Orthodoxe homo pleegt valse opmerking op Gay Pride

Slachtoffers te dik voor shirt

Op de Gay Pride in Amsterdam zijn zeven bezoekers in het hart geraakt door een orthodoxe homo. Drie van hen zijn er ernstig aan toe. De man wist door de dranghekken heen te breken en maakte een stekende opmerking over de kleding en lichaamsbouw van de slachtoffers.

De dader, een 31-jarige fundamentalistische homo uit Slotervaart, had eerder deze week al pamfletten in zijn buurt verspreid waarop hij mensen opriep zich te kleden naar hun gewicht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik snap niet dat die joodse homo gast niet door de andere homo`s zijn doodgeslagen met hun handtasjes. Voor de rest level en laten leven. Als je maar lol hebt.

Reageer
gravatar

Globaal begrijp ik wat je meent te moeten bijdragen, maar een cursusje NT2 zou aan jou welbesteed zijn. De binding tussen onderwerp (e.v.) en werkwoordsvorm (m.v.) heb je (principieel?) losgelaten, dapper! En verder heb je gelijk: op elk level kun je leven en laten leven.

gravatar

Niet grappig, Zeker als je weet waar het be rich top gebaseerd is. Inmiddels één persoon overleden aan de gevolgen van de aanval met mes van orthodoxe jood tijdens Jeruzalem-pride. Dan moet je met een betere ‘grap’ komen als dit, om het op de korrel te nemen.

Reageer
gravatar

Ja maar, toen het bericht geplaatst werd was de dode nog niet dood (niet dat het bericht daar leuker van werd, maar vooruit). En de glazen bol liet niet zien wat er zou gebeuren. Vandaar dus.
Ik wil wel graag deel uitmaken van die ‘be rich top’ waar je het over hebt. Kan je misschien hun telefoonnummer doorgeven?

gravatar

Sorry Trendvolger, mijn reactie verdwijnt keer op keer, nu maar eens zonder link erin proberen: vervolg…
vrijheid wordt genoemd, heb ik het besluit genomen om, hoewel waarschijnlijk slechts tijdelijk, mij hier te manifesteren. Je weet wel, zoiets als “the white knight comes to the rescue” of zo (zie: stel je zelf maar een mooi plaatje voor).
Ik zal spoedig een wat beeldender uitleg geven van mijn overwegingen. Tot dan!

Reageer
gravatar

“Staat al jaren stil”? Ik zie een duidelijk regressie in niveau; regressie is wel degelijk ‘beweging’, neerwaarts weliswaar, maar toch.
En statistisch significant.

gravatar

Niet alle voorafgaande reacties integraal doorgelezen, maar wellicht heeft ook iemand anders gemerkr dat dit duidelijk een geënsceneerde foto is. Opname uit “Waar is de Mol? waarin Johnny (met toefje schaamhaar) door een geheel kaalgeschoren Winston Gershtanovich als een hondje aan de lijn wordt uitgelaten tijdens de Gay Pride. Professioneel, dus exact in hun rol (leernichten) blijvend; niemand had iets in de gaten. Geláchen dat ze daarna hebben en toch wel weer een uur RTL-zendtijd vól.

Reageer
gravatar

Johnny de Mol, aan de lijn met een toefje schaamhaar op het hoofd? Van wie was dat schaamhaar, daarvóór? Van Gerard Joling, Gordon Heuckeroth of Albert Verlinden? En hoe gemonteerd: definitief ingepland of tijdelijk vastgelijmd? Hoe dan ook; het heeft iets van automutilatie, komt veel voor bij borderliners en bodybuilders

gravatar

Wat een achterlijk bericht. De titel impliceert dat er gewonden zijn gevallen bij de gay pride om vervolgens de draak te steken met de deelnemers alsof deze zo kleinzerig zouden zijn dat opmerkingen over uiterlijk hen ten gronde ouden richten. Ik denk dat deze mensen al wel meer overwonnen hebben dat een enkele bekrompen opmerking.

Reageer
gravatar

Nou Karin, meid, ik kan je wel vertellen dat ik behoorlijk geschocked ben door deze venijnige opmerkingen. Ik doe al jaaaaren mijn best om mijn kleding beter bij mijn lichaamsbouw te laten passen, helaas, vergeefs….
En dan komt zo’n orthodoxeling uit de kast om mij te vertellen dat ik er niet uit zie!. Nou meid, dat komt aan hoor, ik was helemaal in tranen.
Ik hoop dat je je volgende keer wat meer inleeft in de gevoelens van de slachtoffers, tot dan!

gravatar

Dit vinden Nederlanders dus leuk al die dobberende gasten in de hoofdstad. Maar als die dobbermensen in Griekenland en Italië binnen dobberen is het kankeren geblazen. Snappen jullie het nog?

