Urine in iemands gezicht gooien: wanneer ga je te ver?

Alle do's en don'ts

We hebben het allemaal wel eens gedaan: urine in iemands gezicht gooien. Maar wanneer kan het, en wanneer ga je te ver? Dankzij de urinedouche voor Chris Froome is de discussie weer flink opgelaaid. De Speld zet alle do’s en don’ts van het urine gooien nog eens op een rij.

Ernst van vergrijp
Ga zorgvuldig na of de ernst van het vergrijp vraagt om het gooien van urine. Veel werkgevers gooien bijvoorbeeld met urine naar werknemers die te laat zijn. Hier kun je best vraagtekens bij zetten. Natuurlijk, als werknemers structureel te laat komen is het geoorloofd om urine en andere uitwerpselen naar werknemers te gooien. Als een werknemer slechts incidenteel te laat is, is het echter gepaster om eerst een waarschuwing af te geven of op zijn minst een kleinere hoeveelheid urine te gooien.

Cultuur
In sommige landen kan het gooien van urine leiden tot scheve gezichten. In veel Arabische landen wordt het zelfs als een belediging gezien. Laat je daarom voor je op reis gaat goed informeren over lokale gebruiken. Bij twijfel kun je de reisleider het best vragen of de lokale bevolking een urinedouche op prijs stelt.

Infectieziekten
Laat je altijd testen voordat je met urine gooit. Wanneer je een infectieziekte onder de leden hebt, is het niet beleefd om met urine te gooien.Vraag in dat geval aan een vriend of collega of hij in jouw plaats met urine wil gooien. Je zult zien dat mensen heel begripvol zijn. Als er niemand is om uit jouw naam met urine te gooien, kun je er altijd voor kiezen om ‘Urine!’ te roepen. Minder leuk, maar de boodschap komt luid en duidelijk over.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

(De Heer Maitreya staat op het punt zich bekend te maken in Scharendijke. Brouwerseiland.)

gravatar

De eerste tekenen van het Watermantijdperk.
In India is een revolutionair hulpstuk gefabriceerd voor het staand urineren van vrouwen, niet zoals in Nederland dat jongens op school zittend moeten leren plassen. Dat hoefde ook nooit op de Helcherseeschool in ieder geval voor de laatste hervorming van het onderwijs.
Staand urineren is een kwaliteit van het man-zijn.
Mensen weten nu helemaal niet meer wat ze ermee aanmoeten! Daarom gaan ze ermee gooien.

gravatar

Mark zal zich wel afvragen waaraan hij al die bezoekjes uit Nederland op zijn LinkedIn te danken heeft.

Mark werkt bij Pfizer ook nog. Dat zijn toch die lui die de urine van zwangere vrouwen stelen?

gravatar

Heel beleefd om mij met “u” aan te spreken, maar het is ook goed als mensen “jij Rine” tegen me zeggen. Maar graag niet met mij gooien.

Reageer
gravatar

In sommige kringen wordt het urinewerpen als doping beschouwd omdat het té verfrissend is voor de atleet.

Het de gele trui is destijds juist ontstaan uit het begeelde shirt van de meest beürineerde renner die altijd als eerste de finish over kwam.

De bolletjestrui kwam in die spannende begintijden aan de grootste klootzak uit het peleton toe, meestal een Fransman.

Gelukkig is er geen bruine trui!

Reageer
gravatar

Is het misschien een idee om de urine van je hond te gebruiken? Van mijn poes en ook van mijn schoonmoeder gebruik ik het in uiterst zeldzame gevallen, gezien het een uitzonderlijk hoog ammonia gehalte bevat!

Reageer
gravatar

“Als er niemand is om uit jouw naam met urine te gooien, kun je er altijd voor kiezen om ‘Urine!’ te roepen. Minder leuk, maar de boodschap komt luid en duidelijk over.”

Goed advies, maar wat is “urine” in het buitenlands?

Reageer
gravatar

“If there is nobody to throw urine on your behalf, you can always choose to call ‘Urine!”. Less fun, but the message is loud and clear. ”

Good advice, but what is “urine” in the foreign?

gravatar

“If there is no one to throw your name out with urine, you can always choose to ‘ Urine! ‘. Less fun, but the message comes loud and clear on that. ”

Good advice, but what is “urine” in foreign?

gravatar

Volgens mij is het altijd heel ongemanierd om met urine naar iemand te gooien.
Ik sla liever iemand gewoon in elkaar en hoop dan dat die niet terugslaat, maar wel flnk hard gilt.

Reageer
gravatar

Hoi I.K. Omdat je weer actief bent op het forum raak ik helemaal opgewonden van je. Rakker!

Tja., en dan Spuit. De redenen waarom ik hem heb afgewezen zijn eigenlijk teveel om op te noemen.

Waar het op neer komt is dat hij een typische Linkse kerkganger is.

Hij stinkt naar zuur zweet, is een antisemiet, leeft nog steeds in de jaren 70 en heeft zijn kijk op de realiteit verloren omdat hij niet kan accepteren dat de multiculti-samenleving mislukt is.

Kortom, het is een sukkel…