Blatter wil meer tijd voor omkopen van zijn gezin

'Ik heb wat goed te maken'

FIFA-voorzitter Sepp Blatter wil meer tijd besteden aan het omkopen van zijn gezin. De 79-jarige Zwitser trekt zich daarom terug als voorzitter van de wereldvoetbalbond. “De afgelopen jaren heb ik me dag en nacht ingezet voor corruptie in het voetbal. Het omkopen van mijn gezin is er te vaak bij ingeschoten. Het wordt nu tijd om dat goed te maken.”

Naar verwachting maakt Blatter morgen bekend dat zijn vrouw het WK van 2026 gaat organiseren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaja, en over een maand zal hij aantreden als directeur van de achterhoede bij Paris Saint-Germain, gelijktijdig met de glorieuze fusie van deze club met Roda JC. Hij zal opklimmen tot CEO van Roda en uiteindelijk plaatsmaken als deze club door Paris SG is leeggemolken. Na enkele jaren zal het gezin alsnog uiteenvallen.

Hoe voorspelbaar.

Reageer
gravatar

In Denemarken krijg je al geld toe als je geld leent. In de rest van de wereld krijg je geld als je iemand omkoopt. Daarom is Blatter gestopt: als hoogbejaarde denkt hij nog dat je moet betalen om iemand om te kopen terwijl het in de moderne wereld omgekeerd is.

Reageer
gravatar

Ik begrijp dat Michael van Praag eerlijk gekozen wil worden als hoofd van het gezin van Blatter, maar tegen deze praktijken maakt hij natuurlijk nooit een eerlijke kans. Ook hier zal Blatter weer winnen.

Reageer
gravatar

misschien voorzitter van de benidorn bastaards worden???? die zijn niet zo snel als hij

gravatar

Blatter gaat zich nu met wielrennen bezighouden zodat hij minder van huis weg is.

Zijn vrouw heeft hier heftig tegen geprotesteerd, zij verwachtte dat hij zich in Canada op curling en korfbal zou gaan toeleggen, met name de trefbalvereniging daar zoekt nog naar een hoogstcorrupte coach.

Reageer
gravatar

Veel erger is dat Sepp binnenkort naar een zwitsers bejaardenhuis vertrekt. Het sjoelen, kaarten en rummycubben aldaar zal nooit meer hetzelfde zijn en altijd in zijn voordeel uitpakken.

Reageer