Reageer
gravatar

Dat snap ik heel goed boer Koekkoek. Van die dobbermensen in hun bootjes op de Middellandse zee zijn er teveel.

Op de PVV van meneer Wilders na denkt de politiek ze moeten op te vangen door ze in een volksbuurt te plaatsen. Daar zijn de autochtone bewoners uit die wijk niet blij mee. Het geeft teveel overlast, geen van die gasten werkt.

De barmhartige Samaritaan uithangen wanneer je er zelf geen last van hebt is hypocriet.

Typisch links.

Corrie.

gravatar

Ik stel voor dat we nu eens oplossingsgericht gaan denken; wij moeten als nederlanders toch wel in staat zijn om die Middellandse zee te dempen en in te polderen? Zijn we zo van die bootvluchtelingen af.
Hoe we af moeten komen van ‘die van hiernaast’ weet ik nog niet, maar de overlast die hij/zij geeft als niet werkende en slechts full-time-reagurende trol is mij teveel.
Iemand een goed idee?

gravatar

Kijk, da’s nou grappig. Mijn vorige tellende mening is in het niets verdwenen. Speld ??
Goed, even oplossingsgericht denken.
1) Waar wij nederlanders zo goed in zijn: we dempen die middellandse zee gewoon en polderen hem in. Probleem van de bootvluchtelingen opgelost.
2) Probleem van ‘die van hiernaast’, die dankzij haar wachtgeldregeling als overbodig parlementair steunkous van onze ‘blonde geertje uit de polder’ alle tijd heeft ons hier het leven zuur te maken: Heb ik nog niet, sorrie.

gravatar

Ach nee, het probleem is in feite niet zo zeer ‘dat van hiernaast’, het probleem is meer de algemene niveau-verlaging die het met zich meebrengt. Het trekt een aantal laag geclassificeerde reacties aan en ik heb zelfs enkele van de betere reageerders hierop betrapt. Misschien helpt het als het algemene niveau weer omhoog gaat, dus reageerds, doe uw best (het is een poging waard). Dan voelt ‘dat van hiernaast’ zich hopelijk vanzelf niet langer thuis hier.

gravatar

@Sorrie voor ‘hiernaast’

Misschien is het een idee om een controleur te benoemen, afkomstig uit de SVvdS, die zich bezig houdt met het intellectuele niveau van het geschrevene op het forum.

gravatar

En verder verwijs ik naar de reactie van de “Asymptotische Atheist’.
Het proberen te controleren van alles wat die blonde kuif-kaketoe (zie:http://tinyurl.com/qfnxukf) onwelvallig is hoort thuis bij het (gebrek aan) gedachtegoed van de Partij Voor de Vreesachtigen. Geen enkele partij zo bang voor vrijheid (en vooral vrijdenken) als de slaafse volgelingen van die hersenloze.

gravatar

Daar is wel een verklaring voor Trollenverdelger:
Aangezien ‘dat van hiernaast’ zijn/haar linkerhersencel niet wenst te gebruiken (veel te links!) wordt de rechter hersencel volstrekt overbelast als er vanuit wisselende aliassen moet worden gereageerd – dat ging dus ff niet zo goed.

gravatar

Wat u zegt beste Sorrie,

Men zou het natuurlijk als een bedrijfsongevalletje kunnen bestempelen, hoewel het ietwat ongemakkelijk is als de noodzaak bestaat een zwembroek te moeten lenen.

Wat betreft de inhoud van de uitnodiging kan worden gesteld dat het verstand met de jaren komt, ondanks het feit dat het inderdaad jaren heeft geduurd.

gravatar

Hallo Trendvolger, leuk om u ook weer eens te horen/lezen. Ook u kan ik mij van vroeger herinneren. Hoe heeft u het hier al die tijd uit kunnen houden, zonder de belangwekkende bijdragen van de betere reageerders en met alleen de inhoudloosheid van ‘dat van hiernaast’?
Ik vrees dat u zwaar hebt geleden! Mijn medeleven daarvoor, als dat inderdaad het geval is.
Verder geloof ik niet in een bedrijfsongeval. ‘Het’ weigert gewoon de linker hersencel te benutten. Mag niet van Geile/Grote Geert.

