Kruidvat: foto’s Pluto volgende week vrijdag klaar

Drie werkdagen extra wegens vakantiedrukte

De foto’s die NASA-satelliet New Horizons van Pluto heeft gemaakt, kunnen op z’n vroegst volgende week vrijdag worden opgehaald. Dat heeft een medewerker van de fotoservice van Kruidvat bekendgemaakt.

Winkelmedewerker Arno Versteeg: “De foto’s zijn 5 miljard kilometer bij ons vandaan gemaakt. Dan kun je op je vingers natellen dat die echt niet vóór 17.00 uur bij ons binnen zijn. Ontwikkeling van de foto’s duurt normaal gesproken vijf werkdagen, maar vanwege de vakantiedrukte zou ik er zeker drie dagen bij optellen.”

De NASA-satelliet maakte vandaag 36 foto’s van de dwergplaneet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeker in deze tijden weet je gewoon dat hoogglans lang duurt vanwegen de vakantiedrukte. Ik zou de NASA dan ook aanraden om mat te bestellen en dan gewoon in 10X35.

Album maken kan altijd nog…

Reageer
gravatar

Ze kunnen beter eerst even zeggen waar die foto’s precies van Pluto zijn gemaakt.

Mickey wordt inmiddels wel erg ongerust!

Reageer
gravatar

Ah neef, daar ben je! Ik krijg nog geld van je! En oh je als je een ruimteschip pakt en er weer vandoor probeert te gaan!

gravatar

Hahah dagobert nu heb ik je. De foto’s zijn namelijk gemaakt door een fototoestel met een rolletje uit mijn fabriek. Nu ben ik 1 euro rijker hahah

gravatar

Ik heb mijn fotorolletje uit 1949 nog steeds niet terug van het Kruidvat. Het komt, zo zeggen de kleinkinderen van de toenmalige winkelbediende door de bailout.

Zo langzamerhand begin ik toch te vermoeden dat ze het heel misschien kwijt zijn.

Reageer
gravatar

Je ziet het eigenlijk ook terug bij al die zoekgeraakte filmpjes uit Srebrenica. Niet alleen het Kruidvat is slordig met bewijsmateriaal. Voordeel van de huidige generatie technologie is dat alles zo snel op internet staat en “viral” gaat. Zo ook de motoragent die een aspirant-marathonloper op de motor begeleidt.