Transparante corruptie bij FIFA-verkiezing

‘Deze stem is mede mogelijk gemaakt door Gazprom’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blatter heeft dan ook geweigerd om dit corrupte stemgeld zelf te ontvangen en stond er op dat het geld elders, op de rekening van zijn dochtertje, zou worden ondergebracht.

Reageer
gravatar

Mijn vrouw moest zonodig zo’n uitglijvloer van Jansen & zoon. Ik zei nog zo: dat is niet goed voor je aangezicht…

Reageer
gravatar

Nu kan de UEFA tonen dat zij niet transparant corrupt is, door collectief uit het rovershol van Sepp Blatter te stappen en gewoon voor zichzelf te beginnen. Dat maakt de gelegenheid voor match-fixing vanuit Trinidad & Tobago weliswaar kleiner, maar Sepp draagt in zijn uppie al 95 % bij aan het BNP van deze narco-staat dat Novib makkelijk de ontbrekende 5 % kan ophoesten; laat dat maar aan onze NGO en bedrijfsleven over

Reageer
gravatar

Wat er ook mag gebeuren met Sepp
– de FBI kan de nummers van zijn Zwitserse bankrekeningen achterhalen,
– hij kán zich bekeren en bij IS asiel aanvragen
– de Zwitserse fiscus kán hem uitleveren aan IS
– hij kan zich laten botoxen bij Drs. Schumacher,
maar hij MOET zijn unieke expertise op het vlak van politiek/commerciële drukpuntmassage (o.a. Coca Cola, Mars, MacDonald) en valutazwendel overdragen aan een capabele (dus niet-christelijke) opvolger: Boetros Boetros Ghali of Michael van…

Reageer
gravatar

Gelukkig heb ik daar minder last van dan mijn broer, maar als het gebeurt is het wel plotseling.

gravatar

Wat mij opvalt is dat de door de redactie gekozen onderwerpen onder “Pauw” erg laag scoren in aantal en niveau.
Te hoge intellectuele pretenties dus te weinig reacties en structureel te lage reclameopbrengsten?
Hoe lang kan De Speld deze zieltogende categorie nog in haar assortiment handhaven?
Daarna een Sociaal Planmet met transitievergoeding of gewoon massa-ontslag voor de getroffen redactieleden?

Reageer
gravatar

Redactie: na bijna twee en een halve maand vormt zich een schimmellaag over dit onderwerp. Zelfs de Attorney General van de VS is er niet in geslaagd bewijsvoering m.b.t. corruptie, omkoping en witwassing tegen Sepp Blatter ‘rond’ te krijgen. Sepp werkt intussen gedreven zijn protégé Michel Platini in. Om aldus vrijwaring en een levenslang FIFA-miljoenenpensioen in Swiss Francs zeker te stellen. Wordt het niet langzamerhand tijd voor een nieuw onderwerp in deze reeks biopics?

Reageer
gravatar

FIFA-schandaal: allang in de doofpot! Dit is typisch een rubriek die door vakantieleed, onafgeschreven vrije dagen en interne miscommunicatie niet meer door de redactie wordt bekeken. Intussen (ruim 4 maanden verder) gaat deze rubriek, die -potentieel- toch zóveel goeds aan alle in Nederland woonachtigen (allo-, autoch- en atonale tonen) zou kunnen brengen, zonder mantelzorg, langzaam tot ontbinding over. Dit is geen achterstallig onderhoud meer, dit riekt naar actieve euthanasie. Foei

gravatar

Sepp begint binnenkort aan een nieuwe ambtstermijn. Kan er na 6 maanden iets nieuws in deze rubriek verschijnen? De rubriek “Opinie” leidt evenzeer onder chronische verwaarlozing van de zijde van de redactie of wordt hier vergeefs gewacht op outsourcing of privatisering?

Reageer