gravatar

Tja, Geert heeft de wind er flink onder zo blijkt.
Maar om uw vraag te beantwoorden: nee, ik heb er niet onder geleden, hoewel het jammer is dat er een behoorlijk aantal zeer gerespecteerde reactanten om vrijwel dezelfde redenen zijn afgehaakt. Het zij zo, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

gravatar

Fijn zo, u heeft niet geleden en ik kan mijn medeleven nog even zelf houden, da’s dus win-win.
Ik las een oproep van Buster Raaspit aan de afgehaakte reactanten – een soort wanhoopskreet vol verlangen naar vroeger, toen het leven inderdaad beter was – waarin hij om hun terugkeer vroeg. Na even de huidige omgeving van de Speld in mij opgenomen te hebben, vol met controleurs, agentjes, oproepen tot ip-bans en meer van dat soort maatregelen die alleen bij de Partij voor Volgevreten Venloënaars…

gravatar

==>> vrijheid wordt genoemd, heb ik het besluit genomen om, hoewel waarschijnlijk slechts tijdelijk, mij hier te manifesteren. Je weet wel, zoiets als “the white knight comes to the rescue” of zo (zie: http://tinyurl.com/pxtdg3b).
Ik zal spoedig een wat beeldender uitleg geven van mijn overwegingen. Tot dan!

gravatar

Verdraaid Speld, als er nu iedere keer censuur wordt gepleegd (of mijn reactie ‘spontaan’ verdwijnt) wordt het wel erg lastig !

Vervolg vorige bericht:
vrijheid wordt genoemd, heb ik het besluit genomen om, hoewel waarschijnlijk slechts tijdelijk, mij hier te manifesteren. Je weet wel, zoiets als “the white knight comes to the rescue” of zo (zie: http://tinyurl.com/pxtdg3b).
Ik zal spoedig een wat beeldender uitleg geven van mijn overwegingen. Tot dan!

gravatar

Tja, het was nog wel eens leuk destijds, dat valt niet te ontkennen. Als ik moet afgaan op een aantal bijdragen van tegenwoordige reactanten, worden de kolommen van nu vooral gevuld door een vent vanuit de Speld zelf, compleet met een duimpje erbij. Dat gebeurde destijds ook wel, maar werd dat veel meer genegeerd. Maar goed, positief is dat Meppel tegenwoordig de aandacht krijgt die het verdiend, en Venlo nog steeds wordt gemeden als de pest. Laten we hopen dat dit zo blijft.

gravatar

Spijt me Trendvolger, mijn reactie was nog niet af maar het vervolg verdwijnt keer op keer. Nog maar eens proberen:
vrijheid wordt genoemd, heb ik het besluit genomen om, hoewel waarschijnlijk sl*echts tijdelijk, mij hier te manifesteren. Je weet wel, zoiets als “the white knight comes to the rescue” of zo (zie: http://tinyurl.com/pxtdg3b).
Ik zal spoedig een wat beeldender uitleg geven van mijn overwegingen. Tot dan!

gravatar

Kelerepukkel, nadat 3 reacties in het niet verdwenen werd bovenstaande pas na ca. 15 minuten geplaatst. Wasdannou?
Wordt de plaatsingstijd aangepast aan het (gebrek aan) leesvermogen van ‘dat van hiernaast’? Zoiets van 1 letter per 10 seconden of zo?

gravatar

Nou goed, de laatste lukt wel, hier gaan we dus Trendvolger:

De Speld van lang geleden herinner ik mij als een heldere vijver midden in het bos waar allerlei kikkertjes omheen zaten die vrolijk hun mening kwaakten terwijl melodieus fluitende vogeltjes in de bomen zaten en libellen dansend in het rond vlogen (zie:http://tinyurl.com/q9ylnpo)

(deel 2 stuur ik pas als deel 1 geplaatst is)

gravatar

Opzouten Bertje, vort, naar hiernaast.
Deel 2:

Wat ik hier nu aantref is een stinkende, drabbige poel vol verderf waar een of ander gluiperig reptiel (ja, ‘dat van hiernaast’) schijnt te heersen die met behulp van zijn/haar slijmerige wormvormige aanhangsels – agentjes, controleurs en diverse andere aliassen- de vrolijke kikkertjes verorberd of verjaagd heeft (zie:http://tinyurl.com/qxuyxtb).

gravatar

En 4:

