Politie plant terreuraanslag voor betere CAO

Opblazen Tourstart moet aandacht vestigen op salariseisen

De politiebonden intensiveren hun acties voor een betere CAO. Tijdens de start van de Tour de France in Utrecht zullen zij drie politiebusjes vol explosieven opblazen in het publiek. Met de actie willen de bonden de aandacht vestigen op hun salariseisen.

Voorzitter Gerrit van de Kamp van politiebond ACP geeft toe dat de actie publieksonvriendelijk is, maar belooft dat de koers er niet onder zal lijden: “We brengen de busjes een half uur voor de proloog tot ontploffing. Zo kan de Tour gewoon van start gaan en hoeft ook de volgende etappe niet uitgesteld te worden. Hoogstens moet het parcours een beetje verlegd worden.”

Eventuele hinder neemt de ACP voor lief. Van de Kamp: “De honderden onschuldige mensen zullen niet voor niets sterven: misschien komt er op deze manier iets meer beweging in de onderhandelingen met de minister.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naast die salariseisen zou ik -als politiebond- ook gelijk eisen dat ik niet langer onder een minster als Prof. Dr. Ronald Plasterk zou hoeven ressorteren. Nomen est omen: Plas-sterk; je kunt er op wachten te worden afgezeken. Of is Plasterk tegenwoordig alleen nog maar van Koninkrijksrelaties?

Reageer
gravatar

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:

Sinds 1 januari van dit jaar wordt de nieuwe cao vermist.

Haal niet in, blijf rechts rijden, en probeer de oude met lichtsignalen te waarschuwen.

Einde bericht.

Reageer
gravatar

Aha, De Speld niet alleen gesponsord door Pauw, maar ook door Opsporing Verzocht? Zouden ze Spuiten & Slikken al benaderd hebben?

gravatar

Alles op zijn tijd. Een haas en een slak hebben gelijk nieuwjaar, nietwaar? Als u nu rustig doorloopt komt het allemaal piekfijn in orde.

gravatar

Zolang politiemannen geld hebben voor maar liefst drie busjes met explosieven, valt hun financiële positie reuze mee.
Het zou nijpender overkomen als ze met z’n allen tegelijk papieren zakken zouden opblazen en kapotslaan.

Reageer
gravatar

Zul je zien dat die enkele nederlandse favorieten voor een top-tien klassering gelijk bij het eerste plasje bloed onderuit gaan en zo hun zogenaamde kansen grandioos verknallen.

Zoals Mart al zei: “mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik wel zeggen”!

Reageer
gravatar

Wat dom van de ACP om dit te verklappen. Natuurlijk was het de bedoeling de schuld van de explosie te leggen bij een exotische terreurorganisatie.
Hoe vaak heb ik nu al gezegd dat pas daarna de politie genoemd mag worden, als broodnodige bescherming tegen deze “terroristen”.
En een vette CAO-verbetering is dan wel het minste. Moet ik nou alles voorkauwen.

Reageer
gravatar

Jullie wisten toch wel al dat Le Grand Départ in verband met het dreigingsniveau is verplaatst naar Apeldoorn, chers amis a Utresj?