Cruijff wil meer kansen voor F-jes in Ajax 1

‘7-jarige talenten moeten gewoon in de basis’

Er is te weinig doorstroming van F-pupillen naar het eerste elftal van Ajax. Dat zegt voormalig profvoetballer Johan Cruijff in zijn column in de Telegraaf.

Volgens Cruijff worden 7-jarige toptalenten nog te vaak in de weg gezeten door 20-jarige vedetten. De Groot: “Tegen Rapid Wien bestond bijna het hele elftal uit meerderjarigen. Het zoontje van John Heitinga zat niet eens op de bank, terwijl hij in de F1 aan de lopende band scoort. Begrijp me niet verkeerd: er is niks mis met twintigers, maar ze moeten wel wat toevoegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is onderzocht,
de uitkomst was dat de aandacht voor tieten onder de twintigjarigen juist groter is.
Kan helaas de referentie niet vinden.

gravatar

en dat het alleen maar mannen of nou ja jongetjes zijn is natuurlijk ook niet meer van deze tijd misschien een vrouw met een gortdroge vagina op doel mijn ervaring is dat ze er daar niet makkelijk in gaan

Reageer
gravatar

Soms is wat er over Corrie geschreven wordt dan weer wel leuk. Ik refereer aan een gedichtje dat goede vriend Spuit enige bijdrages geleden gepost heeft:

Voor Corrie

Die van hiernaast
heeft haast
altijd prikogen
en een grote mond

vrouw noch man
vorm- en fantasieloos
steeds commentaar
‘n verlepte doos

resterende hersencellen
knarsend van het duinzand,
maakt iedereen uit voor schorrie morrie
wat zou de Speld zijn zonder Corrie…..

gravatar

Wie o wie is hier zo melig om met een fakeCorrie tekst de grootste wens van 99,99999 van de lezers te willen vervullen maar niet echt dus? Misschien nog wel irritanter dan de echte Corrie! Helaas…