Daarom heb ik een aantal stenen geraapt en deze met groot plezier in de poel gesmeten (zie:http://tinyurl.com/ngk83cf). De reactie was als verwacht, uit de slijmerige diepten kwamen de alter-ego’s van ‘dat van hiernaast’ naar boven om deze aanval tegen te gaan (zie:http://tinyurl.com/p7o7az6).
Zo gemakkelijk geef ik de strijd niet op! Kom, dappere reageerders en kikkers van weleer, sluit u aan en bestrijdt het kwaad (zowel hier als hiernaast)! Een rijke voldoening zal uw beloning…

gravatar

Tja, als de zaken er zo voor staan, is het wachten op de dag dat CvH een keertje met de zwembroek van Geert aan op het forum verschijnt, na een middagje pootjebaden met Joepie tussen Katwijk en Scheveningen.

gravatar

2e poging tot 4:
Daarom heb ik een aantal stenen geraapt en deze met groot plezier in de poel gesmeten. De reactie was als verwacht, uit de slijmerige diepten kwamen de alter-ego’s van ‘dat van hiernaast’ naar boven om deze aanval tegen te gaan (zie:http://tinyurl.com/p7o7az6). Zo gemakkelijk geef ik de strijd niet op! Kom, dappere reageerders en kikkers van weleer, sluit u aan en bestrijdt het kwaad (zowel hier als hiernaast)! Een rijke voldoening zal uw beloning zijn!

gravatar

Zo, ik heb me weer eens lekker uitgeleefd.
Dank voor uw luisterend oog Trendvolger, en moge de humor en de fantasie weer de bovenhand krijgen op het gezeur en het puberale ik-zeg-lekker-vieze-woorden gedrag.

Gegroet!

gravatar

Gegroet, schilder van weidse vergezichten. U vergeet even uw eigen puberale ik-zeik-lekker-de-politie-af gedrag. Maar dat maakt niet uit, want u zegt “Gegroet” en uw taak zit er weer op.
Onder de alias Observatrice heeft iemand eens iets geplaatst over de constatering dat een aantal lieden de strijd nog niet hadden opgegeven. Uw aanwezigheid een daadkracht werden toen niet waargenomen. En nu verlaat u na een oproep tot de strijd haastig groetend het toneel. Doorlopen, held van de tinyurl.

gravatar

Dag, o, Bertje,

gezien mijn langdurige afwezigheid is mij deze oproep natuurlijk ontgaan. Misschien kunt u voor mij de aloude ‘VERWIJZER’ oproepen die mij de weg daar naar toont? Ik zou u dankbaar zijn! Ik ben hier overigens op invitatie van Buster Raaspit, hij wilde graag wat oude lieden uit het rusthuis roepen, dus daar kwam ik ras aangestrompeld.
En verder betekent ‘Gegroet’ niets anders dan ‘Ik groet u’ en niet dat ik de kuierlatten neem.

gravatar

Waarom altijd die kettingen etc. . Men is soft, niet ruig. Overcompensatie maakt belachelijk.
Net als dat roze gedoe. Blijft ‘verliezen’…
Genetische mislukking, al wil men dat zelf graag ontkennen.

Reageer
gravatar

Het waarom is wel duidelijk: men past zich aan aan de gewoonten van de subcultuur(=groep) waar men bijhoort.
Genetische mislukking: de kans op voortplanting is waarschijnlijk niet aanwezig, dus inderdaad.

gravatar

Hey Harrie,
waarom doe jij je voor als normaal mens (zie je foto, wat een belachelijke overcompensatie zeg) terwijl je in wezen een kleinburgerlijk ambtenaartje bent dat niets liever doet dan vanuit zijn eigen angsten een ander voorschrijven hoe zich te gedragen?
Jij hoort er zo uit te zien: http://tinyurl.com/p4jm28h
Psychologische mislukking, al wil je dat zelf graag ontkennen.

gravatar

Misschien is het een idee om een controleur aan te wijzen die zich bezig houdt met het algemene niveau van het geschrevene op het forum.

gravatar

Nee Koffiepraat, dat is nu juist de omgeving waar het type Harrie vandaan komt. Volkomen (geestelijk) afgestorven ambtenaren die alleen controleren of men zich aan duizenden jaren geleden verzonnen regeltjes houdt.
Dat ontkent de vrije mens.
Dat lijkt mij te veel op religie.

gravatar

Tsja wat moet je ermee?
Wat is nou smakeloos? Te kort sambal, dan is de Belsjineis mogelijk een oplossing!
Anders is enkel smakeloos maar een loze kreet! Wat dan is smakeloos? De homofiele scene? Orthodoxie? Amsterdam? Meppel? Te dik? Pamfletten? Deze week?

