Hiddink verbijsterd door vertrek bondscoach

‘Ik heb mijn beslissing totaal niet zien aankomen’

Voormalig bondscoach Guus Hiddink heeft verbijsterd gereageerd op zijn opstappen. De Achterhoeker zegt dat hij compleet verrast werd door zijn mededeling dat hij een punt zet achter zijn carrière als bondscoach.

“Ik heb mijn beslissing totaal niet zien aankomen.”, aldus Hiddink over zijn plotselinge vertrek. “Ik heb nooit enige signalen opgevangen over een eventuele beëindiging van mijn dienstverband. De groep heeft ook altijd aangegeven volledig achter me te staan. Dat ik er nu zelf de brui aan geef, is dan ook zeer teleurstellend. Ik voel me behoorlijk genaaid, dat mogen jullie best weten”, liet een gedesillusioneerde Hiddink optekenen.

Hiddink is vooral teleurgesteld dat hij zijn opstappen moest vernemen via de media: “Dan denk ik, Guus, heb dan in ieder geval nog het lef om het eerst met mij te bespreken.”

Voor Hiddinks opvolger Danny Blind komt het nieuws niet als een verrassing: “Ik wist in oktober al dat Guus van plan was om ermee op te houden. Uiteindelijk leek het me niet nodig om hem dat te vertellen. Als hij wat beter naar zichzelf had geluisterd, had hij het allang kunnen weten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Nederland altijd ruzie. Ik kijken op televisie ik zien Rijden derechter en flikker Maastricht. In England altijd fijn tuineren en oude outo op televisie, maar daar appeltaart van supermarkt Hein meer duurder

Reageer
gravatar

In verschillende media zijn archieffoto’s gepubliceerd waarop wel degelijk te zien is dat Guus bondscoach is geweest, dus van verbijstering kan geen sprake zijn,

Reageer
gravatar

Hoi Bas,

Ik zit in m’n achterhoekse kroegje, alwaar imago geen flikker uitmaakt, en het financieel ook prima te behappen valt. Immers: de KNVB stort de ontslagvergoeding hier rechtstreeks in een bierfonds, dus dat zit wel goed. G maar weer lekker vissen, jochie!

gravatar

Merde alors, Hollandse olifanten. Beseffen jullie niet dat iedereen een plekje doorschuift als Hiddink straks weg is. Ik heb Van Praag adjunct moeten maken om te voorkomen dat Ostven hier straks zit.

Reageer
gravatar

Het kwam als een donderslag bij heldere hemel. We waren allemaal onthutst.

De genialiteit dat Danny Blind het al wist.

Reageer
gravatar

Lol. Hopelijk gaan ze die ook niet beginnen voeren gelijk Mulder. Toch zouden we twee zo’n gasten kunnen onderhouden. Maar niet de Grieken. Ik zou ze aan een website helpen die ook leesbaar is voor anderen. Het eerste wat ze zouden moeten doen is hun portaalsite naar het Engels vertalen. Of Nederlands. De Soedanese overheid doet het ook in het Nederlands. Type eens Greek ministry of justice.

Pak je wordt daar per ongeluk gearresteerd. Ga het dan maar eens uitleggen

gravatar

Er wordt gevraagd wie Hippink is, nou dat is zo iemand als Cruid (van geen Cruid tegen gewassen) die voor de Spaanse club Benidorm voetbalde en trainde maar dan is die Hippink minder bekend. Cruid deed vreemde uitspraken als ‘de bal kan ook plat zijn als je hem lek trapt’ maar Hippink had vooral mazzel. Daarom is ‘t ie ook Hip.