Als deze zwarte en witte kat zó liefdevol met elkaar kunnen omgaan, waarom wij dan niet?

Wij mensen kunnen veel leren van de onschuld van dieren. Neem bijvoorbeeld deze twee katten. De een is zwart en de ander is wit. Maar de kleur van de vacht maakt ze niks uit. Ze hebben toch samen plezier. Waarom kunnen mensen dat niet?? Wildlife-fotograaf Raymond van Mil maakte een ontroerende en inspirerende reportage.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moeilijk doorkomen in deze zwart/wit discussie in 50 tinten grijs; veel bijdragen verdwijnen weer spoorloos. Ondanks alle goede wil blijkt wederzijds “Ieder het zijne” (groepsidentiteit) erg ingebakken; blanken in bijv. The Bronx zijn vogelvrij, zwarten in blanke territoria (Den Haag) lopen ook gevaar. Toch zijn er ook hoopvolle integratietendenzen; elke zwarte (BN’er) heeft toch minimaal één blanke (blonde) vrouw (gehad), kijk naar Regilio T., Humberto T., Ruud G., Sunnery, Afro Jack

Reageer
gravatar

Daarmee is een snelle sociaal/maatschappelijke integratie van zwart en wit in Nederland ook gediend. Dat zwarten vaak een (blonde) blanke vrouw kiezen heeft o.a. te maken met het compenseren van gevoelens van sociale achterstand, status jegens mede-zwarten en het afbakenen van eigen territoria. Het is wél zo dat zwart/wit relaties productiever zijn qua kindertal dan wit/wit-relaties. Zwarten kiezen sneller voor verandering van spijs. Dus (pro capita) voor méér kinderen.

gravatar

geef die katten beide een pinpas met aanzienlijk ongelijk saldo, zal je zien dat de liefde verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Reageer
gravatar

Wij hebben ons ontfermd over een spierwit aankomertje. DOODSBANG van de zwarte katten in de buurt. Ik ben hem tegengekomen op een nacht. Net een geest. ZOO ZIELIG. Na 14 dagen raakte hij me aan. Na nog eens 14 dagen begon ie me ‘kopstootjes’ te geven. Mijn Afrikaanse vriendin komt hij ook soms bekijken. Je zou van minder bang zijn. Mijn vriendin komt OOK uit het asiel. En jij?

Reageer
gravatar

Wat Genesis is voor de christen is Slavernij voor de neger. Een beperkt concept. De calvinist hield er al van zwart-wit te denken. En door de eeuwen heen begint hij nu langzaam geil te worden. Seks is blijkbaar het enige integratiemiddel. Romantisch pamflet. De kat z’n kut. Politiek. Het gaat weer over racisme, in groot beeld dus maar. De slavenhandel is ook begonnen uit medelijden.

Reageer
gravatar

Alle rassenconflicten gaan over seks, roep door dit te opperen de diepste haat op van de Hollander voor hij het begrip liefde gaat definiëren.

gravatar

Dat katten ondanks de kleur van hun vacht met elkaar goed om kunnen gaan komt dat katten alleen hun instinct volgen.

Mensen volgen hun culturele achtergrond. Je hebt de hoogstaande blanke cultuur en de lage cultuur van zwartjes en moslims.

Wanneer je de verschillende culturen bij elkaar zet in bv een wijk krijg je gedonder. De lage cultuur kan het niet velen dat de blanke cultuur beter is en uiten dat door zich crimineel te gedragen.

Ze kunnen niet anders.

Corrie.

Reageer
gravatar

Grijze poezen ? Waarom niet zwart – wit gestreept, geblokt of met een pied de poule dessin ?

gravatar

Corrie, stom stuk vreten! Enkelvoudige en meervoudige werkwoordsvorm in een en dezelfde zin, en daar wil jij je afficheren als exemplaar van “hoogstaande blanke cultuur”?!
Nee, dan dit: “Dat katten ……. met elkaar goed om kunnen gaan komt dat katten alleen hun instinct volgen” Wie heeft jou zinsbouw geleerd, domme bolus?! Je zou eens Nederlands moeten gaan leren, bijvoorbeeld van Ali B.

gravatar

Ik kan ook heel liefdevol met zwarte en witte poesjes omgaan. Zoals hierboven al gezegd: ze zijn allemaal roze van binnen. Dat verbindt, zeg maar.

Reageer
gravatar

Corrie verstopt zich zelf nog steeds in de kast, hij wil er maar niet uitkomen en denkt dat niemand weet dat hij Mietje heet.

gravatar

afgaande op het gedrag van deze poezen, leren we dat als een van partners onder het bed gaat slapen er meer harmonie in de zal relatie komen.

Reageer
gravatar

Die witte kat is gewoon een racist! Kijk eens naar die laatste foto je ziet hem roepen: “hé nikker!’ Schandalig, alleen maar omdat de nadere kat zwart is, wij zeeotters zijn veeel toleranter!

Reageer
gravatar

Die witte is dan ook doodsbang voor de zwarte, dat zie je meteen. Zal ook wel lid zijn van de Poezen Voor Vrijheid partij.

gravatar

Praw, der Hemel donderweder. Der Zwarte en der Witte kat gaan ja gans niet freundschappelijk met eenander om. Men ziet en voelt de drohung van den zwarten aggressor topkat jegens de witte vervolgde unterkat. Wat ein reiner Quatsch, Kollegen Julius und Van Mil, dit is een gans unwissenschappelijk opgezette onderzoeking. Es ontbreekt eerstens een Kontrollgroep en tweedens zijn ja geen parameter bekend gemacht.