Barbapapa kondigt vervormingen aan

Skippybal op lijst van ombuigingen

Barbapapa heeft ingrijpende vervormingen aangekondigd. De roze publiekslieveling presenteerde vanochtend zijn vervormingsagenda voor de komende vijf jaar. Op het lijstje van ombuigingen staan onder meer een glijbaan, een skippybal en een zeemeermin. Volgens Barbapapa zijn de plannen niet onrealistisch: “We kunnen wat we willen worden: dun, dik of rond, kort, vierkant, lang. Als de politieke wil maar aanwezig is.”

De vervormingen zijn hard nodig: op dit moment is Barbapapa een vaas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De familie Barbapapa heeft niets te willen. Wolfgang Schäuble zal er persoonlijk op toezien dat alle afgesproken vervormingen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd zodat Barbapapa in de toekomst weer op eigen benen kan staan…

gravatar

Het typetje Pink Panter zal hem ook niet weerstaan. Kan hij ondeugende politici in de kraag vatten. En natuurlijk ook die drol van een Trollenvanger.

Reageer
gravatar

Het typetje Marg00tje, Spuit Elf, Eppootje, Botte aap, Koffiepraat, Maitreya en Corrie van Hiernaast is door z’n repertoire heen en begint met poep te gooien.

Kom maar op goos, gooi nog maar even lekker door, en krijg je van mij de eerste prijs,
en niet alleen omdat je zo lekker origineel bent.

Gefeliciteerd pik!

gravatar

Heerlijk Marg00tje, dat smaakt naar meer. Die zielige trollenaanbidder is duidelijk gek op je, maar te laf om je de liefde te verklaren.

gravatar

van de politiek zou ik niet veel verwachten, vervormen staat niet op de politieke agenda omvormingen des te meer…(het zg zoals de wind waait, waait mijn jassie principe)

Reageer
gravatar

Het schijnt een maatschappelijk probleem te worden. Niet alleen Barbapappa bezondigt zich hier aan, maar dit doet zich ook voor bij Barbamama, Barbabenno, Barbabella, Barbabientje, Barbaborre, Barbabob, Barbabee, Barbalalaaaaaaa

gravatar

Ik vind dat het respect voor barbapapa en de impact van zijn aankondiging hier niet met de juiste instelling ontvangen wordt. Ik wil later net zo worden als barbapapa en lig daarom al twee jaar in een bad botontkalker. Desalniettemin merk ik dat ik mijn vormeloze lichaam nog altijd niet kan vervormen tot een vaas. Ik vind dat men hiervoor wel eens wat meer respect mag hebben in deze in zichzelf gekeerde samenleving.

Reageer
gravatar

Da’s ook de bedoeling, dat we ons in allerlei bochten moeten wringen om het de regering naar de zin te maken.