Beetje duidelijk graag.
En kort, als het even kan!

Joep

gravatar

Dit misverstand kunnen we beter direct uit de weg ruimen: kort is niet lekker!
Als iets echt lekker is wil je er juist lang van genieten.

gravatar

Ik ben bang dat ik het met geen van de reacties hierboven eens kan zijn. Ik denk er zo mijn eigen ding over, wat het enige juiste denkbeeld is en dat iedereen zou moeten overnemen. Maar ja.

Reageer
gravatar

Voor ik mezelf bereid verklaar om uw (enige juiste) denkbeeld over te nemen, zou ik graag van u uw (enige juiste) denkbeeld vernemen.
Kan dit misschien geregeld worden?

gravatar

Kom, kom een beetje meer medewerking graag! Wat Wilhelm bedoeld is natuurlijk heel logisch, en dat weet toch ook iedereen. Om de mensen te omschrijven die er een andere mening op nahouden zijn veel krachttermen nodig. Er kan eventueel nog een smiley worden toegevoegd, eentje die met zijn hoofd tegen de muur bonkt bijvoorbeeld.

gravatar

De specht gebruikt gereedschap, nl. zijn of haar snavel, om tegen de boom te tikken.
Dat is iets heel anders dan met je hoofd tegen een muur bonken, beste Bertus A. Gent.
Verder heeft niemand gesteld dat je er hoofdpijn van krijgt, dus waarschijnlijk spreekt u uit eigen ervaring.
En aangezien de meeste jonge kijkertjes alhier waarschijnlijk onbekend zijn met de specht: zie http://tinyurl.com/qdy8ya6
Dus: staan blijven, er is echt wel iets te zien.

gravatar

Kijk, dit is nu eens leerzaam. Hebt u misschien ook een goed advies tegen prikogen? De Speld zou er zeer mee geholpen zijn. Het heerst hier.

gravatar

Nou Bertus, ik denk dat hier mijn collega (PSYCHOLOOG, zie onder Harrie’s reactie) ter assistentie moet vragen.
In de praktijk bestaan -biologisch gezien tenminste- prikogen niet. Ik heb het vermoeden dat het hier een zogenaamde psychosomatische reactie betreft.
Ogenblikje graag….

gravatar

Juist gezien beste collega, er bestaat m.i. maar één reden voor prikogen: zodra men (b.v. door een lange tekst) wordt geconfronteerd met de eigen intellectuele tekortkomingen wordt dit tekort gesublimeerd en ontstaat er een verzuring die zich richt op de visuele synapsen van de tekortkomende. Dit leidt tot prikogen en vervolgens tot tranen van frustratie en woede.
E.e.a. is terug te vinden in de standaardwerken van mijn collegae Freud en Jung.
Collegiale groeten van de psycholoog.

gravatar

Mogelijke oplossingen:
Men past de tekstlengte aan aan de intellectuele mogelijkheden van de door prikogen getroffene – Nadeel is dat men dan slechts 1 letter per bericht kan plaatsen
De door prikogen getroffene besluit geen berichten boven zijn of haar capaciteiten te lezen – Nadeel is dat hij of zij dan niets meer leest, en lezen is goed voor je!
De door prikogen getroffene besluit alleen nog varkenshersentjes te eten, daar wordt hij of zij slimmer van en kan je meer lezen zonder…

gravatar

Is het niet vreemd eigenlijk, dat abnormaal gedrag met een feestje beloont wordt? Ook die bekende Nederlanders denken dat het normaal is, maar dat is het niet.

Corrie en Joep zijn eigenlijk heel normaal. Zij doen het samen in de duinen en zo hoort het ook….Toch!

Reageer
gravatar

“Beloont” dient “beloond” te zijn, zou de taalcontroleur zeggen als hij/zij was ingehuurd, maar dat is niet zo, dus je komt er genadig van af, Margootje.
En “het” doen in de duinen is alleen normaal voor konijnen en kaninefaten, wat vrij vertaald ook zoiets betekent als: “bij de konijnen af”.

gravatar

Je laatste zin klopt Margootje, zojuist bij Hart van Nederland een stukje van die walgelijke Canal Parade gezien. Zoiets smerig kan alleen in 020.

Eigenlijk hebben de schrijvers van dit artikel gelijk. Het is alleen maar uiterlijk vertoning waar die homo’s zich mee bezig houden.

