Chris Froome op 1 mei 2024 bij Oprah

Presentatrice kondigt ‘spectaculaire onthulling’ aan

Oprah Winfrey heeft Chris Froome uitgenodigd voor een exclusief interview in haar talkshow. De Tourwinnaar van 2013 en 2015 t/m 2021 schuift op 1 mei 2024 aan. De Brit zal volgens de presentatrice een ‘spectaculaire onthulling’ doen.

Enkele jaren daarvoor klappen Froomes ploeggenoten Geraint Thomas en Richie Porte al uit de school. Naar aanleiding hiervan moet de kopman zich verantwoorden. In het vraaggesprek met Oprah maakt Froome naar verwachting aan alle onduidelijkheid een einde.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oprah zal speciaal voor deze uitzending worden opgegraven, gebalsemd, opgebaard en van een onzichtbaar luidsprekertje worden voorzien. Haar teksten worden dan vanuit de Disney-studio ingesproken door Serena Williams, die qua postuur dan net zo vet zal zijn….

Reageer
gravatar

Spuit Elf, begrijp ik jou nou goed of leg jij een verband tussen de gewichtsklassen van Oprah en Serena? Heb je trouwens Serena’s zus wel eens gezien? Ook één bonk gehypertophiëerde musculatuur. Deze meisjes doen mij denken aan blueszangeres Big Mama Thornton die ooit in haar eentje de Houtrusthallen in Den Haag in kritieke resonantie bracht. Pracht mens.

gravatar

Chris Froome onthult dat hij aambeien heeft als een olifant van al dat dynamiet in z’n gat. De teamtactiek was dat bij een gemiddelde onder de 45 km per uur het dynamiet zou ontploffen. De teamleider komt even later onthullen dat het gewoon aardappels waren .

Reageer
gravatar

elke keer hetzelfde draaiboek met die gasten. Tijdens zijn profcarrière alles ontkennen en eenmaal met pensioen uit de kast komen en spijt betuigen

Reageer
gravatar

Iedereen denkt hier aan een nieuw dopinggeval, maar nee hij komt nu eindelijk onthullen dat hij in zijn jeugd is misbruikt, dat hij de kanker overwonnen heeft en dat hij zielsgelukkig is met zijn nieuwe vriendin en dat hij de kinderen uit zijn vorige huwelijken weer mag zien.

Reageer
gravatar

En het trieste feit is dat de dopingcontroles – “en ik bén onschuldig!” hebben aangetoond dat de kinderen niet van mij zijn maar van de portier.

“Ik vond het altijd al zo raar dat ze zo’n Japans uiterlijk hadden, maar mijn toenmalige vrouw zei dat ze debiel waren.” Omdat ik dat zelf ook ben geloofde ik het.

gravatar

Nee, in zijn achterste zijn accu’s ingebouwd en zijn bovenbenen worden electrisch aangedreven, als hij een knopje omzet.

gravatar

Echt niet. Hij rijdt op zo;n ouderwetse stalen fiets en achterin de ploegleidersauto is een hele sterke electromagneet verstopt.
Zodra de auto vòòr Froome rijdt, wordt die magneet ingeschakeld en schiet hij vooruit.

gravatar

Volgens mij rijdt Chris op een ouderwetse stalen fiets en is achterin de ploegleidersauto een hele sterke electromagneet ingebouwd.
Als deze auto vòòr Chris gaat rijden schiet zijn fiets vooruit.

gravatar

Froome zegt dat hij nog nooit van Lance Armstrong heeft gehoord en dus ook niet kan weten, dat doping in de tour niet is toegestaan.

Reageer
gravatar

Chris doet uit de doeken hoe hij van kindsbeen af, na het invallen van de duisternis als de dood is voor bloedmonsters, wat zijn leven tot een hel heeft gemaakt.

Reageer
gravatar

Froome zal bij Oprah bekend maken wie de fabrikant is van zijn groeispurt-middel. Het is mogelijk dat in dit verband Pfizer zal worden genoemd. Maar het basisidee kwam van TU/e (Eindhoven) die de perfectionering van hun winnende zonnecellen-auto hebben uitgetest in de race door dwars Australië. Froome blijkt van alle zijden aerodynamisch te zijn.

Reageer
gravatar

Het zal blijken, dat Froome verborgen zonnecellen in zijn kleding heeft, waarvan hij de extra energie krijgt, benodigd om de buitengewone inspanningen te leveren waarmee hij aldoor wint. (Bij slecht weer rijdt hij aanmerkelijk minder!)