg geflopt als hij afkomstig is uit de Regionalliga Süd, die al jaren niet meer bestaat.
Desgewenst is nog te kiezen uit Regionalliga Staffel Südwest of Staffel Bayern; nou u weer.

Reageer
gravatar

Nee Spuit, 4-4-4-4 betekent juist geen keeper, 4 verdedigers, 4 verdedigende middenvelders, 4 aanvallende middenvelders en 4 aanvallers.
Door het ontbreken van een keeper zal het navrante overtal niet erg baten en zijn uitslagen als 14 – 12 te verwachten. Bovendien zijn de omkoopkosten voor o.m. de KNVB, om met 16 man te mogen spelen, niet te verwaarlozen.

gravatar

Raar!
Er wordt niet eens vermeld in welke mate de aankoop ‘overpriced’ is. Wat heeft het voor nut te gaan vertellen dat je een nutteloze aankoop gaat doen, zonder te vermelden hoeveel Euro’s teveel je over de balk gaat smijten?

Reageer
gravatar

Het leukste is om bij het lied ADO ZET IN UW KRACHTEN om met z’n allen op één lijn te staan en dan dezelfde danspasjes doen.

gravatar

There is but one only football club where from it the trouble worth is to message and that is ADO The Hedgerow.

With all sweet people: ADO, the force is strong in you.

Corrie.

gravatar

Mij is geleerd dat het ADO-lied iets is als: “ADOHO, ADOHO, goaltjes maken, goaltjes maken ……..”, maar dat is misschien al heel oud.