Bert Maalderink haakt af bij training Oranje

NOS-verslaggever opnieuw getroffen door verveling

Bert Maalderink is na tien minuten afgehaakt bij de training van het Nederlands elftal, vlak voor de cruciale kwalificatiewedstrijd tegen Letland. De NOS-verslaggever keek naar een doodsaai positiespel toen hij getroffen werd door een op het oog ernstige verveling.

Maalderink wist meteen dat het niet goed zat: “Ik heb het nog een paar minuten geprobeerd, maar op gegeven moment voel je aan alles dat je het niet meer trekt. Dan weet je dat je het einde van de training niet meer gaat halen. Ik ben uit voorzorg een boek van Thomas Mann gaan lezen.”

De verveling komt op een vervelend moment voor Maalderink. De journalist was nog maar twee weken geleden hersteld van de geestdodende interland tegen Turkije: “Verveling komt eigenlijk nooit goed uit, maar het is nu eenmaal de werkelijkheid. Ik hoop nu op tijd klaar te zijn voor het EK. Als Nederland niet meedoet, zie ik dat toernooi met vertrouwen tegemoet.”

Bondscoach Guus Hiddink heeft Tom Egbers opgeroepen als vervanger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oranje is ook zó’n doodsaaie kleur! Bert had ook simpel voor een echte oplossing kunnen kiezen: een emmer latex, mengkleurtje, verfroller, en hallekidée! klauwen uit de mouwen en dat vreselijke oranje van een fris, nieuw kleurtje voorzien. Lichtblauw? Appeltjesgroen? Kan allemaal! Maar ja, je moet het wel even doen, hè….

Reageer
gravatar

Volgens mij is dit voor het eerst dat ik de Speld betrap op een onwaarheid. Maalderink zal nooit uit zichzelf opgeven. Is een echte doorzetter. Ik vermoed dat Guus hem de deur heeft gewezen.

Ik hoop dat dit spoedig even gefactchecked kan worden door iemand.

Onbegrijpelijk dat de Speld dit niet beter controleert.

Reageer
gravatar

Ik wist niet eens dat het Nederlands Elftal überhaupt aan training doet?! Het vertoonde spel en de resultaten deden immers vermoeden dat er maar wat op los gelopen en getrapt werd.

Een tip voor Bert: ga eens naar een potje curling of desnoods een Concours Hippique. Ben je er des te sneller weer bovenop!

Sterkte!

Reageer
gravatar

Hoi Spuit,

Sinds F.F.Dimmen na ons rendez vous niets meer van zich laat horen ben ik op zoek naar een nieuwe toyboy.

Om eerlijk te zijn ben ik een beetje verkikkerd op je. Van je naam “Spuit elf geeft modder” slaat mijn fantasie op hol. Komt er echt alleen maar modder uit je spuit?

Tenzij je zo’n gast bent met met een vleesmuts op, een korte rode sjaal om en een trenchcoat aan zou ik wel eens met je willen afspreken. 😉

Corrie. xxx

gravatar

Nou Corrie, vergeet het maar! Ik ben zo’n GroenLinkse rakker, die maar wat graag ecologisch biologisch verantwoorde vrouwtjes aan z’n bonenstaak rijgt, maar van PVV-Ingridjes subiet een slappe joris krijgt.

Mocht je toch op een Speld-rageerder verkikkerd willen worden, probeer dan eens de Botte Groninger. Relatief nieuw op dit forum, type ruwe bolster blanke pit, en naar mij schijnt werelds genoeg om ook eens een afgelikte bamischaal in de Haagse duinen te gaan bepotelen!