Blunderende Trump zegt iets aardigs over een vrouw

Kandidaat wist niet dat microfoon nog aan stond

Een pijnlijk moment voor Donald Trump. De Republikeinse presidentskandidaat heeft op een campagnebijeenkomst iets aardigs gezegd over een vrouw. Trump had niet door dat zijn microfoon nog aan stond. De Republikein heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Vorige week kwam Trump ook al in de problemen, toen hij een genuanceerde opmerking maakte over Mexicanen. In een verspreking zou hij de bevolkingsgroep ‘reuzegezellig’ hebben genoemd. Later sprak hij van een slip of the tongue.

Het campagneteam van Trump heeft woedend gereageerd op het uitlekken van het fragment: “Deze berichten maken deel uit van een laag-bij-de-grondse lastercampagne. De fragmenten zijn niet authentiek. Donald Trump is onverminderd van mening dat alle vrouwen zwijnen, en alle Mexicanen uitvreters zijn.” Deskundigen bevestigen echter de authenticiteit van de fragmenten. Het is de vraag of het Amerikaanse volk Trump na zijn faux pas nog wel geschikt acht voor het presidentiële ambt.

Geruchten over omstreden uitspraken van Donald Trump deden al vaker de ronde. In 2009 zou hij op een verjaardag in Iowa hebben gegrapt dat Chinezen ook mensen zijn. Hoewel hij altijd stellig ontkend heeft, is het hem nooit gelukt om zijn redelijke imago volledig van zich af te schudden. Conservatieve media vragen zich inmiddels openlijk af hoe geloofwaardig zijn vrouwenhaat nog is na deze pijnlijke uitglijder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Breaking news: waar andere cellphone-nummers in de VS beginnen met 555… heeft Donald Trump -als enige-het recht verworven zijn nummer met 666…. te laten beginnen. Donald T. zou bereid zijn om later, ná afloop van het patent, ook andere Conservatieven van zijn alleenrecht op 666 gebruik te laten maken. Hij denkt daarbij allereerst aan oude vrienden uit Tea-Party-kringen, zoals Boesj-Boesjj I, II en III, Borat, Howard Stjern, Alan Greenspot, Sarah Paling, Boris Johnson en Dick Tsjenie.

Reageer
gravatar

Je vraagt je wel af hoe een onuitstaanbaar rund als Donald (of Dagobert?) Trump in vredesnaam aan zijn miljarden is gekomen, met zo weinig sociale intelligentie. Dat kan alleen maar in Republikeins Amerika (Reagan, Bush I en II). Nederlandse mil- en triljardairs koesteren politiek een low profile. Alleen Alfred Heineken was iets teveel in het nieuws door zijn vriendschap met ZKH Prins B. Dat lokte tegenactie uit van Willem Holleeder en zijn kornuiten, zie hierboven op # 13.

Reageer
gravatar

In het concept hoeven we geen nieuws te verwachten. Toch zal hij in zijn reflexen misschien iets minder catastrofaal zijn voor de aarde dan Jeb Bush.

Reageer
gravatar

Wat ik wel interessant vind is dat trump onafhankelijk kan opereren van multinationals omdat hij zijn campagne uit eigen geld kan financieren. Volgens mij voelen jullie je allemaal al heel snel goed door te zeggen dat trump slecht is maar volgens mij hebben de meeste van jullie nog nooit serieus gekeken naar hem. 🙂 moest overigens wel lachen bij dit artikel hoor xD

Reageer
gravatar

Met Donald Trump zou ik nooit een wandeling in de duinen bij Scheveningen willen maken omdat het een draak van een vent is.

Maar op de één of andere manier heeft hij wel wat sexy. Hij is, net zoals meneer Wilders van de PVV, dominant en heeft een goed verzorgd kapsel.

Daar houden wij vrouwen van.

Corrie.

Reageer
gravatar

Opmerkelijk dat mensen zo worden afgerekend op een ongelukkig moment of foutje.
In de natuurwetenschappen zijn fouten juist zaken die wijzen op authenticiteit van de waarneming.

Het gaat er juist om je zwakheden tot sterke punten om te vormen. Tot op heden heeft in Nederland alleen Pimmie van zijn fouten zijn handelsmerk kunnen maken.

Reageer
gravatar

Volgens Trump zijn deze smerige aantijgingen afkomstig uit het kamp van het achterbakse Clinton kutwijf.

Mocht hij het ooit positief over wijven hebben dan gaat het over de opblaasvrouwen uit zijn fabriek te New Jersey die bijzonder veel aftrek vinden.

Reageer
gravatar

Mijn overbuurman, die banketbakker is weet dingen.
Zo vertelde hij bijvoorbeeld dat hij van de kapper van de heer Trump heeft gehoord dat de uitspraken van de heer Trump alleen gelden als de heer Trump ze doet terwijl hij zijn pruik op heeft.

Naar het schijnt geldt dat voor veel mensen met een opvallend kapsel.

Reageer
gravatar

Qua schoonheid van zin wint:

“als demos een beetje dom is”

met duidelijke voorsprong van:

“als autos een beetje dom is”.

Na de rust gaan we verder.

gravatar

Geef Trump een blind date met Corrie van hiernaast.

Dan trekt hij zich direct terug als kandidaat voor het presidentschap.

Dat is een zegen voor de wereld (met dank aan Corrie)

Reageer
gravatar

Hij heeft in zijn studententijd al eens een half uurtje met haar doorgebracht. Waar denk je anders dat de afkeer voor vrouwen bij Trump vandaan komt?