Ruud heeft geen spijt van incoherente en wanhopige appjes aan ex

Meppelaar kan niet leven in een wereld zonder die hoer

Ruud heeft geen spijt van de reeks incoherente en in toenemende mate wanhopige Whatsapp-berichten die hij vannacht gestuurd heeft aan zijn ex-vriendin: “Ik kwam om drie uur ‘s nachts thuis en ik miste haar gewoon ontzettend. Het leek me goed om haar daarvan op de hoogte te stellen. Beter dat ze het van mij hoort dan van iemand anders.”

De geboren Meppelaar viel na tien appjes in slaap op een broodje shoarma, maar was de volgende ochtend niet ontevreden over de berichtenreeks. De nachtelijke correspondentie bevatte verschillende krachttermen en citaten uit de songtekst van Wereld zonder jou van Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. Ruud: “Vrouwen houden van eerlijke mannen die open zijn over hun emoties. Wat dat betreft ben ik een lot uit de loterij.”

Ruud denkt dat hij door zijn assertieve toenaderingspoging het respect van zijn ex heeft herwonnen: “Ik sluit niet uit dat we binnenkort wat gaan drinken en dan weer bij elkaar gaan wonen. Ik weet niet met wie ze nu is (Bert, red.), maar het lijkt me sterk dat hij hier tegenop kan.”

De ex van Ruud heeft de berichten vanmorgen rond negen uur gelezen, maar een reactie blijft vooralsnog uit. Toch is de eenzijdige radiostilte voor Ruud geen reden tot paniek: “Ik denk dat het goed is dat ik van mijn hart geen moordkuil heb gemaakt. Als je dit soort dingen niet uitspreekt, is dat uiteindelijk ook niet goed voor de relatie. Maar goed, ze heeft nu twee jaar niks van zich laten horen, dus ik heb echt zoiets van: de bal ligt bij haar.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

lol die heeft geen plank voor zijn hoofd ,
maar een hele boom..
nou hopelijk ziet hij dat snel in.. want dit werkt echt van a van rechts..

en zelf denken dat ie een lot uit de loterij is …
dat is pas een echo van je zelf hebben.

Reageer
gravatar

‘t Is een wonder boven wonder dat zo’n holbewoner als Ruud überhaupt in staat bleek nog whatsapps te verzenden bij een alcoholpercentage boven de 8,5. Goed van zijn ex-vriendin dat zij zich niet liet paaien door dit primitieve paringsgedrag.
Ruud kon daar -jaren geleden- nog mee wegkomen in die voyeursshow van John de Mol, maar de regels van de sociale media veranderen snel. Kan iemand deze Ruud een update bezorgen?

Reageer
gravatar

Wat nou sorry Hoer… Ik sgrijf ook altijt Hoeg als ik Honnepon bedoel. Dat ligt aan mijn spellingskontrolle. Daar hoef je tog geen sorry voor te zeggen.

Reageer
gravatar

♪Kom je weer terug bij de wereldleraar,
de wereldleraar. De wereldleráá-áár?♪

♪Neem je mij weer terug?♪

♪Ik heb gewacht op je. Mijn hele leven.♪

♪Ik zal je nooit meer alleen laten!♪

♪Baby, baby, yeah. Come on, come on.♪

gravatar

Hoi Freddy,

Het is niet zo belangrijk waarvan je kots, maar waarheen je kotst.

Groet, Johan

gravatar

Maar vertel eens pik,

Is jouw vrouw/vriendin ook als een blok voor je gevallen toen je haar verteld hebt dat jij voor een paar grijpstuivers de hele dag mag trollen van Jochem?

Of heb je het net als hier tegen haar ook niet aangedurfd om te vertellen wat voor nuttigs jij de godganse dag zoal aan het doen bent?

Slappe hap goos, maar ik beloof je plechtig om lekker over je schouder te blijven meekijken.

gravatar

Goeie tekst Ruud
goed geplaatste herhalingen
slimme afwisseling van kapitalen en kleine letters, niet alles VOL op het ORGEL!!!!
en ook de blijk van zelfreflectie aan het eind, die is heel sterk

Je laat haar vast niet onberoerd

Reageer
gravatar

Nu ja, Bernadette, probeer je even te herinneren dat je niet wilde wachten met die tikkende eierwekker onder je rokken tot Ruud de afwijzing verwerkt had. Gewoon nog even vier jaar wachten, was dat nou teveel op je 37e?

Je suis Ruud

gravatar

Dat vermoeden had ik al ! Zie ad 6 (maar ik heb er begrip voor dat je niet alle reacties eerst doorleest ter voorkoming van herhalingen).

gravatar

Natuurlijk lees ik die nooit door, ik kan mijn tijd wel beter gebruiken!

Bovendien beschuldigt men je dan van plagiaat. Daarbij komt nog dat die Bert uit ad 6 helemaal geen Bert heet en, de Here Verbiede Het, uit Assen komt.

Niet iedereen hier is zo eerlijk als je zou mogen verwachten!

gravatar

Oké, Bert, rustig maar. Alleen vraag ik mij wel af hoe het met je zelfrespect zit als je jezelf een ‘bal” vindt. Toch wat triest.

gravatar

Is “HOEG” een samentrekking van haags en hoer ? Overigens kan ik mij niet voorstellen dat Corrie ook maar een cent verdient met hoereren. Maar hoe heet iemand die dit alleen als vrijwilligerswerk doet ? Pretslet ?

gravatar

Misgeraden, Pretslet. Donderdag is nu eenmaal een moeilijke dag om te raden. Andere moeilijke dagen zijn zaterdag, dinsdag, zondag, vrijdag, woensdag en maandag.
U kunt beter gewoon doorlopen.

gravatar

135 likes…klare taal Bert, geen speld tussen te krijgen…misschien kan je de Grieken ook ff toespreken, is dat akkefietje ook meteen de wereld uit.

gravatar

Ongelofelijk Bert!

De teller staat op 148 momenteel.

Daar kun je mee thuis komen, en wat zal BERNILLE trots op je zijn.

Hulde!

gravatar

Volgens mij wordt Bert bedoeld met “de bal die bij haar ligt”. Niet echt aardig van Ruud.