Snel afvallen? Amputeer een been!

Deze methode werkt voor iedereen

Mensen die voor de zomer nog snel even tien kilo willen afvallen, kiezen steeds vaker voor het amputeren van hun been. De revolutionaire afvalmethode is prijzig, maar snel en effectief. De 28-jarige Angela maakte al vroeg gebruik van de methode, zij is erg tevreden.

“Tegenwoordig word je met dure diëten om de oren geslagen. Dat is een hoop gedoe en vergt veel discipline, met een beenamputatie ben je gewoon in één keer van het gedonder af.” Aldus Angela, die na jaren van bewust eten en intensief sporten besloot haar rechterbeen te laten amputeren.

Het grootste voordeel is volgens haar het directe resultaat. “Dat hardlopen, ik werd daar gewoon heel moe van. Je loopt je een ongeluk en pas na maanden ga je resultaat zien. Na de amputatie woog ik direct twaalf kilo minder, dat geeft veel meer voldoening.”

Het leven met één been bracht wel onvoorziene problemen met zich mee. Zo moest Angela na de operatie vier weken in bed blijven liggen, in die periode kwam zij weer acht kilo aan. “Dat was verschrikkelijk. Pas na vier weken kon ik weer voorzichtig hinkelen. Ik kwam er toen pas achter hoe ontzettend vermoeiend dat is. Wat een gehannes, je komt echt niet vooruit. Ondertussen werd ik wel steeds zwaarder.”

Om onder meer die redenen besloot Angela niet lang daarna ook haar linkerbeen te laten amputeren. “Uiteindelijk was dat toch de snelste en makkelijkste oplossing. Ik zit nu weer op mijn streefgewicht.” Hoewel het leven zonder benen haar uitstekend bevalt, is zij op zoek naar lichtgewicht protheses. Tot die tijd beweegt Angela zich voort in een elektrische rolstoel. “Heerlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Super handige methode! Heb onlangs beide benen laten doen waardoor ik direcht op mijn streefgewicht zat! Ook scheelt het legdays in de sportschool.

Reageer
gravatar

kom op man dit is een verzonnen bericht. Zij kan nooit een arts vinden die dat wil doen. Het is zelfs strafbaar om een gezonde ledemaat te amputeren.

Reageer
gravatar

Ik vind dit wel wat extreem. Je kunt namelijk beter – naar mijn mening – naar mars verhuizen, of eventueel de maan. Je gewicht zal aanzienlijk dalen, en bovendien behoudt men zijn been.

Reageer
gravatar

Dit zijn gewoon goeie benen he! Mensen toch, bel eerst even het Been Amputatie&Revalidatie Buro te Yerseke voordat je die oh zo belangrijke keuze maakt. Een beetje netje gescheiden en met wat training zet je zo een paar voetbal elftallen in elkaar voor het WK 2018. B.A.R.B.Y is een instantie onder de paraplu van Kinetics Evolution te Nieuwkerk die vooral focust op het de ‘net iets andere’ voetbal trap. Dat effect op de bal!…niemand anders kan het zoals een KEN-vrouw/man het ken!

Reageer
gravatar

Je moet gewoon kompleet gek zijn, om je benen te laten amputeren als vermageringsmiddel !! waar gaan we naartoe, met al die ” ideale “maten?? wees blij en tevreden met een pondje meer, en een goede, alles omvattende gezondheid !! man, man, man, dit hou je toch niet voor mogelijk, en.. beschamende artsen, als je die ” artsen ” kan noemen, die zo’n operaties toepassen, puur uit eigen winstbejag..

Reageer
gravatar

Ik kreeg geld voor mijn been omdat de slager er beenham van wilde maken. Van die poen heb ik een borstvergroting genomen. Netto effect: geld overgehouden en niet veel aangekomen! Mooi toch?

gravatar

Ik zou willen dat ik alles zelf kon doen en niet afhankelijk van andere was. Dus ik snap jou niet anoniem dat je afhankelijk van andere wil zijn.

Reageer
gravatar

Dat mens spoort niet.
Ik zit in een elektrische rolstoel door een ziekte. Ik wil graag weer lopen.
En zij laat haar benen amputeren om gewicht te verliezen?
Ze moet zich schamen!

Reageer
gravatar

Miranda kheb me maag laten amputeren. Om af te vallen dat ken ik zelf niet want ik heb ook een ziekte vraatzucht
Ken ook niet meer lopen alsk n paar zakken chips opheb en chocolademel plus de vellen hangen derbij nu 200 kilo draf en nog lelijk das eg nie tof
Eers lachte ieder me uit nu nog erreger ma maybe kenk die velle weg laten snijde
Je zeurt je moet je schamen afvallen is erger je moet opeens alles zelf doen lopen schoenen aantrekken wil je ruilen wou dak jou was gr Clau uit S

gravatar

Ze had beter haar beide handen kunnen laten amputeren. Levert denk ik op,de langere termijn meer gewichtsverlies op dan alleen een linker been.

Reageer
gravatar

Tut tut Funkal, niet zo overdrijven.

Angela heeft voordat de zaag er is ingezet een licht roesje gekregen, en toen de zaak gescheiden was vertelde ze dat ze met d’r moeder die middag zou gaan shoppen om een nieuwe en passende garderobe uit te zoeken.

gravatar

Nou Pug, om je een plezier te doen wil ik dat andere been ook wel even komen amputeren.

