Compositietekening: links georiënteerd uiterlijk

Politie Gouda zoekt progressief ogende man

De politie in Gouda is op zoek naar een man met een links georiënteerd uiterlijk. De man is volgens de politie te herkennen aan een t-shirt met de opdruk ‘Persoonlijk vind ik dat de inkomensverschillen in dit land kleiner moeten worden en dat de overheid de sociale zekerheid op peil moet houden via hogere belastingen’ en een restje appelstroop in zijn mondhoek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De man is blank, waarschijnlijk autochtoon, spreekt irritant correct Nederlands, draagt onverzorgd haar en heeft last van acné.
Het ligt in de rede dat hij zich al n week niet gewassen heeft (want drinkwater) en dat hij zich te voet/per fiets voortbeweegt.

Getuigen hebben m ook wel met zogeheten Palestina-sjaal zien lopen. Hij is het meest recent gesignaleerd in n filiaal van de Marqt met een juten boodschappentas. Mogelijk bevindt hij zich in gezelschap van een licht tot zwaar getinte…

Reageer
gravatar

Er wordt wel fors gediscrimineerd nu de politie in Gouda nalaat een tekening van Zwarte Piet te verspreiden.

Nu ja, weten wij ook eens hoe dat voelt 6 eeuwen na lijfeigenschap.

Reageer
gravatar

als compositie tekening zeer geslaagd, omdat het geen enkele gelijkenis met de gezochte persoon heeft, zo kan de tekst totaal anders luiden, ook weet de politie niet zeker of het een man betreft, het enige wat onomstotelijk vast staat is dat het appelstroop is.

Reageer
gravatar

Nu de PvdA is verworden tot een VVD-light, kan het echt Spekman niet zijn. Ik denk dat het hier gaat om een SP-aanhanger of een lokvogel van de VVD, die links georiënteerden probeert te identificeren.

gravatar

Agent Bertus kan hier mooi op inspelen, de eerste reactie van Corrie van Hiernaast as lokaas gebruikend.
Een reactie van Corrie werkt namelijk vaak als magneet voor zogenaamde ‘Linkse gekkies’, deze mafkees zit daar vast tussen!

Reageer
gravatar

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Van poep praten houdt men geen restje appelstroop in de mondhoek over. Rinse appelstroop nog wel, om precies te zijn.

gravatar

Tja, appelstroop. Dat wordt toch vrijwel nergens meer gegeten? Eerst leidde het spoor naar smikkelaars van Bossche bollen, maar die smaken niet met appelstroop. Een vreemde zaak.

gravatar

Agent Bertus,
Hoe weet u zo zeker dat het rinse is? Als het gaat om een echt links gekkie, dan kan er zeker ook sprake zijn van beetwortelsaploos, niet-industrieel appel-perenstroop van Limburgse of Henegouwer hoogstamboomgaarden. Verkregen in ruil voor plukhulp, danwel voor het ontwerp van het etiketje. Maar ook verkrijgbaar in het reformhuis http://www.natuurwinkels.nl/gouda.

gravatar

Goh Corrie,

Is dit je zoon ??

Hij is je uit de bek gesneden, om het zo maar te zeggen.

Je hoeft niet naar DNA onbekend of Spoorloos.

Ondanks jouw opvoeding en opvattingen is hij toch nog goed terechtgekomen.