ADO-PSV nog altijd bezig: scheidsrechter Blom laat doorspelen

Arbiter past voordeelregel al vijf weken lang toe

Na ruim een maand is er nog altijd geen einde gekomen aan de competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV. Na een kleine overtreding van ADO-spits Michiel Kramer in de slotminuten besloot arbiter Kevin Blom te laten doorspelen omdat PSV balbezit behield. De situatie lijkt nu echter te verzanden in een patstelling, bij een stand van 54-109 in de 50.002e minuut van de blessuretijd.

Er heerst een gelaten sfeer in het Kyocera-stadion, ook omdat de supporters van PSV het stadion pas twintig minuten na het eindsignaal mogen verlaten. “Ik had meer kleren en wat te eten mee moeten nemen”, laat een PSV-fan per brief weten. Zijn telefoon is al lang geleden uitgevallen. “Jammer, want nu mis ik de uitslagen van de andere wedstrijden.”

PSV-aanvaller Memphis Depay kon nog net op tijd worden gewisseld. Vanuit Manchester klinkt de opluchting door in zijn woorden: “Als Cocu zijn wissels had opgebruikt en ik stond nog op het veld, dan zou mijn transfer naar Manchester United serieus in gevaar zijn gekomen, denk ik.” Dat oud-teamgenoot Luuk de Jong hem dankzij 52 doelpunten voorbij is gestreefd als topscorer van de Eredivisie vindt Depay ‘jammer, maar geen item in de kleedkamer’.

De KNVB spreekt van een lastige situatie. Directeur Bert van Oostveen: “Voor de start van het komende seizoen zou het goed zijn als de wedstrijd wordt beëindigd, maar de voordeelregel bestaat niet voor niets. We bekijken de beelden continu en wij staan achter de beslissing van onze scheidsrechter.”

Studio Sport begint later.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, hoeveel doelpunten er ook nog worden gemaakt, wie gelooft er nog in een akkoord tussen die twee?
Uiteindelijk wordt ADO toch uit de eredivisie gezet.

Reageer
gravatar

Dodelijk saai allemaal. Laten we een galg oprichten op het malieveld, en daar dan Kapelaan Eurlings ophangen. Zijn we meteen van dat gezeik over die “vette vischj op vrijdag” af! Katholieke heikneuter…….

Leuk? Ik zeg: doen!

Reageer
gravatar

Ja, zucht. Ik ga hem van de beamer afhalen want mijn lamp is bijna door zijn branduren heen. Dat wordt straks knokken natuurlijk en wie mag straks de boel weer opruimen… Groeten vanuit Cafe Sportzicht.

Reageer
gravatar

Het artikel heb ik even vluchtig door gekeken en gelezen dat de stand ADO Den Haag – PSV 54-109 is.

Bah, van lange teksten hou ik niet en als mijn kluppie ADO in een artikel als verliezer omschreven staat wordt ik stikchagrijnig.

Neem maar een glas Lipton Ice Tea om te ontspannen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Weikanbieding bè De Belsjineis:

Tipan van Hieâhnaas, voâhhein de offesjeile Hoofâhwehoeâh van de Réjaksieraad, met gevulde bètspèkâhs en knoflaukténe.

Die gauzâh heb vèf dage in de márienáde legge trekke, en plettâht zau vanut bot.

Met nassie, bámie of witte rès.

De Belsjineis: tjsek de haumpeits!

http://tinyurl.com/obzrwwe

gravatar

Twee spelers zijn inmiddels met pensioen maar hebben nog steeds hun ‘bewijs van in leven zijn’ niet kunnen inleveren en moeten daarom hun AOW nog missen. De scheidsrechter zit inmiddels in een rolstoel.

Reageer
gravatar

two players are inmediately retarded but have not still delivered ‘proof of being in live’ and should therefor miss their Ouch. The referee sits inmediately in a rolling chair.

gravatar

Je ziet na de tweede dood als ze hun kamarupa hebben afgelegd dat de meeste Hollanders gewoon kunnen blijven voetballen. Alles wat edel en van spirituele aard was in het afgelopen leven wordt dan teruggetrokken in de monade waar het opgeslagen wordt tot de volgende wedergeboorte op deze aarde. Echter in de tussentijd wordt er wel gewoon getraind en worden er bijvoorbeeld proefwedstrijden gespeeld voor de hogere divisie. Voetbal is waarlijk de sleutel tot het eeuwige leven.