Festival maakt line-up ‘beste publiek ooit’ bekend

‘Nog nooit zo veel talentvolle fans op één veld gezien’

Festival Welcome to The Village maakte vandaag de line-up van het publiek bekend, waarin enkele grote namen worden afgewisseld met jonge, aanstormende fans. Onder anderen Linda Hompel & Friends en Gerson Havinga ft. z’n collega Peet treden op.

De line-up stemt programmeur Bert Wapstra tevreden: “Natuurlijk heb je een paar grote jongens nodig om muzikanten te kunnen lokken. Maar eigenlijk gaat het ons meer om dat opkomende talent. De artiesten zien hier de best bewaarde geheimen van de Nederlandse publiekswereld.”

De hoofdact staat gepland voor zaterdag 18 juli, als Francine de Boer het veld betreedt. De Boer mag intussen gerust een Welcome to The Village-veteraan worden genoemd: ze is voor de derde keer van de partij. Met haar opzwepende gedans zal ze de aanwezige muzikanten menig akkoord weten te ontlokken.

Typhoon is een van de artiesten die erin slaagde een plek op het podium te bemachtigen: “Het is altijd fijn om verrast te worden door nieuwe, frisse menigtes die ik nog niet ken. Ik kan niet wachten om Stefan Sloot eindelijk in het echt te zien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En het meeste succes oogst je met marginale schreeuwerige middenmoterij.
De kopie krijgt meer bijval dan het origineel. Excelleren is voor freaks.
Twitter regeert.

Laat als je blieft snel een agent verschijnen…

gravatar

Denk dat ik ook maar ga. Ik denk dat ik wel win. Neem mijn vriendje Paulusje mee, reuze gezellie. We kijken vooral uit naar de ballenbak.

Reageer
gravatar

Misschien is een referendum nodig zodat we op een trotse en soevereine manier kunnen beslissen of we spichtige jongens als Stefan Sloot wel deze druk op hun iele schoudertjes kunnen dragen.

gravatar

Nee, het festival begint pas over ruim twee weken, maar inderdaad zijn veel Speld reageerders al onderweg naar Leeuwarden via Meppel.

gravatar

Bertus kom naar hus, want je wief kan niet van de plee
Stop met de kapelaan en de pastoor een pijpbeurt te geven
Geloof toch niet dat je daarvan zal groeien , oh nee, oh nee
Bertus kom naar hus, dat je wief je billenkoek kan geven.

PS : En speel jullie gezamenlijk gebit niet kwijt, want Bertha moet nog kaas raspen op je maaltijdprakje.

gravatar

Gelukkig willen de artiesten een stevige toegangsprijs betalen om hun favoriete publiek te kunnen zien. Wat kan ik doen om ook tot het best betaalde publiek te horen ?

Reageer