Dan val je helemaal om van het lachen, en lachen is gezond, wat jij?

gravatar

In Brazilië heeft dr. João Juscelino Barbacena, plastisch chirurg, een revolutionaire methode uitgevonden waarmee hij de patiënten opereert maar alleen de botten verwijdert en het vlees helemaal intact laat.

In elke lege voet kan een ventiel geplaatst worden zodat het betreffende botloze been kan worden opgeblazen en niemand merkt nog dat er ooit een ingreep heeft plaatsgevonden!

Het hoeft geen betoog dat het knippen van teennagels hierdoor ook veel eenvoudiger geworden is!

Reageer
gravatar

Hilarisch artikel voor iemand als ik die een 22-jarige dochter met een half been heeft. Zij is inderdaad altijd de lichtste van onze 3 kinderen geweest. Goeie tip.

Reageer
gravatar

Ah mijn waerde; eenen interessante vraeg! ‘t sijt mij bekent dat de menukaert bol staet van d’amuses, canapeetjesch ende andre culinaire frivoliseetjes, ende tevensch menu’sch bevat in meerdre bedrijven.

Nu den visch gisteeren verorbert sijt, lijkt mij enkeele ossenhaespunten olijck op eene bort geplaceert eene waerdigh geregt op desen dag desch Heeres.

Tezamen met enkeele alcoholische exercitiesch om den spijverteringh in goed’orde te laten verlopen.

gravatar

Kun je nagaan wat ik allemaal moet laten amputeren om op mijn streefgewicht te komen.

Nu probeer ik wel wat af te vallen door mijn exercities in de duinen, maar ik ben er alleen maar van aangekomen, gek hè?

Corrie.

Reageer
gravatar

Het gros van de (te) zware Nederlanders snapt dit natuurlijk niet. Waarom afvallen, of hardlopen, of een been amputeren?! Terwijl je ook gewoon te zwaar kan blijven, om vervolgens met een scootmobiel je medemensen het leven zuur te maken? Veel gemakkelijker toch?! Nou dan!

Reageer
gravatar

Waarom zouden mensen die in een scootmobiel zitten het leven van anderen zuur maken??? De meeste mensen zitten daar echt niet voor hun plezier of gewicht in maar om andere gezondhedisredenen!!!!! En het leven van die mensen wordt vaak heel moeilijk gemaakt door wel slanke perfecte mensen zoals u blijkbaar die zich helemaal niet afvragen waarom iemand in een scootmobiel zit. En meestal socialer zijn dan de lopende mens. Goed weekend verder

gravatar

Lkkr kort Door de bocht weer. Mijn oma is harstikke slank altijd goed terneer geweest en Door een hersenbloeding heeft ze een tijd met een scootmobiel gereden. Gelukkig kan ze nu met een stok lopen. Maarvoor sommige mensen is dat dus niet het geval… ik mag toch hopen voor je dat je nooit zoiets hoeft mee te maken. Want dan zul je het kruipend moeten doen of je zult in je bed moeten blijven liggen. Want aan een scootmobiel doe je niet. … TOCH?

gravatar

Is het niet handiger om je hoofd te amputeren. In kilo’s is dat wel minder, maar het lost tegelijkertijd ook een berg andere problemen op waar men mee kan sukkelen.

Reageer
gravatar

Ik weet nog wel een oord in Syrië waar ze dit -gecombineerd met een volpension verblijf- voor je kunnen verzorgen.

gravatar

Een hoofd weegt 5 kg.
Indien hersenen.
Ongebruikt zeer geschikt ter donatie aan de hoogste bieder.
Hersenen van gewichtig niveau verkoopt goed.

gravatar

Een andere revolutionaire methode is het nemen van een bad en het daarbij hanteren van een stevig borsteltje en het vervolgens knippen van vervuilde nagelranden.

Bij enkelen gaat de helft er op deze manier af. Het vuile water kan vervolgens in de moestuin worden toegepast.
Een win-win situatie!

Reageer
gravatar

Ik heb wel sympathie voor uw methode, maar heb nog geen beeld van hoeveel keer je dat, uitgaande van een gemiddelde lifetime van pak ‘m beet 82,479 jaar, zou moeten doen. Als u wilt mag u het getal afronden. Dank u wel alvast.

gravatar

Een hersentransplantatie was hier beter geweest. Zoals gewoonlijk weer een dieet wat eventjes helpt, terwijl het bij afvallen draait om een gedragsverandering. Andere hersens dus.

Reageer
gravatar

Ik stel dan voor om een hersenswap te doen met een anorexia patiënt. Op die manier sla je twee vliegen in een klap. Mochten ze dan terugvallen op hun oude patroon dan kun je altijd de swap herhalen. Als maar 1 persoon terugvalt dan moet je weer op zoek naar een nieuwe kandidaat.

gravatar

Ik las dat er vaak chirurgisch ingegrepen wordt terwijl het niet nodig is. Met een goede ziektekostenverzekering is het natuurlijk altijd aantrekkelijk mee te doen. Nu extra voordelig, voor de zomermaanden! Twee halen, één betalen.