Platini belooft corruptie bij FIFA nieuw elan te geven

‘Tijd voor frisse, nieuwe schandalen’

Michel Platini heeft bij de bekendmaking van zijn kandidatuur als FIFA-voorzitter beloofd de corruptie binnen de wereldvoetbalbond in een modern jasje te steken. De Fransman zei dat er dringend behoefte is aan frisse, nieuwe schandalen.

“Corruptie moet met zijn tijd meegaan, ook binnen de FIFA. Onze schimmige achterkamertjesdeals zijn toe aan een nieuw elan. Ik ben ervan overtuigd dat ik als geen ander in staat ben om het voetbal op een hedendaagse manier in de greep van foute bobo’s te houden. Daar mag u mij straks op afrekenen”, aldus Platini.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Platini was dus de eerste in Europa die een wedstrijd naar de hand van Chinese goksyndicaten kon zetten. de eerste game-fixer.
Nou zien jullie wel? Sepp Blatter heeft een waardige opvolger benoemd.

gravatar

Michel Platini is jarenlang ingewerkt en opgeleid door de onvergelijkelijke Sepp Blatter, dé ultieme expert op het vlak van corruptie en witwasserij. Jullie zouden hem daarvoor toch op z’n minst de credits kunnen geven in plaats van hem al à priori af te branden. Als we naar Sepp kijken heeft Michel toch nog minstens 30 jaar van exhibitionistiche zelf-verrijking voor de boeg. Steun die man: wat is het alternatief? Michael van Praag? Die is al rijk genoeg.

Reageer
gravatar

Nu de Trollenverdelger niet meer onder ons is omdat alle trollen op deze site verdelgd zijn is het misschien een goed idee om hem als controleur bij de FIFA te plaatsen. Met zijn efficiënte aanpak zal de FIFA-voorzitter Michel Platini erg tevreden zijn.

Reageer
gravatar

Bijna goed pik,

Onlangs hebben we kunnen vernemen dat de Speld bezig is een verdelgingsknop hier op de site te implementeren, waardoor jij en jouw tien andere schizofrene vriendjes na een paar keer op de bel drukken voorgoed doorgespoeld zullen worden.

Vergeet niet je goede zwembroek aan te trekken, anders wordt het allemaal veel te verwarrend voor je.

gravatar

Now the troll exterminator is not under us, because all trolls on this site has been exterminated, it maybe a good ID to place him as controller at the FIFA. With his efficient grab, he can make FIFA-forsitter Michel Platini very proud.

gravatar

@Redactie

Dit bericht is ten onrechte onder ‘Kort nieuws’ geplaatst.
Gelieve aan te passen, voor je het weet krijgt Corrie prikoogjes, dat kunnen we niet toestaan.

Joep

Reageer
gravatar

De Jordaanse prins Ali bin al-Hussein vindt het een slechte zaak dat UEFA-voorzitter Michel Platini zich kandidaat heeft gesteld als president van de FIFA. Ali bespreekt binnenkort met de nationale voetbalbonden of het voor de sport goed is als hij zich opnieuw verkiesbaar stelt. „Als mij wederom voldoende oliedollars aangeboden worden, stel ik me graag kandidaat”, aldus Ali.

Reageer