En waar slaat het op dat wanneer je homo bent je voordoet alsof je een vrouw bent? Dat is onnatuurlijk!

Mijn vooroordelen zijn bevestigd, die gasten moet je niet tolereren.

Corrie.

gravatar

Het incident in Jeruzalem is natuurlijk veel ernstiger, te meer omdat daaruit blijkt dat sommige orthodoxe joden verkeerd zijn geprogrammeerd en kennelijk palestijnen en “gay people” verwarren.
De israëlische overheid zal alle verkeerd geprogrammeerde orthodoxen zo snel mogelijk herprogrammeren.

Reageer
gravatar

Vraag me eigenlijk af hoe je op orthodoxe wijze een mier neukt …. Dat moet een zeer klein verwekkleed zijn!!

gravatar

Die mier heeft het cryptisch opgeschreven: je moet het scherm op de kop houden en dan achterstevoren lezen.

gravatar

Wat moet jij toch steeds met Corrie, Waggels? Hij is en blijft van mij. Ik zag hem het eerst. Zoek maar een ander.

gravatar

@Wammes

False Joep is inderdaad niet grappig!

#Corrie van Hiernaast, ookwel Stoeipoes:
De groeten van Wammes!

Joep

btw … Lekker kort, Wammes!

gravatar

Typisch weer een stukje van de nihilistische cynische redactie. Die lui kennen geen fatsoen. Het riekt naar antisemitisme terwijl onze vrienden in Israël het al zo moeilijk hebben.

Ik ben benieuwd hoe agent Bertus en de BOA’s de trollenverdelger, de trollencontroleur, de avatarcontroleur,
de controleur van controleur en daar de controleur van, ‘s Spelds IP-adrescontroleur en de
de humorcontroleur daarover denken.

Corrie.

gravatar

@ Mr. Wiersema:
Ik weet niet zeker of je dat serieus bedoelde, maar zo ja: het is wel iets te toevallig dat er ook van pamfletten wordt gesproken 😉
En mocht ik het te serieus hebben genomen sluit ik me nog wel aan bij Adje dat dit een ietwat (behoorlijk) smakeloos artikel is..

gravatar

onze lieve heer keek zeker ook weer even toevallig de andere kant op…gebeurt hem wel vaker valt me op.

gravatar

In het kader van de vrijheid van meningsuiting trachten wij zoveel mogelijk door de vingers te zien. Het imiteren van onze trol kan echter niet door de beugel, en daarom zijn wij begonnen met het bannen van IP-adressen van enkele reageerders.

Vrijheid van meningsuiting is mooi, maar wij dienen hier wel de leukste te blijven, waarvan akte.

gravatar

Als men door het cynisme de humor niet meer ziet, tja dan laat je je met een kluitje het bos inschieten natuurlijk.

En dan dat smakeloos iedere keer. Tis hier geen wegrestaurant 😉

Zolang er reacties zijn als door een wesp gestoken is het werk van De Speld nog niet klaar!

En nu ga ik er ff een paar op het vliegtuig zetten (iets met MH denk ik), weer eens wat anders dan de trein.

gravatar

Ah, zo zie je maar weer: wat een onzin pik!

Het lijkt erop dat je dit al hebt gezegd, en dat je dus wederom danig uit het ganzennekje staat te oreren.

Maar vertel eens pik, hebbie het een beetje leuk samen met Joep op het carnaval in de stad?

gravatar

Nee hè, begint het gezeik met het uitdelen van ip bannetjes weer?

Haagsche Annie was de eerste, want die was inderdaad erg leuk, maar wie is/zijn er nu aan de beurt?

gravatar

Helaas heeft de Speld op dit moment geen budget om de zzp-er controleurs op dit artikel en de bijbehorende reacties te zetten. Zie het als een unieke gelegenheid allerlei onzin, flauwiteiten of grove opmerkingen te plaatsen.

gravatar

Beste Trollenverdelger,

Of de false Joep (Mr. Wiemersma) en de false Corrie (Margootje heb ik het vermoeden) het leuk hadden twijfel ik eigenlijk niet aan!

Corrie en ik zijn echter lekker de duinen in gegaan, vandaag wel een kleedje mee, dus geen problemen met zand etc.

Joep

gravatar

Fake Joep, wel een beetje lang, niet echt leuk meer.

In de duinen met al dat schurende zand? Wat een armoe. En dat water moeten wij straks drinken. Bah!