Gaston Taument nog steeds zonder club

Oud-Feyenoorder houdt al 13 jaar zijn conditie op peil

Er lijkt een vroegtijdig einde te komen aan de carrière van Gaston Taument. De 44-jarige oud-Feyenoorder zit sinds 2002 zonder club. Ook deze zomer lijkt de zoektocht naar een nieuwe werkgever op niets uit te lopen. Taument houdt inmiddels al dertien jaar zijn conditie op peil bij de amateurs van v.v. Rockanje.

Volgens Tauments zaakwaarnemer Rob Jansen is er genoeg interesse voor de voormalig international: “Er zijn zeker dingen die spelen, maar nog niets concreets. We weten dat mensen in Engeland zijn Wikipedia-pagina hebben bekeken. De komende dagen moet blijken of dat ergens toe leidt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom is hij niet gaan hockeyen, of korfballen?

Maar neen, meneer wil niet, meneer kan niet, meneer is gewoon te lui en de steun betaalt het toch allemaal wel.

Wanneer komen er weer eens echte werkwilligen, net zoals vroeger of nog daarvoor?

Reageer
gravatar

Dit is toch een opmerkelijk nieuwsfeitje. Een man met zo’n staat van dienst behoort niet werkloos te zijn. Heel toevallig heb ik connecties in Meppel, en kan hierbij meedelen dat FC Meppel interesse in Taument heeft. Gaston, gaarne even een belletje naar onze plaatselijke FC.

Reageer
gravatar

Zeg Retilio Guur, weet je het nou nóg niet?! Niemand wil Meppel hebben. Als Meppel ergens gaat liggen wordt het altijd meteen weer weggestuurd. In zeldzame gevallen moet het zelfs weg getakeld worden. (Laatst nog, wilde Meppel zich in Alphen aan de Rijn vestigen)

gravatar

Wellicht dat hij die transgender uit Den Haag een beetje op kan gaan vrijen in de duinen. Houdt zijn conditie onverminderd op peil, De Speld hoeft er geen nutteloze berichtjes aan te wijden, én…… we zijn eindelijk van die PVV-azijnpisser af!

Ik zeg: Doen!!

Reageer
gravatar

Dit bericht van kameraad-Corrieverdelger Spuit wordt door de Communistische Speldbeweging (CSB) helemaal goedgekeurd.